10 tips on comptia it fundamentals certification handbook fc0-u51

Exam Code: 648-238 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco Connected Physical Security 1 Exam
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 648-238 Exam.

2016 May 648-238 Study Guide Questions:

Q21. Which four Cisco IP camera families natively support medianet? (Choose four.) 

A. Cisco 2900 Series IP Cameras 

B. Cisco 3000 Series IP Cameras 

C. Cisco 4000 Series IP Cameras 

D. Cisco 5000 Series IP Cameras 

E. Cisco 6000 Series IP Cameras 

F. Cisco 7000 Series IP Cameras 

Answer: B,C,E,F 


Q22. When editing a view, which of the following cannot be changed? 

A. Camera Tour options 

B. Layout options 

C. Viewing Pane properties 

D. Default Display options 

Answer: B 


Q23. What is the approximate usable drive capacity for a CPS-MSP-2RU-K9 with half of the drive bays populated with 2 TB HDDs? 

A. 4 TB 

B. 8 TB 

C. 10 TB 

D. 20 TB 

Answer: B 


648-238  rapidshare

Up to date comptia it fundamentals certification handbook fc0-u51:

Q24. You are asked to design a Cisco Video Surveillance solution that will record 24 hours a day, in both bright and low light conditions. You decide to use Cisco IP cameras that are capable of day and night modes of operation. Which of the following Cisco IP camera series support day/night operations? 

A. Cisco 2600 Series SD IP cameras only 

B. Cisco 2900 Series SD PTZ IP cameras only 

C. Cisco 4000 Series HD IP cameras only 

D. Cisco 5000 Series HD PTZ IP cameras only 

E. Cisco 2600, 2900, 4000, and 5000 Series IP cameras 

Answer: E 


Q25. After troubleshooting an issue with VSM 6.3.2, you determine that a support case should be opened with Cisco TAC. VSM 6.3.2 includes a tool to generate a support report for this purpose. Where is the support report generated from for Cisco TAC analysis? 

A. VSOM Admin pages > Reports tab 

B. VSOM Admin pages > Database Backups tab 

C. VSOM Admin pages > Health Dashboard tab 

D. VSMC 

Answer: D 


Q26. Order the servers from lowest to highest usable capacity. 

A. 2RU (6 x 1 TB), 2RU (12 x 1 TB), 2RU (6 x 2 TB), 2RU (12 x 2 TB) 

B. 2RU (6 x 1 TB), 2RU (6 x 2 TB), 2RU (12 x 1 TB), 2RU (12 x 2 TB) 

C. 2RU (12 x 2 TB), 2RU (12 x 1 TB), 2RU (6 x 2 TB), 2RU (6 x 1 TB) 

D. 2RU (12 x 2 TB), 2RU (6 x 2 TB), 2RU (12 x 1 TB), 2RU (6 x 1 TB) 

Answer: B 


648-238  rapidshare

High value comptia it fundamentals certification handbook fc0-u51:

Q27. Using two identical graphics cards, how many monitors can be driven simultaneously for Cisco VSM 6.3.2? 

A. 2 

B. 4 

C. 6 

D. 8 

Answer: B 


Q28. When a Video Wall is edited, which three options can be modified? (Choose three.) 

A. access location 

B. camera tour rotation order C. layout options 

D. rollback time 

E. default view 

F. video wall rotation order 

Answer: A,D,E 


Q29. In VSM 6.3.2, should the default password be changed to a new password? 

A. No, never change the default passwords 

B. Change the password for VSOM, but not the password for the operating system 

C. Yes, change the passwords for VSOM and the operating system 

D. The default passwords cannot be changed 

Answer: C 


Q30. In VSM 6.3.2, which archive clip format allows for the downloading and playing back of multiple camera feeds simultaneously? 

A. CVA 

B. AVI 

C. WMV 

D. BWM 

Answer: A 



see more 648-238 dumps