What tells you about 640-916 guide

Ucertify guarantee that you will find certified absolutely with all the assistance of our authentic and precise materials. Should you make wonderful achievements in the very first attempt, you will also pick Ucertify as the next certification exam practice resources supplier. Our customer support will certainly keep inside touch with a person and offering you the helping hand timely whenever you get directly into troubles. It?¡¥s our duty and main goal to reside up to the expectations and satisfaction. The IT professors help make great endeavours to create the particular Cisco Cisco exam questions and provide the verified answers. With the prefect answers, you can get the full and thorough understanding for your Cisco 640-916 exam. And getting certified isnt any problem following you prepare well.

2016 Sep 640-916 cbt:

Q21. Which command issued on the Cisco Nexus 1000V VSM displays the connected VEMs? 

A. N1000v-VSM# show vem 

B. N1000v-VSM# vem status 

C. N1000v-VSM# show module 

D. N1000v-VSM# show vem status 

E. N1000v-VSM# show vem inventory 

Answer: C 


Q22. Which three devices support FCoE? (Choose three.) 

A. Cisco Nexus 5500 

B. Cisco Nexus 7000 

C. Cisco Nexus 3000 

D. Cisco Nexus 1000V 

E. Cisco UCS Fabric Interconnect 

Answer: A,B,E 


Q23. An engineer is configuring the UCS Fabric Interconnects for network connectivity to the data center LAN and SAN. What two ports types need to be configured to allow traffic to flow properly? (Choose two.) 

A. Ethernet uplink 

B. server 

C. appliance 

D. Fibre Channel uplink 

E. Fibre Channel storage 

Answer: A,D 


Q24. What are the three basic states of an Ethernet interface on a Cisco Unified Computing 

System Fabric Interconnect? (Choose three.) 

A. unconfigured 

B. enabled 

C. disabled 

D. uplink 

E. server 

F. errdisabled 

Answer: A,D,E 


Q25. Which two are controls between initiators and targets on a Fibre Channel network? (Choose two.) 

A. Fibre Channel fencing 

B. LUN masking 

C. zoning 

D. access control list 

E. port security 

Answer: B,C 


640-916 practice test

Latest pass4sure 640-916:

Q26. In a three-tiered data center network design, where does the Layer 2 / Layer 3 boundary typically reside? 

A. core layer 

B. aggregation layer 

C. access layer 

D. services layer 

Answer: B 


Q27. Which four components are part of the Cisco Data Center Nexus switching offering? (Choose four.) 

A. Cisco 6000 Series Switch 

B. Cisco ASR 9000 

C. Cisco 1000v Switch 

D. Cisco IOS Software 

E. Cisco 4500E Switch 

F. Cisco NX-OS Software 

G. Cisco 6509-E Switch 

H. Cisco Fabric Extender 

Answer: A,C,F,H 


Q28. What two protocols can be used to connect to storage arrays on a converged Ethernet/IP network? (Choose two.) 

A. FCoE 

B. Fibre Channel 

C. ISCSI 

D. InfiniBand 

E. FabricPath 

Answer: A,C 


Q29. Which three are the three primary methods to configure Cisco UCS B-Series systems? (Choose three.) 

A. SNMP 

B. XML API 

C. UCS Manager GUI 

D. IPMI 

E. UCS Manager CLI 

F. CIM-XML 

Answer: B,C,E 


Q30. What option automatically performs an inventory and deep discovery of any subsequently attached equipment, without requiring manual intervention? 

A. UCS Manager 

B. UCS Server 

C. CDP Manager 

D. Enterprise Manager 

Answer: A 



see more 640-916 dumps