ccna service provider 640-875 (1 to 10)

Exam Code: 640-875 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Building Cisco Service Provider Next-Generation Networks, Part 1
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 640-875 Exam.

2016 Jun 640-875 Study Guide Questions:

Q1. Which two statements about NetFlow support on Cisco IOS XR are true? (Choose two.) 

A. Cisco IOS XR supports NetFlow version 9 export format only. 

B. NetFlow version 9 is a flexible and extensible means to carry NetFlow records from a network node to a collector. 

C. IP flow is based on a set of four parameters only (source IP address, destination IP address, source port, and destination port). 

D. A NetFlow flow is the bidirectional sequence of packets on a single interface. 

Answer: A,B Explanation: 


Q2. Which three statements correctly describe DSL-based Internet services for residential users? (Choose three.) 

A. Most residential deployments use PPPoE encapsulation where the end user PC or the DSL CPE will require a PPP username and password configuration. 

B. Most residential deployments use PPPoA encapsulation where the DSL CPE device needs to provide Layer 3 routing functions. 

C. The most commonly installed DSL variant for residential deployments is ADSL. 

D. The most commonly installed DSL variant for residential deployments is SDSL. 

E. The most commonly installed DSL variant for residential deployments is HDSL. 

F. At the DSL service provider location, a DSLAM typically is used to terminate all the PPP connections of the DSL subscribers. 

G. At the DSL service provider location, a DSLAM is used to terminate and then aggregate the DSL connections over an ATM network. 

Answer: A,C,G 

Explanation: 


Q3. Using VLSM, how many /30 subnets can be derived from a single /27 Class C subnet? 

A. 1 

B. 2 

C. 4 

D. 8 

E. 12 F. 16 

Answer: D 

Explanation: 


640-875  free practice test

Update 640-875 spngn1 pass4sure:

Q4. Refer to the exhibit. 

Given the Class C IP network of 192.168.1.0, using VLSM, which five subnets meet the requirements in the exhibit? (Choose five.) 

A. 192.168.1.0/27 

B. 192.168.1.32/27 

C. 192.168.1.48/27 

D. 192.168.1.48/28 

E. 192.168.1.64/28 

F. 192.168.1.80/28 

G. 192.168.1.80/29 

H. 192.168.1.88/30 

I. 192.168.1.96/30 

Answer: A,B,E,F,I 

Explanation: 


Q5. Currently, a Cisco IOS XR router is configured to send IP SLA probes to a network management station that is acting as the IP SLA target device. How can IP SLA measurement accuracy be improved and also provide additional statistics? 

A. Use ICMP echo probes instead of UDP echo probes. 

B. Configure another Cisco router as the target and enable that other Cisco router for IP SLA Responder operations. 

C. Increase the rate (frequency) at which a specified IP SLA operation is sent into the network. 

D. Use UDP echo probes instead of ICMP echo probes and enable UDP echo service on the target network management station. 

E. Enable IP SLA Responder service on the target network management station 

Answer: B 

Explanation: 


Q6. Which two statements about Packet over SONET are true? (Choose two.) 

A. POS is a Layer 2 technology that uses PPP in ATM encapsulation and SONET framing. 

B. The Layer 2 frame is encapsulated into a generic HDLC header (not Cisco proprietary HDLC) and placed into the appropriate SONET Payload Envelope. 

C. The FCS field can be set to 16 bits on one end and 32 bits on the other end of a POS connection without causing any connectivity issues. 

D. The Cisco POS interface supports Cisco HDLC and PPP encapsulation. 

E. POS can be used in a point-to-point or point-to-multipoint environment. 

Answer: B,D 

Explanation: 


640-875  free practice test

Exact 640-875 spngn1 study guide:

Q7. Refer to the exhibit. 

Which three statements about this show output are true? (Choose three.) 

A. Logging to the circular logging buffer has been disabled. 

B. All severity levels messages can be logged to the terminal lines other than the console . 

C. The logging facility has been set to "critical". 

D. Messages with Severity Levels 0, 1, and 2 are sent to the syslog server. 

E. 169 messages have been sent to the syslog server. 

F. The logging buffer size is set to 8192 bytes. 

Answer: A,B,D 

Explanation: 


Q8. Refer to the exhibit. 

Which two statements about these partial Cisco IOS/IOS-XE configurations are true? (Choose two.) 

A. 10.1.1.2 is the inside local address. 

B. 192.168.1.2 is the outside local address. 

C. 192.168.1.2 is the outside global address. 

D. This is an example of static one-to-one Network Address Translation. 

E. This is an example of static Port Address Translation. 

Answer: A,D 

Explanation: 


Q9. Which Cisco IOS CLI command is used to verify the speed and duplex settings on the Fa0/1 port on a Cisco switch? 

A. show ip interfaces fa0/1 

B. show interfaces fa0/1 

C. show interfaces fa0/1 switchport 

D. show ip interfaces brief 

E. show interfaces switchport 

Answer: B 

Explanation: 


Q10. Given the IP address 10.106.170.145 255.248.0.0, which three options are the subnet that this IP address belongs to, the host IP address range on this subnet, and the subnet broadcast IP address? 

A. subnet = 10.104.0.0/13 

B. subnet = 10.106.0.0/13 

C. subnet = 10.112.0.0/13 

D. host IP address range = 10.104.0.1 to 10.111.255.254 

E. host IP address range = 10.106.0.1 to 10.106.255.254 

F. host IP address range = 10.106.0.1 to 10.119.255.254 

G. subnet broadcast IP address = 10.106.255.255 

H. subnet broadcast IP address = 10.111.255.255 

I. subnet broadcast IP address = 10.119.255.255 

Answer: A,D,H 

Explanation: 



see more 640-875 dumps