Ultimate Guide: sisas 300-208

Cause all that matters here is passing the Cisco 300-208 exam. Cause all that you need is a high score of 300-208 Implementing Cisco Secure Access Solutions (SISAS) exam. The only one thing you need to do is downloading Examcollection 300-208 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2021 Sep 300-208 manual:

Q91. Which Cisco ISE 1.x protocol can be used to control admin access to network access devices? 

A. TACACS+ 

B. RADIUS 

C. EAP 

D. Kerberos 

Answer: B 


Q92. Which identity store option allows you to modify the directory services that run on TCP/IP? 

A. Lightweight Directory Access Protocol 

B. RSA SecurID server 

C. RADIUS 

D. Active Directory 

Answer: A 


Q93. Which model does Cisco support in a RADIUS change of authorization implementation? 

A. push 

B. pull 

C. policy 

D. security 

Answer: A 


Q94. Which two services are included in the Cisco ISE posture service? (Choose two.) 

A. posture administration 

B. posture run-time 

C. posture monitoring 

D. posture policing 

E. posture catalog 

Answer: A,B 


Q95. You are installing Cisco ISE on nodes that will be used in a distributed deployment. After the initial bootstrap process, what state will the Cisco ISE nodes be in? 

A. Remote 

B. Policy service 

C. Administration 

D. Standalone 

Answer: D 


300-208 practice test

Most recent 300-208 sisas pdf:

Q96. What three changes require restarting the application service on an ISE node?.(Choose three.) 

A. Registering a node. 

B. Changing the primary node to standalone. 

C. Promoting the administration node. 

D. Installing the root CA certificate. 

E. Changing the guest portal default port settings. 

F. Adding a network access device. 

Answer: A,B,C 


Q97. Which set of commands allows IPX inbound on all interfaces? 

A. ASA1(config)# access-list IPX-Allow ethertype permit ipx ASA1(config)# access-group IPX-Allow in interface global 

B. ASA1(config)# access-list IPX-Allow ethertype permit ipx ASA1(config)# access-group IPX-Allow in interface inside 

C. ASA1(config)# access-list IPX-Allow ethertype permit ipx ASA1(config)# access-group IPX-Allow in interface outside 

D. ASA1(config)# access-list IPX-Allow ethertype permit ipx ASA1(config)# access-group IPX-Allow out interface global 

Answer: A 


Q98. In this simulation, you are task to examine the various authentication events using the ISE GUI. For example, you should see events like Authentication succeeded. Authentication failed and etc... 

Which two statements are correct regarding the event that occurred at 2014-05-07 00:22:48.175? (Choose two.) 

A. The DACL will permit http traffic from any host to 10.10.2.20 

B. The DACL will permit http traffic from any host to 10.10.3.20 

C. The DACL will permit icmp traffic from any host to 10.10.2.20 

D. The DACL will permit icmp traffic from any host to 10.10.3.20 

E. The DACL will permit https traffic from any host to 10.10.3.20 

Answer: A,E 

Explanation: 

Event Details: 

Screen Shot 2015-06-23 at 5.38.50 PM 

Screen Shot 2015-06-23 at 5.41.14 PM 


Q99. What is the effect of the ip http secure-server command on a Cisco ISE? 

A. It enables the HTTP server for users to connect on the command line. 

B. It enables the HTTP server for users to connect using Web-based authentication. 

C. It enables the HTTPS server for users to connect using Web-based authentication. 

D. It enables the HTTPS server for users to connect on the command line. 

Answer: C 


Q100. A network administrator needs to implement a service that enables granular control of IOS commands that can be executed. Which AAA authentication method should be selected? 

A. TACACS+ 

B. RADIUS 

C. Windows Active Directory 

D. Generic LDAP 

Answer: A 



see more 300-208 dumps