Why You Need To preparing for exam 70-667?

Exam Code: 70-667 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Microsoft SharePoint Server 2010, Configuring (Available in 2010)
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-667 Exam.

2016 Jul microsoft sharepoint 2010 certification 70-667:

Q181. You configure a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. 

You need to perform backup and restore of a site collection and its content database by using Windows PowerShell. 

Which command should you run to restore the farm configuration? 

A. Backup-SPFarm -Directory \\FileServer_Name\SharePointBackupFolder -BackupMethod Full 

B. Restore-SPFarm -Directory \\FileServer_Name\share\site_name.bak -RestoreMethod Overwrite -Item "Farm\Microsoft SharePoint Foundation Web Application\AdventureWorks" 

C. Restore-SPFarm -Directory \\FileServer_Name\share\site_name.bak -RestoreMethod Overwrite -ConfigurationOnly 

D. Restore-SPSite http://localhost -Path \\FileServer_Name\SharePointBackupFolder SiteBackup.bak -Force 

E. Backup-SPSite http://localhost -Path \\FileServer_Name\SharePointBackupFolder\SiteBackup.bak 

F. Restore-SPFarm -Directory \\FileServer_Name\ share\site_name.bak -RestoreMethod Overwrite -Item WSS_AdventureWorks 

G. Backup-SPFarm -Directory \\FileServer_Name\SharePointBackupFolder -Item MFarm\Microsoft SharePoint Foundation Web Application\AdventureWorks" -BackupMethod Full 

H. Backup-SPFarm -Directory \\FileServer_Name\SharePointBackupFolder -BackupMethod Full -Item WSS_AdventureWorks 

Answer: C


Q182. You configure a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) farm. 

You want to provide access to non- Active Directory users. 

You need to ensure that the solution can authenticate users. 

What should you do? 

A. Configure the membership provider and role manager for the Central Administration web Application. 

B. Run the SQL Server Import and Export Wizard. 

C. Grant web Application permissions and zone-level permissions to users within the Microsoft SQL Server database of the extended web Application. 

D. Set claims-based authentication. 

E. Set Classic mode authentication. 

F. Grant site collection permissions to all users by conducting a user import. 

G. Run the ASP.NET SQL Server Setup Wizard. 

H. Configure the membership provider and role manager for the web Application. 

Answer: E


Q183. Your company network includes a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server. 

A sandbox solution repeatedly fails. 

You need to prevent the solution from running. You also need to ensure that the resolution affects no other sandboxed solutions in the site collection. 

What should you do? 

A. From the Site Collection Quotas and Locks page, raise the resource quota that is applied to the site collection 

B. From Microsoft SQL Server Management Studio, set the status of the site collection content database to read-only. 

C. From the SharePoint 2010 Management Shell, run the Remove-SPUserSolution PowerShell cmdlet. 

D. From Central Administration, add the solution as a Blocked Solution on the Sandboxed Solution Management page. 

Answer: D


Q184. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. 

You need to identify the current number of active user connections to the farm. 

What should you do? 

A. View the Internet Information Services (IIS) logs. 

B. From Central Administration, view the administrative reports. 

C. From Performance Monitor, add counters. 

D. From Central Administration, view the health reports. 

Answer: D


Q185. You have a SharePoint Server 2010 server farm. 

From the Health Analyzer list, you discover the following messages in the Availability category: "Database has large amounts of unused space." 

You need to reduce the amount of unused space in the database. 

Which tool should you use? 

A. Central Administration 

B. Microsoft SQL Server Management Studio 

C. psconfig.exe 

D. stsadm.exe 

Answer: A


Q186. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. 

The List View Threshold property is set to 7,500. 

You need to ensure that developers can retrieve a maximum of 7,500 items from a list. 

What should you do? 

A. Create an information management policy. 

B. Enable HTTP request throttling 

C. Modify the Allow Object Model Override setting. 

D. Modify the value of the List View Lookup Threshold 

Answer: C


Q187. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. You need to create a 

State Services service application. What should you do? 

A. From a command prompt, run the SharePoint Products Configuration Wizard. 

B. From a command prompt, run stsadm.exe and specify the deploysolution operation. 

C. From Windows PowerShell, run the Set-SPStateServiceApplication cmdlet. 

D. From Central Administration, run the Farm Configuration Wizard. 

Answer: D


70-667 free practice exam

Rebirth passed 70-667:

Q188. You configure a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. You need to gather data from existing logs on warning events only. What should you do? 

A. Run the following Windows PowerShell cmdlet: Get-SPLogEvent | Where-Objects{$_.Level -eq Warning} 

B. From Central Administration, go to Configure Diagnostic Logging and set the Least critical event to report to the event loglist to Warning 

C. Run the following Windows PowerShell cmdlet: Get-SPLogEvent | Out-GridView 

D. Run the following Windows PowerShell cmdlet: Get-SPLogLevel -Identity "Warning Issues" 

Answer: A


Q189. You have a Microsoft Office SharePoint Server 2007 Service Pack 2 (SP2) server farm. 

You deploy SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1). 

You attach the content database from the SharePoint Server 2007 server farm to SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1). 

You need to identify whether the content database contain any customizations that cannot be used by SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1.) 

What should you run? 

