642-996 study guide : Jun 2016 Edition

High value of 642-996 practice materials and discount pack for Cisco certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 642-996 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Designing Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFD) exam Today!

2016 Jun 642-996 Study Guide Questions:

Q21. Which technology provides the ability to use all links in a LAN topology by providing an active-active path to the upstream switch?

A.STP

B.vPC

C.PVST+

D.RSTP

Answer: B


Q22. Your customer is designing a new data center with FCoE. Which three appropriate platforms are capable of meeting this requirement? (Choose three.)

A.Cisco Nexus 5596 switch with FCoE license

B.Cisco Nexus 7010 switch with FCoE license

C.Cisco Fabric Extender with FCoE support

D.Cisco 2948 switch with FCoE license

E.Cisco Catalyst 6509 switch with FCoE blade

Answer: ABC


Q23. Which item represents a hardware requirement on the Cisco MDS 9500 Series Director to achieve Fibre Channel connectivity with the Cisco Nexus 7000 Series data center switch? (Choose one.)


A.Cisco MDS 9000 Family 48-Port 8-Gbps Advanced Fibre Channel Switching Module

B.Cisco MDS 9000 Family 4-Port 10-Gbps Fibre Channel Switching Module

C.Cisco MDS 9000 16-Port Storage Services Node

D.Cisco MDS 9000 10-Gbps 8-Port FCoE Module

Answer: D


642-996  practice

Far out 642-996 dcufd v5.0:

Q24. Which tool is a part of the Cisco ACE product family and is a critical component for cloud

computing architectures?

A.Cisco ANM

B.Flexible NetFlow

C.Cisco Prime LMS

D.Cisco Prime DCNM for LAN

Answer: A


Q25. Refer to the exhibit.


Which three options are valid port configurations for the Cisco Nexus 5548UP? (Choose three.)

A.A

B.B

C.C

E. E

Answer: ADE


Q26. Which statement about VLANs configured in FabricPath mode on a Cisco Nexus 7000 switch is true?

A.They use classical MAC learning by default.

B.FabricPath VLANs requires 802.1Q trunks for forwarding.

C.VLANs configured for FabricPath can exist only on F-Series line cards.

D.The forwarding engine uses any M-Series line cards present in the switch for MAC proxy forwarding.

Answer: C


642-996  practice

Download 642-996 dcufd:

Q27. Which tool, previously known as Cisco Fabric Manager, would you use in a data center to help manage unified fabrics with SAN connectivity?

A.Cisco ANM

B.Flexible NetFlow

C.Cisco Prime LMS

D.Cisco Prime DCNM for LAN

E.Cisco Prime DCNM for SAN

F.Cisco VNMC

Answer: E


Q28. Which two traffic flows are primarily part of the aggregation layer? (Choose two.)

A.core layer to access layer

B.access layer to core layer

C.access layer to access layer

D.aggregation layer to access layer

E.core layer to core layer

F.core to aggregation layer

Answer: AC


Q29. Which three protocols are effective in minimizing the use of STP in the data center design? (Choose three.)

A.FCoE

B.vPC

C.vDC

D.FabricPath

E.802.1ad

F.STP

Answer: ABD


Q30. Which three protocols are effective in minimizing the use of STP in the data center design? (Choose three.)

A.FCoE

B.vPC

C.vDC

D.FabricPath

E.802.1ad

F.STP

Answer: ABD



see more 642-996 dumps