[Avant-garde] 2v0-621 dump

100% Guarantee of 2V0-621 free draindumps materials and pdf for VMware certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 2V0-621 pdf dumps vce Materials. 100% PASS VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization exam Today!

2016 May 2V0-621 Study Guide Questions:

Q91. Which two statements are true regarding Storage Multipathing Plug-Ins? (Choose two.) A. The default Path Selection Policy is VMW_PSP_MRU for iSCSI or FC devices. 

B. The default Path Selection Policy is VMW_PSP_FIXED for iSCSI or FC devices. 

C. VMW_PSP_MRU is typically selected for ALUA arrays by default. 

D. VMW_PSP_FIXED is typically selected for ALUA arrays by default. 

Answer: B,C 


Q92. An administrator has noticed that virtual machine VM2 in the vApp show in the Exhibit is demonstrating poor performance. 


Which three changes, if performed separately, would improve the performance of VM2? (Choose three.) 

A. Remove the CPU limit on the vApp. 

B. Remove the CPU limit on the resource pool. 

C. Increase the CPU reservation on virtual machine VM1. 

D. Power off virtual machine VM1. 

E. Increase the CPU reservation on virtual machine VM2. 

Answer: A,D,E 


Q93. An administrator is having a problem configuring Storage I/O Control on a Datastore. 

Which two conditions could explain the issue? (Choose two.) 

A. A host is running ESXi 4.0. 

B. An ESXi host does not have appropriate licensing. 

C. The vCenter Server version is 5.0. 

D. The vCenter Server License is Standard. 

Answer: A,B 


2V0-621  free draindumps

Avant-garde vmware 2v0-621 exam:

Q94. Which Advanced Setting should be created for the vCenter Server to change the expiration policy of the vpxuser password? 

A. VimPasswordExpirationInDays 

B. VimExpirationPasswordDays 

C. VimPassExpirationInDays 

D. VimPasswordRefreshDays 

Answer: A 


Q95. What is the compression algorithm used by vSphere Replication to compress data at the source? 

A. FastLZ 

B. Lz4 

C. Lzr 

D. Lzx 

Answer: A 


Q96. What is the name of the High Availability agent log? 

A. fdm.log 

B. ha.log 

C. vpxa.log 

D. aam.log 

Answer: A 


2V0-621  free draindumps

Free vmware 2v0-621 exam:

Q97. An administrator attempts to place a Storage DRS enabled Datastore into Maintenance Mode. The task never completes, and the Entering Maintenance Mode status remains at 1%. 

Which two actions should the administrator take to resolve this problem? (Choose two.) 

A. Set the Storage DRS advanced option IgnoreAffinityRulesForMaintenance = 1. 

B. Set the Storage DRS advanced option IgnoreAffinityRulesForMaintenance = 0. 

C. Disable Storage DRS affinity rules associated with this datastore cluster. 

D. Enable Storage DRS affinity rules associated with this datastore cluster. 

Answer: A,C 


Q98. An administrator is deploying ESXi 6.x hosts using Auto Deploy and wants the image profile to be available, even after closing and opening a new PowerCLI window. 

Which command can be used to ensure that image profiles are preserved across PowerCLI sessions? 

A. Set-EsxImageProfile 

B. Export-EsxImageProfile 

C. Save-EsxImageProfile 

D. Preserve-EsxImageProfile 

Answer: B 


Q99. An administrator has recently audited the environment and found numerous virtual machines with sensitive data written to the configuration files. 

To prevent this in the future, which advanced parameter should be applied to the virtual machines? 

A. isolation.tools.setinfo.disable = true 

B. isolation.tools.setinfo.enable = true 

C. isolation.tools.setinfo.disable = false 

D. isolation.tools.setinfo.enable = false 

Answer: A 


Q100. Which two options are available in the Virtual Machine Component Protection (VMCP) setting Response for Datastore with All Paths Down (APD)? (Choose two.) 

A. Issue Events 

B. Power off and restart virtual machines 

C. Reset virtual machines 

D. Leave Powered On 

Answer: A,B 



see more 2V0-621 dumps