how to use ns0-157 flash cards

Exam Code: NS0-157 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: NetApp Certified Data Administrator, Clustered
Certification Provider: Network Appliance
Free Today! Guaranteed Training- Pass NS0-157 Exam.

2017 Feb ns0-157 practice exam:

Q31. - (Topic 2) 

Name two modes of BranchCache. (Choose two.) 

A. Hosted 

B. Distributed 

C. intercluster 

D. Vserver-aware 

Answer: A,B 

Explanation: 

https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1196993/html/GUID-22EA47D8-0E5E-4BE3-892FCF189C9C3A9D.html 


Q32. - (Topic 3) 

What are two capabilities of Vserver setup? (Choose two) 

A. It licenses Vserver functionality 

B. It joins an exisiting Vserver to the cluster. 

C. it creates a new Vserver that can host FCP LUNs. 

D. It creates a new cluster Vservers 

E. It configures an existing Vserver 

Answer: D,E 

Explanation: https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1196798/html/GUID-68CC383E-06E6-48AF-B7F5-8B510750EDDE.html 


Q33. - (Topic 1) 

You have a cluster with a node running root data partitioning and need to grow the aggregate for additional data volumes. 

What is NetApp’s best practice for increasing the aggregate size to optimize performance? 

A. Add 16 disks to the aggregate. 

B. Create a new aggregate and migrate all data with vol move. 

C. Add two disks to an existing RAID group. 

D. Add a complete RAID group at a time. 

Answer:

Explanation: best practices when you add storage to an aggregate optimizes aggregate 

performance: 

Add a complete RAID group at a time. 

Reference:https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1368859/html/GUID-93C8D102-9666-46AF-8350-03EFF8A6A68B.html 


Q34. - (Topic 1) 

During a storage failover you run the storage failover show-takeover command and it 

displays the messages “relocating its SFO aggregate” and “CFO aggregates not attempted”. 

How would you relocate the CFO aggregate? 

A. Wait for the failed controller to come online and takeover the aggregate. 

B. Wait for the CFO aggregate to show “done” once the SFO is complete. 

C. Put the CFO aggregate online to force the data aggregate to come online. 

D. Force giveback of the failed controller to force that data aggregate to come online. 

Answer:


Q35. - (Topic 2) 

Protocol access is provided to data via what? 

A. Cluster 

B. A virtual filer 

C. A Virtual Server 

D. A high-available pair of storage systems 

Answer:

Explanation: 

Link: https://library.netapp.com/ecm/ecm_download_file/ECMP1196891 


Most up-to-date ns0-157 flash cards:

Q36. - (Topic 2) 

Which command configures the Remote Support Agent (RSA)? 

A. rsa init 

B. system services web 

C. system services rsa 

D. vserver services rsa 

Answer:

Explanation: 

https://library.netapp.com/ecm/ecm_download_file/ECMP1200040 https://library.netapp.com/ecm/ecm_download_file/ECMP1200040 which states "Steps 

1. Connect to the SP/RLM with your SSH client by entering the applicable command: %> ssh admin@sp-IP %> ssh newly-created-account@sp-IP 

2. Use the SP/RLM version command to verify that the service processor is using the latest firmware. 

3. Start an interactive configuration session by using the rsa setup command." 


Q37. - (Topic 1) 

A company has a vault relationship between ClusterA and ClusterB. After a month of operations, the SnapVault update fails. The primary and secondary volumes have been thin provisioned and are reporting available space. There is connectivity between ClusterA and ClusterB. 

What caused the update failure? 

A. The primary volume’s aggregate is full. 

B. The secondary volume’s aggregate is full. 

C. A cluster peering relationship was not refreshed every month. 

D. There are 251 Snapshot copies on the destination SnapVault. 

Answer:


Q38. - (Topic 2) 

Fpolicy supports which of the following protocols? (choose 6) 

A. SMB 1.0 

B. iSCSI 

C. SMB 2.0 

D. SMB 2.1 

E. FC 

F. SMB 3.0 

G. NFS v3 

H. NFS v4.0 

Answer: A,C,D,F,G,H 

Explanation: 

Fpolicy support all SMB versions SMB 1.0, SMB 2.0, SMB 2.1 and SMB 3.0, and major NFS versions like NFS v3 and NFS v4.0 


Q39. - (Topic 1) 

A customer wants different performance characteristics for applications that are using LUNs. They want to control the performance for FCP LUNs. 

Which two clustered Data ONTAP features foQoS would you use to accomplish this task? (Choose two.) 

A. setting the policy group for the SVM that is hosting the LUNs for the customer’s application 

B. setting the policy group for the volumes that are hosting the LUNs for the customer’s applications 

C. setting the policy group for the FCP target ports that are being used for the LUNs 

D. setting the policy group for the igroups mapped to the LUNs that are hosting the customer’s applications 

Answer: A,B 


Q40. - (Topic 1) 

When assigning shelf IDs to SAS-connected shelves, which statement is true? 

A. They only need to be unique within an HA pair. 

B. They only need to be unique within a stack. 

C. They only need to be unique within a node. 

D. They need to be unique within a cluster. 

Answer:

Explanation: IDs must be unique within an.HA pair. Reference: https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1256807/html/GUID-FF56A1A7-F2ED-4F3D-BC2A-366609422B4D.html 



see more NS0-157 dumps