10 tips on How to CISSP Test Like a Badass [141 to 150]

Tested of CISSP rapidshare materials and paper for ISC2 certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated CISSP pdf dumps vce Materials. 100% PASS Certified Information Systems Security Professional (CISSP) exam Today!

2016 May CISSP Study Guide Questions:

Q141. Including a Trusted Platform Module (TPM) in the design of a computer system is an example of a technique to what? 

A. Interface with the Public Key Infrastructure (PKI) 

B. Improve the quality of security software 

C. Prevent Denial of Service (DoS) attacks 

D. Establish a secure initial state 

Answer: D 


Q142. Which of the following is the MOST important consideration.when.storing and processing.Personally Identifiable Information (PII)? 

A. Encrypt and hash all PII to avoid disclosure and tampering. 

B. Store PII for no more than one year. 

C. Avoid storing PII in a Cloud Service Provider. 

D. Adherence to collection limitation laws and regulations. 

Answer: D 


Q143. Which of the following is a physical security control that protects Automated Teller Machines (ATM) from skimming? 

A. Anti-tampering 

B. Secure card reader 

C. Radio Frequency (RF) scanner 

D. Intrusion Prevention System (IPS) 

Answer: A 


CISSP  rapidshare

Renovate CISSP practice:

Q144. Which of the following is the BEST mitigation from phishing attacks? 

A. Network activity monitoring 

B. Security awareness training 

C. Corporate policy and procedures 

D. Strong file and directory permissions 

Answer: B 


Q145. A network scan found 50% of the systems with one or more critical vulnerabilities. Which of the following represents the BEST action? 

A. Assess vulnerability risk and program effectiveness. 

B. Assess vulnerability risk and business impact. 

C. Disconnect all systems with critical vulnerabilities. 

D. Disconnect systems with the most number of vulnerabilities. 

Answer: B 


Q146. When implementing a secure wireless network, which of the following supports authentication and authorization for individual client endpoints? 

A. Temporal Key Integrity Protocol (TKIP) 

B. Wi-Fi Protected Access (WPA) Pre-Shared Key (PSK) 

C. Wi-Fi Protected Access 2 (WPA2) Enterprise 

D. Counter Mode with Cipher Block Chaining Message Authentication Code Protocol (CCMP) 

Answer: C 


CISSP  rapidshare

Approved CISSP class:

Q147. In a financial institution, who has the responsibility for assigning the classification to a piece of information? 

A. Chief Financial Officer (CFO) 

B. Chief Information Security Officer (CISO) 

C. Originator or nominated owner of the information 

D. Department head responsible for ensuring the protection of the information 

Answer: C 


Q148. What is the GREATEST challenge to identifying data leaks? 

A. Available technical tools that enable user activity monitoring. 

B. Documented asset classification policy and clear labeling of assets. 

C. Senior management cooperation in investigating suspicious behavior. 

D. Law enforcement participation to apprehend and interrogate suspects. 

Answer: B 


Q149. The overall goal of a penetration test is to determine a system's 

A. ability to withstand an attack. 

B. capacity management. 

C. error recovery capabilities. 

D. reliability under stress. 

Answer: A 


Q150. Which one of the following affects the classification of data? 

A. Passage of time 

B. Assigned security label 

C. Multilevel Security (MLS) architecture 

D. Minimum query size 

Answer: A 



see more CISSP dumps