[Improved] 640-911 requirements

Exact of 640-911 exam guide materials and bootcamp for Cisco certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 640-911 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Introducing Cisco Data Center Networking - DCICN exam Today!

2016 Jun 640-911 Study Guide Questions:

Q41. Which option is an example of an advanced distance vector routing protocol? 

A. EIGRP 

B. RIP 

C. OSPF 

D. ARP 

Answer: A


Q42. Which device forwards data based on the destination IP address? 

A. repeater 

B. bridge 

C. switch 

D. router 

E. hub 

Answer: D


Q43. Which two layers of the OSI model relate to the transmission of bits over the wire and packet forwarding based on destination IP address? (Choose two.) 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

E. 5 

Answer: AC


640-911  exam guide

Abreast of the times 640-911 exam questions:

Q44. Which statement describes the purpose of the MAC address forwarding table of a switch? 

A. The switch consults the forwarding table to determine the best route to a destination. 

B. The switch consults the forwarding table to determine the output port. 

C. The switch consults the forwarding table to determine if the packet is routable. 

D. The switch consults the forwarding table to determine if access control permits the packet. 

Answer: B


Q45. Which command should you use to configure a Cisco Nexus switch port for Layer 2 operation? 

A. nexus(config-if)#switchport 

B. nexus(config-if)#layer-2 

C. nexus(config-if)#routed 

D. nexus(config)#interface vlan 10 nexus(config-if)#switchport 

Answer: A


Q46. Which option would you use to exit the Cisco Nexus Operating System interface configuration mode and return to the exec prompt? 

A. nexus(config-if)#Ctrl-C nexus# 

B. nexus(config-if)#Ctrl-Z nexus# 

C. nexus(config-if)#Ctrl-E nexus# 

D. nexus(config-if)#exit nexus# 

Answer: A


640-911  exam guide

Exact cisco 640-911 exam questions:

Q47. What is the correct format of an access control list on a Cisco Nexus switch to deny hosts on the 172.16.1.0/21 network from accessing HTTP proxy servers listening on port 8080? 

A. N5K-A(config)# ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny tcp 172.16.1.0 0.0.7.255 any eq 8080 N5K-A(config-acl)# permit ip any any 

B. N5K-A(config)# ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny tcp any 172.16.1.0 255.255.248.0 eq 8080 N5K-A(config-acl)# permit ip any any 

C. N5K-A(config)#access-list 101 deny tcp172.16.1.0 0.0.15.255 eq 8080 

D. N5K-A(config)# ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny tcp any host 172.16.1.0/21 eq 8080 

Answer: A


Q48. What is the binary value of the decimal number 1263? 

A. 11011101101 

B. 10011101111 

C. 10011101011 

D. 11010001111 

E. 10111101111 

Answer: B


Q49. Which device would you select to partition a network into VLANs? 

A. repeater 

B. bridge 

C. switch 

D. router 

E. hub 

Answer: C


Q50. Which network topology is most closely associated with FDDI? 

A. bus 

B. token passing bus 

C. star 

D. extended star 

E. ring 

Answer: E



see more 640-911 dumps