how to use 640-875 spngn1 videos

Vivid of 640-875 real exam materials and preparation labs for Cisco certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 640-875 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Building Cisco Service Provider Next-Generation Networks, Part 1 exam Today!

2016 Sep cisco ccna 640-875 spngn1:

Q21. What is the result of using the Cisco IOS copy tftp: run command? 

A. The running configuration on the Cisco IOS device is backed up to the TFTP server. 

B. Only new configuration parameters from the saved configuration file on the TFTP server are added to the running configuration. No changes to any existing configuration parameters in the running configuration are made. 

C. The running configuration on the Cisco IOS device is replaced with the saved configuration file on the TFTP server. 

D. The configuration stored in the TFTP server is merged with the running configuration on the Cisco IOS device. 

E. The saved configuration file from the TFTP server is copied to the target configuration. 

Answer: D 

Explanation: 


Q22. Which three statements about the ARP function are true? (Choose three.) 

A. ARP is used to determine an IP address. 

B. An ARP request is broadcast at Layer 3. 

C. An ARP response is broadcast at Layer 2. 

D. ARP tables are maintained on Layer 3 devices. 

E. The destination MAC address of an ARP request is that of the ARP responder. 

F. ARP requests are broadcast at Layer 2. 

G. ARP resolves MAC addresses to NET addresses. 

H. ARP uses 0x0806 as the Type field in an Ethernet frame. 

Answer: D,F,H 

Explanation: 


Q23. Given the IP address of 209.168.200.155/27, which two options are the subnet that this IP address belongs to and the subnet broadcast IP address? (Choose two.) 

A. 209.168.200.64 255.255.255.224 

B. 209.168.200.96 255.255.255.224 

C. 209.168.200.128 255.255.255.224 

D. 209.168.200.95 

E. 209.168.200.127 

F. 209.168.200.159 

Answer: C,F 

Explanation: 


Q24. Which statement about a root bridge in an STP domain is true? 

A. It has the highest root ID in the STP domain. 

B. It has the lowest bridge ID in the STP domain. 

C. It contains non-designated ports. 

D. It contains root ports. 

E. It has the highest priority value. 

Answer: B 

Explanation: 


Q25. Which statement about IPv6 global unicast addresses is true? 

A. The first 3 bits is 001. 

B. The first 4 bits is 0011. 

C. The first 4 bits is 1111. 

D. The first 16 bits is FE80 in hex. 

E. The first 16 bits is FF00 in hex. 

F. The first 16 bits is 2002 in hex. 

G. The first 16 bits is 3FFE in hex. 

Answer: A 

Explanation: 


640-875 exam topics

Abreast of the times spngn1 exam (640-875) topics:

Q26. Given the IP address 172.16.170.15 255.255.224.0, which three options are the subnet that this IP address belongs to, the host IP address range on this subnet, and the subnet broadcast IP address? (Choose three.) 

A. subnet = 172.16.160.0/19 

B. subnet = 172.16.170.0/19 

C. subnet = 172.16.192.0/19 

D. host IP address range = 172.16.160.1 to 172.16.191.254 

E. host IP address range = 172.16.170.1 to 172.16.170.254 

F. host IP address range = 172.16.160.1 to 172.16.223.254 

G. subnet broadcast IP address = 172.16.170.255 

H. subnet broadcast IP address = 172.16.191.255 

I. subnet broadcast IP address = 172.16.223.255 

Answer: A,D,H 

Explanation: 


Q27. Which Cisco IOS XR CLI command displays the running state of each line card (including the fan tray) on the Cisco ASR 9000 Series Router? 

A. RP/0/RSP0/CPU0:PE1#show platform 

B. RP/0/RSP0/CPU0:PE1(admin)#show platform 

C. RP/0/RSP0/CPU0:PE1#show hw-module fpd location all 

D. RP/0/RSP0/CPU0:PE1(admin)#show hw-module fpd location all 

E. RP/0/RSP0/CPU0:PE1#show version 

F. RP/0/RSP0/CPU0:PE1(admin)#show version 

Answer: B 

Explanation: 


Q28. If a bridge port is in the non-designated state, which two statements about spanning-tree operations on this port are true? (Choose two.) 

A. This port is in the Forwarding state. 

B. This port sends BPDUs on the attached link. 

C. This port has the lowest cost to the root bridge. 

D. This port is considered the root port. 

E. This port receives BPDUs. 

F. This port is in the Blocked state. 

Answer: E,F 

Explanation: 


Q29. Which statement about 10/40/100 GigabitEthernet interface configuration on Cisco IOS XR is true? 

A. Use the negotiation auto command in interface configuration mode to enable link auto-negotiation to ensure that devices that share a link segment are automatically configured with the highest performance. 

B. The configuration supports only full-duplex operation. 

C. The range for MTU values is 64 bytes to 1518 bytes on the interface. 

D. The interface has no flow control configuration. 

Answer: B 

Explanation: 


Q30. Which option is enabled by default on Cisco IOS and IOS XE routers? 

A. IPv6 unicast routing 

B. IPv4 unicast routing 

C. IPv6 and IPv4 unicast routing 

D. SSH server 

E. HTTP server 

F. SSH and HTTP server 

G. AAA console login authentication 

Answer: B 

Explanation: 



see more 640-875 dumps