[Jun 2016] exam 70-492 microsoft

Highest Quality of 70-492 practice test materials and dump for Microsoft certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 70-492 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Upgrade your MCPD: Web Developer 4 to MCSD: Web Applications exam Today!

2016 Jun 70-492 Study Guide Questions:

Q1. You need to display the "miles" unit description after the distance in the GetLog view. 

Which line of code should you use to replace line GL21? (Each correct answer presents a complete solution. Choose all that apply.) 

A. @log.Distance miles 

B. @Htrml.DisplayFor(model => log.Distance) miles 

C. @log.Distance.ToString() @Html.TextArea ("miles") 

D. @Htmi.DisplayFor(model => log.Distance.ToString() + " miles") 

Answer: AB 


Q2. Errors occasionally occur when saving data using the FlightInfoContext ADO.NET Entity Framework context. Updates to the data are being lost when an error occurs. 

You need to ensure that data is still saved when an error occurs by retrying the operation. No more than five retries should be performed. 

With which code segment should you replace the body of the SaveChanges() method in the 

FlightInfoContext.es file? 



A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q3. You need to extend the edit functionality of RunLogController. Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q4. You are designing a Windows Communication Foundation (WCF) service that uses the Product class. You need to update the class to meet the storage requirement. 

What should you do? (Each correct answer presents part of the solution. Choose all that apply.) 

A. Mark the Product class with the DataContract attribute. 

B. Mark the public members of the Product class with the DataContractFormat attribute. 

C. Mark the Product class with the CollectionDataContract attribute. 

D. Mark the public members of the Product class with the DataMember attribute. 

Answer: AD 


Q5. You are developing an ASP.NET MVC application. The application is deployed in a web farm and is accessed by many users. 

The application must handle web server failures gracefully. The servers in the farm must share the state information. 

You need to persist the application state during the session. 

What should you implement? 

A. A state server 

B. Cookieless sessions 

C. A web garden on the web servers 

D. An InProc session 

Answer: A 


70-492  practice test

Far out exam 70-492 vce:

Q6. You need to ensure that all the MVC controllers are secure. 

Which code segment should you use as the body for the CreateController method in AdminVerifierFactory.es? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q7. You are developing an ASP.NET MVC web application in Visual Studio 2012. The application requires several thousand content files. All content is hosted on the same IIS instance as the application. 

You detect performance issues when the application starts. 

You need to resolve the performance issues. 

What should you do? 

A. Implement HTTP caching in the ASP.NET MVC controllers. 

B. Combine the content files by using ASP.NET MVC bundling. 

C. Install a second IIS instance. 

D. Move the content to a Windows Azure CDN. 

Answer: B 


Q8. You are developing an ASP.NET MVC web application for viewing a list of contacts. The application is designed for devices that support changes in orientation, such as tablets and smartphones. The application displays a grid of contact tiles in portrait mode. 

When the orientation changes to landscape, each tile in the grid expands to include each contact's details. The HTML that creates the tiled interface resembles the following markup. 


If this CSS is omitted, the existing CSS displays the tiles in portrait mode. 

You need to update the landscape-mode CSS to apply only to screens with a width greater than or equal to 500 pixels. 

Which code segment should you use? 

A. @media screen and (width >= 500px) { 

. . . 

B. @media screen and (min-width: 500px) { 

. . . } 

C. @media screen (min-width: 500px, max-width: 1000px) { 

. . . 

D. @media resolution (min-width: 500px) { 

. . . 

Answer: B 


Q9. You are developing an ASP.NET MVC web application that includes the following method. 

public double GoldMined(double currentGold, double newlyMinedGold)

{

  double totalGold = 0.00;

  totalGold = currentGold + newlyMinedGold;

  return totalGold;

}

You need to test the GoldMined method. Which unit test should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q10. The DeleteExternalOrder() method in the ExternalQueueService service is not throwing a FaultException exception as defined by the FaultContractAttribute attribute in the IExternatQueueService.cs file. 

You need to throw the FaultException exception. 

Which code segment can you insert at line EQ45 to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Chose all that apply.) 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


70-492  practice test

Actual 70-492 study guide:

Q11. You need to ensure that all customers can delete videos regardless of their browser capability. 

Which code segment should you use as the body of the SendAsync method in the DeleteHandler class? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q12. You need to regenerate the service proxies to include task-based asynchronous method signatures. Which command should you use? 

A. aspnet_regiis.exe /t:code http://localhost:62965/UploadCallbackService.svc 

B. svcutil.exe /t:code http://localhost:62965/UploadCallbackService.svc 

C. aspnet_compiler.exe /t:code http://localhost:62965/UploadCallbackService.svc 

D. aspnet_regiis.exe /t:code http://localhost:62965/UploadService.svc 

E. svcutil.exe /t:code http://localhost:62965/UploadService.svc 

Answer: B 


Q13. You need to implement the requirements for handling IIS errors. What should you do? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q14. The transcode.exe utility activates its license online when it is installed. 

You need to ensure that the registration of the transcode utility is handled as specified in its license. Which method should you add to the TranscodeWorkerRole class? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q15. You are planning to migrate websites from IIS 6 to IIS 7.5. 

You do not have access to SSH or a VPN. 

You need to select a deployment tool to securely migrate the websites. 

Which tool should you use? 

A. RoboCopy 

B. Web Deploy 

C. Microsoft command-line FTP 

D. xCopy 

Answer: B 


Q16. The GetExternalOrder() method in the ExternalQueueService service is throwing a runtime error. The method must query the database for a record that matches the orderNum parameter passed to the method. 

You need to modify the queryString string to retrieve the record. 

With which code segment should you replace line EQ64? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 



see more 70-492 dumps