exam 98-366 : Jun 2016 Edition

Exam Code: 98-366 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: MTA Networking Fundamentals
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 98-366 Exam.

2016 Jun 98-366 Study Guide Questions:

Q101. In which physical network topology is each computer connected to a central point? 

A. Star 

B. Mesh 

C. Ring 

D. Bus 

Answer: A 


Q102. Which two are published IEEE 802.11 wireless transmission standards? (Choose two.) 

A. 802.1 If 

B. 802.11g 

C. 802.11k 

D. 802.11m 

E. 802.11n 

Answer: B,E 


Q103. Teredo tunneling is a protocol that: 

A. Translates Internet Protocol version 4 (IPv4) to Internet Protocol version 6 (IPv6). 

B. Allows IPv6 connectivity through IPv4 devices. 

C. Provides VPN security. 

D. Dynamically allocates IPv6 addresses. 

Answer: B 


98-366  practice

Refresh mta networking fundamentals exam 98-366 answers:

Q104. This question requires that you evaluate the underlined text to determine if it is correct. 

To set lower security settings in Internet Explorer for an extranet site, add the site's URL to the Local Intranet zone. 

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select 'No change is needed" if the underlined text makes the statement correct. 

A. Internet 

B. Trusted Sites 

C. Extranet Sites 

D. No change is needed 

Answer: B 


Q105. DRAG DROP 

Match each address type to its appropriate range. 

To answer, drag the appropriate address type from the column on the left to its range on the right. Each address type may be used once, more than once, or not at all. Each correct match is worth one point. 

Answer: 


Q106. This question requires that you evaluate the underlined text to determine if it is correct. 

An Address Resolution Protocol (ARP) table is used to associate IP addresses with host names. 

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select 'No change is needed" if the underlined text makes the statement correct. 

A. MAC addresses 

B. HomeGroup membership 

C. Preferred routers 

D. No change is needed 

Answer: A 


98-366  practice

Verified mta networking fundamentals exam 98-366 pdf:

Q107. The top-level domain ofwww.adventureworks.com is: 

A. www 

B. adventureworks 

C. adventureworks.com 

D. com 

Answer: D 


Q108. In addition to switching, multilayer switches also: 

A. Provide Layer 3 routing functions. 

B. Interface with CAT3, CATS, CAT5e, and fiber optics. 

C. Support 10 MB, 100 MB, and 1 GB local area network (LAN) ports. 

D. Operate by using only Layer 1 and 2 protocols. 

Answer: A 


Q109. This question requires that you evaluate the underlined text to determine if it is correct. 

All session data is encrypted between all machines while using telnet. 

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select 'No change is needed" if the underlined text makes the statement correct. 

A. Not encrypted 

B. Encrypted between any Windows machines 

C. Encrypted only to any non-Windows machines 

D. No change is needed 

Answer: A 


Q110. What are two differences between switches and hubs? (Choose two.) 

A. Switches are slower than hubs because of the extra addressing functions that switches perform. 

B. Switches send data to all of the computers that are connected to them for efficiency. 

C. Switches are capable of sending and receiving data at the same time. 

D. Switches identify the intended destination of the data that they receive. 

Answer: B,C 



see more 98-366 dumps