[May 2016] ms 70-497

Free of 70-497 torrent materials and free samples for Microsoft certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 70-497 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Software Testing with Visual Studio 2012 exam Today!

2016 May 70-497 Study Guide Questions:

Q1. You are a test developer using Microsoft Test Manager (MTM). 

You have a test case with a parameter variable that has several data values that are no longer needed because of a change to the specifications. 

You need to remove these unneeded values. 

What should you do? 

A. Delete the unneeded iterations. 

B. Delete the unneeded test steps. 

C. Delete the unneeded parameter values. 

D. Delete the old parameters. 

Answer: A 


Q2. You are using Microsoft Test Manager (MTM). 

You have a large list of existing test plans that are obsolete. These test plans should be kept for historical purposes. When testers click oi the Home button to select a test plan, the list is too long to easily navigate. 

You need to show only the test plans that are currently being used. 

What should you do? 

A. In the Test Plan Manager view, right-click each obsolete test plan and select Hide. 

B. In the Test Plan Manager view, for each obsolete test plan select Delete test plan. 

C. In the test plan Properties, change the State to Inactive for each obsolete test plan. 

D. In the Test Plan Manager view, right-click each obsolete test plan and select Close.\ 

E. In the test plan Properties, change the State to Closed for each obsolete test plan. 

Answer: C 


Q3. You are using Microsoft Test Manager (MTM). You are using the Microsoft Solution Framework (MSF) for Capability Maturity Model Integration (CMMI) Process Improvement process template. Your Team Foundation Server (TFS) 2012 server is configured to support reporting. 

You are tracking testing progress for the requirements in the iteration. 

You need to identify the report that provides the following: 

Which report should you use? 

A. Requirements Overview 

B. Test Case Readiness 

C. Remaining Work 

D. Test Plan Progress 

Answer: A 


Q4. You are a test developer using Microsoft Test Manager (MTM). 

You are developing a test case that must be run multiple times with different input values for a specific field each time. You have a list of values that will be used for the input. 

You need to modify the test to enter each value into the field. 

What should you do? 

A. Insert a parameter into the Action column of the test step and enter the input values into the Parameter Values pane. 

B. Insert a parameter into the Expected Results column of the test step and enter the input values into Parameter values pane. 

C. Insert a parameter into the Action column of the test step. 

D. Create test steps for each input value in the Action column. 

Answer: A 


Q5. You are using Microsoft Test Manager (MTM). You are using the Microsoft Solution Framework (MSF) for Agile Software Development process template. 

You plan to validate that all the user stories for the current iteration will be covered by your testing efforts. 

You need to create test suites that will allow you to validate user story test coverage. 

Which type of test suites should you create? 

A. Query-based 

B. Feature-based 

C. Requirements-based 

D. Static 

Answer: C 


70-497  torrent

Regenerate mcts 70-497:

Q6. You are using Microsoft Test Manager (MTM) to perform exploratory testing. 

You need to insert an image into the comment area for the test run. 

What are two possible ways to accomplish this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. Use the Add screenshot tool in the exploratory test runner and drag the selection box over the area of the screen you want to capture. 

B. Capture the image you want to insert by using your favorite screen capture utility and paste the image into the comment area of the exploratory testing window. 

C. Capture the image you want to insert by using your favorite screen capture utility and save the file to disk. Add the image as an attachment to the test run. 

D. Capture the image you want to insert by using your favorite screen capture utility. Drag and drop the file onto the comment area from the Windows Explorer. 

Answer: AC 


Q7. You are using Microsoft Test Manager (MTM). You are using the Microsoft Solution Framework (MSF) for Agile Software Development process template. 

You want to organize your test cases by relating them to the user stories for the application under test. 

You need to use a test suite that creates the Tests link type as you add test cases. 

Which type of test suite should you create? 

