May 2016 updated: robertshaw 300-208 led

High quality of 300-208 testing engine materials and prep for Cisco certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 300-208 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco Secure Access Solutions (SISAS) exam Today!

2016 May 300-208 Study Guide Questions:

Q81. Which two components are required to connect to a WLAN network that is secured by EAP-TLS authentication? (Choose two.) 

A. Kerberos authentication server 

B. AAA/RADIUS server 

C. PSKs 

D. CA server 

Answer: B,D 


Q82. Which five portals are provided by PSN? (Choose five.) 

A. guest 

B. sponsor 

C. my devices 

D. blacklist 

E. client provisioning 

F. admin 

G. monitoring and troubleshooting 

Answer: A,B,C,D,E 


Q83. Which three features should be enabled as best practices for MAB? (Choose three.) 

A. MD5 

B. IP source guard 

C. DHCP snooping 

D. storm control E. DAI 

F. URPF 

Answer: B,C,E 


300-208  testing engine

Avant-garde 300-208 examcollection:

Q84. Which protocol sends authentication and accounting in different requests? 

A. RADIUS 

B. TACACS+ 

C. EAP-Chaining 

D. PEAP 

E. EAP-TLS 

Answer: B 


Q85. Refer to the exhibit. 

You are configuring permissions for a new Cisco ISE standard authorization profile. If you configure the Tunnel-Private-Group-ID attribute as shown, what does the value 123 represent? 

A. the VLAN ID 

B. the VRF ID 

C. the tunnel ID 

D. the group ID 

Answer: A 


Q86. In a multi-node ISE deployment, backups are not working on the MnT node. Which ISE CLI option would help mitigate this issue? 

A. repository 

B. ftp-url 

C. application-bundle 

D. collector 

Answer: A 


300-208  testing engine

Free examcollection 300-208:

Q87. In this simulation, you are task to examine the various authentication events using the ISE GUI. For example, you should see events like Authentication succeeded. Authentication failed and etc... 

Which three statements are correct regarding the events with the 20 repeat count that occurred at 2014-05-07 00:22:48.748? (Choose three.) 

A. The device was successfully authenticated using MAB. 

B. The device matched the Machine_Corp authorization policy. 

C. The Print Servers authorization profile were applied. 

D. The device was profiled as a Linksys-PrintServer. 

E. The device MAC address is 00:14:BF:70:B5:FB. 

F. The device is connected to the Gi0/1 switch port and the switch IP address is 10.10.2.2. 

Answer: A,D,E 

Explanation: 

Event Details: 

Screen Shot 2015-06-23 at 5.32.43 PM …continued: 

Screen Shot 2015-06-23 at 5.33.24 PM 


Q88. Which three remediation actions are supported by the Web Agent for Windows? (Choose three.) 

A. Automatic Remediation 

B. Message text 

C. URL Link 

D. File Distribution 

E. AV definition update 

F. Launch Program 

Answer: B,C,D 


Q89. Which authorization method is the Cisco best practice to allow endpoints access to the 

Apple App store or Google Play store with Cisco WLC software version 7.6 or newer? 

A. dACL 

B. DNS ACL 

C. DNS ACL defined in Cisco ISE 

D. redirect ACL 

Answer: B 


Q90. Refer to the exhibit. 

If the given configuration is applied to the object-group vpnservers, during which time period are external users able to connect? 

A. From Friday at 6:00 p.m. until Monday at 8:00 a.m. 

B. From Monday at 8:00 a.m. until Friday at 6:00 p.m. 

C. From Friday at 6:01 p.m. until Monday at 8:01 a.m. 

D. From Monday at 8:01 a.m. until Friday at 5:59 p.m. 

Answer: A 



see more 300-208 dumps