Facts about 640-916 test

Cisco Cisco certification is the fantasy of all of the IT enthusiasts that want to have a bright future in the field of This. However, passing your Cisco certification exam is not an easy job only by simply yourself. In case you are one of these IT aspirants, please cease at Actualtests.internet and locate everything you desire for the Cisco 640-916 exam preparation.

2016 Sep ccna 640-916:

Q71. Which ports on the Cisco UCS 6120XP Fabric Interconnects can operate at either 1 Gb/s or 10 Gb/s? 

A. Ports 1–4 

B. None 

C. Ports 1–6 

D. Ports 1–8 

E. Ports 17–20 

Answer: D 


Q72. Which Cisco Nexus 2000 Series Fabric Extender supports FCoE? 

A. 2148T 

B. 2224T 

C. 2248T 

D. 2248TP 

E. 2232PP 

F. 2232TM 

Answer: E 


Q73. Which two models of Cisco WAAS can be integrated into the Cisco 4000 Series ISR routers? (Choose two.) 

A. ISR-WAAS 

B. vWAAS on Cisco UCS E-Series 

C. WAAS Express Cisco UCS E-Series 

D. vWAAS on Cisco UCS B-Series 

E. WAE-7341 

Answer: A,B 


Q74. What two options are key features for UCSM Manager? (Choose two.) 

A. Policy Based Management 

B. Manual Discovery 

C. Firmware provisioning 

D. Low Availability 

E. Supports Fabric-Path 

Answer: A,C 


Q75. Which command issued on the Cisco Nexus 1000V VSM validates the connection to the VMware vCenter server? 

A. N1000v-VSM# show vmware-vim 

B. N1000v-VSM# show connections vmware 

C. N1000v-VSM# show svs connections 

D. N1000v-VSM# show vcenter status 

Answer: C 


640-916 sample question

Regenerate cisco ccna data center 640-916 dcict download:

Q76. Which three devices can participate in multihop FCoE? (Choose three.) 

A. Cisco Nexus 7000 Series Switches 

B. Cisco Nexus 5000 Series Switches 

C. Cisco Nexus 4900 Series Switches 

D. Cisco Nexus 1000 Series Switches 

E. Cisco MDS 9500 Series Switches 

Answer: A,B,E 


Q77. Which commands issued on the Cisco Nexus 1000V VSM push the port profile named VMdata to the VMware vCenter server? 

A. N1000v-VSM(config)# port-profile VMdata N1000v-VSM(config-port-prof)# no shutdown 

B. N1000v-VSM(config)# port-profile VMdata N1000v-VSM(config-port-prof)# push profile 

C. N1000v-VSM(config)# port-profile VMdata N1000v-VSM(config-port-prof)# state enabled 

D. N1000v-VSM(config)# port-profile VMdata N1000v-VSM(config-port-prof)# update profile 

Answer: C 


Q78. Which two Cisco Nexus 2000-Series Fabric Extenders support connections to both Cisco Nexus 5000 Series switches and Cisco Nexus 7000 Series Switches? (Choose two.) 

A. Cisco Nexus 2248TP 

B. Cisco Nexus 2248TP-E 

C. Cisco Nexus 2232PP 

D. Cisco Nexus 2232TM 

Answer: A,C 


Q79. Which three items are needed to perform the initial setup for a Cisco Data Center device? (Choose three.) 

A. IP address and network mask 

B. FTP password 

C. Active Directory password 

D. console cable 

E. device software licenses 

F. admin password to assign to the device 

G. SFP+ cables 

Answer: A,D,F 


Q80. OTSPOT 

Answer: 

140. An administrator connected a new server to a Cisco MDS 9222i on Port FCL/20, but did not capture the world wide node name of the host bus adapter. Which command returns the needed information? 

A. show flogi database 

B. show fcns database 

C. show fcs database 

D. show wwn status 

E. show interface fc 1/20 

Answer: A 



see more 640-916 dumps