A. Static 

B. Query-based 

C. Linked 

D. Requirements-based 

Answer: D 


Q8. You are managing test cases by using Microsoft Test Manager (MTM). 

You plan to test a part of your product on a specific configuration you create. 

You need to ensure that new test cases in a specific test suite default to use this configuration without impacting other test suites. 

What should you do? 

A. Create a new test plan for testing with the specific configuration. 

B. Select all test cases in the test suite and select the specific configuration. 

C. Select the specific configuration as the default configuration for the test plan. 

D. Select the specific configuration as the default configuration for the test suite. 

Answer: D 


Q9. You are using Microsoft Test Manager (MTM). 

You have a shared steps work item that you want to hide in the Shared Steps Manager. 

You need to ensure that only active shared steps work items are displayed. 

What should you do? 

A. Change the state of the shared steps work item to Closed, then customize the filter of the Shared Steps Manager view to display shared steps that have the status Active. 

B. Delete the shared steps work item from all test cases where it is used, then delete the shared steps work item from the Shared Steps Manager. 

C. For the shared steps work item, change the Show in Shared Step Manager setting to Do Not Show. 

D. Change the state of the shared steps work item to Removed. 

Answer: A 


Q10. You are using Microsoft Test Manager (MTM). You are using the Microsoft Visual Studio Scrum 1.0 process template. 

You are developing a test from an engineering document that has detailed verification information. 

You need to ensure that the document is directly accessible whenever a tester runs a specific step. 

What are two possible ways to accomplish this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. Add a test step attachment. 

B. Add a test case attachment. 

C. Add a tested backlog items link. 

D. Add a test case link. 

Answer: AB 


70-497  torrent

Real microsoft exam 70-497 software testing with visual studio 2012:

Q11. You are using Microsoft Test Manager (MTM). 

Your testing team is creating test cases for an application. 

You need to assign the state of the test suite that contains test cases that are unavailable to run. 

Which state should you assign? 

A. In Planning 

B. Completed 

C. In Design 

D. In Progress 

Answer: A 


Q12. You are using Microsoft Test Manager (MTM). You are supporting a set of different configurations for your product. 

You plan to prepare the test plan by assigning the tester for each test case. 

You need to configure the test plan to support this requirement. 

What should you do? 

A. Assign the tester to each combination of test case and configuration. 

B. In the Assigned to field for each test case and configuration, select Tester. 

C. Assign the tester as the configuration owner for each configuration. 

D. Assign the tester to each combination of test suite and configuration. 

Answer: A 


Q13. You plan to roll out Microsoft Test Manager (MTM). Phase 1 testing will include manual testing only. In Phase 2, you will introduce automated test suites to complement manual testing. 

You plan to use diagnostic data adapters for each phase. 

You need to provide the correct diagnostic data adapters. 

Which data diagnostic adapter is only applicable to manual testing and would accomplish this goal? 

A. Code coverage 

B. Actions 

C. Video Recording 

D. Event Log 

E. Test impact 

Answer: B 


Q14. You are running a manual test using Microsoft Test Manager (MTM). You have chosen to create an action recording. 

You want to pause the test run and exit the test runner. 

Before you exit the test runner, you need to mark the test case as being in progress. 

Which action should you perform in the test runner? 

A. Close 

B. Return to Testing Center 

C. Save 

D. Save and Close 

Answer: B 


Q15. You are using Microsoft Test Manager (MTM) to run an automated test suite with 240 long-running tests. 

In your test environment, you have set up four client machines to run these tests. You have assigned the Client role to all four machines. 

You need to make sure that when you run the test suite, the tests are distributed equally over all four client machines. 

What should you do? 

A. Add an even amount of RAM to all four machines. 

B. In the Test Controller Manager view, change the distribution property for the test controller to 4. 

C. In the Content view, configure the test suite to use all four environments. 

D. In the Test Controller Manager view, change the Weighting property for all four test agents to 60. 

Answer: D 



see more 70-497 dumps