Aug 2016 updated: Testking F5 Networks 771-101 vce 11-20

You can save a lot more time in case you utilize each of our F5 Networks 771-101 study manual. To put it another means, you dont have to spend considerably time in reading individuals lengthy books. The F5 Networks F5 Networks 771-101 dumps also contain many wonderful simulated questions. The simulated questions are generally merged into the 771-101 questions along with answers of each of our F5 Networks 771-101 study guides. Its quite convenient to suit your needs to prepare the exam along with our incredible 771-101 materials. Many of us make sure that you can definitely obtain success so long as you set pace along with our F5 Networks certification research materials. Naturally, you should have a vast knowledge in regards to the course to begin with. The a lot more you research the 771-101 research materials, the actual nearer to your destination. The F5 Networks 771-101 books or the eBooks are generally portable, so you can take them everywhere and anytime you desire. You have an access to the F5 Networks study manual for extra assistance. We assure the customers absolute achievement as a result of ultimate, authentic along with excellent supplies.

2016 Aug 771-101 exam question

Q11. CORRECT TEXT 

LTM runs on________F5's proprietary product platform. (Fill in the correct answer) 

Answer: TMOS 


Q12. LTM can only load balance outbound traffic by using iRules 

A. True 

B. False 

Answer: A 


Q13. Complete the statement below by choosing the correct word or phrase to complete the sentence.By identifying IP addresses and security categories associated with malicious activity, the BIG-IP________service can incorporate dynamic lists of threatening IP addresses into the BIG-IP platform, adding context topolicy decisions. 

A. Edge Client 

B. iRules 

C. LTM 

D. IP intelligence 

E. iApps 

Answer: D 


Q14. Select the best word or phrase to complete the following sentence. 

Using the_________feature in GTM, F5's Application Delivery 

Firewall solution can handle a significantly higher number of queries than traditionalDNS servers. 

A. DNS Express 

B. BIND 

C. Site availability request 

D. Location-based routing 

Answer: A 


Q15. Which of the following can be accomplished using iRules? 

A. Track inbound and outbound traffic 

B. Perform deep packet inspection 

C. Inspect traffic and drop it 

D. All of the above 

E. Intercept traffic and redirect it 

Answer: D 


771-101 study guide

Up to the immediate present 771-101 practice:

Q16. The Protected Workspace client-side action provides more client-side security than the Cacheand Session Control action. 

A. True 

B. False 

Answer: A 


Q17. Select the two best questions you would use to ask your customer about their current web accessmanagement solution.Select two. 

A. What impact are slow remote access connections having on productivity? 

B. Are you using Google multi-factor authentication? 

C. Is user authentication data sitting on partner systems outside your control? 

D. Have you standardized on Androids or iPhones? 

E. How are you planning to extend Exchange to your mobile users? 

F. How do you think a blobal remote access deployment with integrated acceleration and avaibility servicesmight benefit your business? 

Answer: A,F 


Q18. Which of the following are the three main business drivers for placing LTM into a network? 

A. Secure the connection between WAN sites 

B. Improve application availability and scalability 

C. Authenticate and authorize users 

D. Boost application performance 

E. Include application security 

F. Act as a Web application firewall 

Answer: B,D,E 


Q19. In order to further accelerate applications, the external router can direct subsequent client trafficto bypass LTM and communicate directly with the server. 

A. True 

B. False 

Answer: B 


Q20. In the next few years, 75% of new storage capacity will shift to unstructured data (also known as file data). 

Which two of the following are examples of unstructured data? 

A. CAD drawings 

B. Location data in a GIS (geographic information system) 

C. Customer records and product records in a CRM (customer relationship management) database 

D. Microsoft Office and PDF documents 

Answer: A,D 



see more 771-101 dumps