A. The spmetal.exe command 

B. the test-spcontentdatabase cmdlet 

C. The psconfig.exe command 

D. The mount-spcontentdatabase cmdlet 

Answer: B

Explanation: 

Detailed Description This cmdlet contains more than one parameter set. You may only use parameters from one parameter set, and you may not combine parameters from different parameter sets. For more information about how to use parameter sets, see Cmdlet Parameter Sets. Use the Test-SPContentDatabase cmdlet to test a content database against a Web application to verify all customizations referenced within the content database are also installed in the web application. This cmdlet can be issued against a content database currently attached to the farm, or a content database that is not connected to the farm. It can be used to test content databases from SharePoint 2010 Products and from SharePoint Products and Technologies. Note: The Test-SPContentDatabase cmdlet does not change any of the data or structure of the content database, but can cause load on the database while the checks are in progress, which could temporarily block use of the content database. This cmdlet should only be used against a content database that is currently under low or no usage. Input Types Return Types Example ----------------------------EXAMPLE 1----------------------

Copy

Test-SPContentDatabase -name WSS_Content_DB -webapplication http://sitename 

This example tests the WSS_Content_DB content database against the sitename Web application, and returns a list of issues. ----------------------------EXAMPLE 2----------------------

Copy 

$DB = Get-SPContentDatabase -site http://contoso.com 

Copy 

Test-SPContentDatabase $DB -showrowcounts 

This example gets the content database that contains the site collection at http://contoso.com, and then tests the database against the Web application that hosts it to determine issues. Together with displaying the list of issues, by specifying the ShowRowCounts parameter, this also returns the table size metrics from the content database. http://technet.microsoft.com/en-us/library/ff607941.aspx


Q190. You have two SharePoint Server 2010 server farms named Farm1 and Farm2. 

You configure Farm1 to consume the Search service Application from Farm2. 

You need to configure Farm1 to consume the User Profile service Application from Form2. 

What should you do? 

A. On Farm1, modify the synchronization connections settings of the User Profile service Application. 

B. On Farm2, modify the synchronization connections settings of the User Profile service Application. 

C. Publish the User Profile service Application on Farm1 and connect Farm2 to the Farm1 User Profile service Application. 

D. Publish the User Profile service Application on Farm1 and connect Farm2 to the User Profile service Application of Farm2. 

Answer: D 


Q191. Steps to backup and restore a farm using Windows Powershell 

A. Open Sharepoint 2010 Management Shell. Then type the following command, Backup-SPConfigurationDatabase -Directory <String> [-AssignmentCollection <SPAssignmentCollection>] [-DatabaseCredentials <PSCredential>] [-DatabaseName <String>] [-DatabaseServer <String>] [-Item <String>]and to restore type, Restore-SPConfigurationDatabase -Directory <String> [-AssignmentCollection <SPAssignmentCollection>] [-DatabaseCredentials <PSCredential>] [-DatabaseName <String>] [-DatabaseServer <String>] [-Item <String>] 

B. Open Sharepoint 2010 Management Shell. Then type the following command, Backup-SPFarm -Directory <BackupFolder> -BackupMethod {Full | Differential} [-Verbose] and to restore type, Restore-SPFarm -Directory <BackupFolder> -RestoreMethod Overwrite [-BackupId <GUID>] 

C. Open Sharepoint 2010 Management Shell. Then type the following command, Backup-SPSite -Identity <Site collection name> -Path <backup file> [-Force] [-NoSiteLock] [-UseSqlSnapshot] [-Verbose]and to restore type,Restore-SPSite -Identity<Site collection URL> -Path<Backup file> [-DatabaseServer<Database server name>] [-DatabaseName<Content database name>] [-HostHeader<Host header>] [-Force] [-GradualDelete] [-Verbose] 

D. Open Sharepoint 2010 Management Shell. Then type the following command, (Get-SPBackupHistory -Directory C:\Backup -ShowBackup)[0].SelfId | Restore-SPFarm -Directory C:\Backup ¨CRestoreMethod overwrite and to restore type,Get-SPBackupHistory -Directory C:\Backup ¨CRestoreBackup 

Answer: B


Q192. DRAG DROP 

You configure a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) farm. 

You need to provision user profile synchronization. 

What should you do? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 



Q193. You configure a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) farm. 

You want to provide access to non- Active Directory users. 

You need to configure a response authentication for one or more zones within the same web Application. 

What should you do? 

A. Configure the membership provider and role manager for the web Application. 

B. Configure Internet Information Services to enable digest authentication. 

C. Set Classic mode authentication 

D. Run the ASP.NET SQL Server Setup Wizard. 

E. Grant site collection permissions to all users by adding them to the web Application through a policy. 

F. Grant web Application permissions and zone-level permissions to users within the Microsoft SQL Server database of the extended web Application. 

G. Run the SQL Server Migration Assistance. 

H. Configure the membership provider and role manager for the Central Administration web Application. 

Answer: F


Q194. You have a SharePoint Server 2010 server farm. 

You need to identify the average time required to load Web pages in a Web Application. 

What should you do? 

A. From the Site Settings page, click Site Web Analytics reports. 

B. From the Site Settings page, click Audit Log Reports (View Auditing Reports), and then click Content Viewing. 

C. From the Central Administration Home page, click Monitoring, and then click View health reports. 

D. From the Central Administration Home page, click Monitoring, and then click Review problems and solutions. 

Answer: C


Q195. You have a SharePoint Server 2010 server farm. 

You attempt to enable the SharePoint Server Publishing feature on a site and receive the following error message: "The feature you are trying to activate is from the scope Web. It has a dependency on another feature in the Site scope which is a hidden feature." 

You need to ensure that you can enable the SharePoint Publishing feature. 

What should you do first? 

A. Run the install-spfeature cmdlet. 

B. Run stsadm.exe and specify the installfeature operation. 

C. From Site Settings, configure Search Scopes. 

D. From Site Settings, configure Site Collection Features. 

Answer: D



see more 70-667 dumps