comptia jk0-019 [May 2016]

Exam Code: JK0-019 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass JK0-019 Exam.

2016 May JK0-019 Study Guide Questions:

Q181. An organization currently has CAT5e cabling throughout its office. Karen, the network technician, is troubleshooting a new CAT6 run that supports network traffic, but does not meet specification when tested with a TDR. Which of the following is MOST likely the cause? 

A. Improper grounding 

B. TXRX reversed 

C. Incorrect termination 

D. Outdated NIC drivers 

Answer: C 


Q182. A demarcation point is usually installed and managed by which of the following providers? 

A. Web host provider 

B. VoIP company 

C. Telephone company 

D. Hardware manufacturer 

Answer: C 


Q183. Which of the following is used to serve as an emergency backup line to troubleshoot a broadband connection on many routers? 

A. DSL 

B. POTS 

C. VDSL 

D. Smart jack 

Answer: B 


JK0-019  practice test

Refresh jk0-019 comptia network+ certification exam:

Q184. A managed switch offers which of the following benefits over an unmanaged switch? (Select TWO). 

A. 802.1q 

B. SNMP 

C. Gigabit 

D. Layer 2 forwarding 

E. Fewer collision domains 

Answer: AB 


Q185. Which of the following are valid MAC addresses? (Select TWO) 

A. 00-1C-1F-2C-13-43 

B. FFFF.FFFF.FFFF 

C. 00-1B-26-3F-B1-16-34 

D. 00-01-1E-2F-B3-16-01 

E. 001C.1G2F.1234 

Answer: C


Q186. Which of the following network optimization methods would be BEST to implement to increase bandwidth for an internal streaming video server? 

A. ISDN 

B. QoS 

C. Upgrade to 10baseT 

D. Buffer overflow 

Answer: B 


JK0-019  practice test

Validated jk0-019 vs jk0-023:

Q187. The selection of the correct punch down tool to use depends on which of the following? 

A. Connector type 

B. Demarcation point location 

C. Block type 

D. Switch location 

Answer: C 


Q188. Which of the following would Joe, a technician, configure to modify the time a device will hold an IP address provided through DHCP? 

A. DNS suffixes 

B. Leases 

C. Static IP addressing 

D. Reservations 

Answer: B 


Q189. A technician receives an urgent call that the switch in accounting is down. Which of the following should the technician do FIRST to troubleshoot this issue? 

A. Identity symptoms and problems 

B. Document the process and solutions 

C. Establish the most probable cause 

D. Escalate if necessary. 

Answer: A 


Q190. Which of the following is an invalid subnet mask? 

A. 255.0.0.0 

B. 255.256.255.0 

C. 255.255.255.255 

D. 255.255.00 

Answer: B 



see more JK0-019 dumps