Foolproof ns0-157 dumps free tips

Cause all that matters here is passing the Network Appliance NS0-157 exam. Cause all that you need is a high score of NS0-157 NetApp Certified Data Administrator, Clustered exam. The only one thing you need to do is downloading Examcollection NS0-157 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2017 Feb ns0 157 examcollection 400-051:

Q21. - (Topic 3) 

In Data ONTAP 8.1.1 Cluster-Mode, what is the maximum cluster size for SAN protocols? 

A. 10 nodes 

B. 6 nodes 

C. 2 nodes 

D. 4 nodes 

E. 8 nodes 

F. 12 nodes 

Answer: B,C,D 

Explanation: Explanation/Reference: http://www.arrowecs.cz/web/infobaze.nsf/0/1fb4873692d7b661c1257b0300379f26/$FILE/N PA_2013_Pavlicek.pdf (slide 28) 


Q22. - (Topic 3) 

Which Data ONTAP Cluster-Mode clone technology will lock a Snapshot copy? 

A. LUN Clone 

B. Snapshot Clone 

C. Volume Clone 

D. Aggr Clone 

Answer:

Explanation: 

https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1196995/html/GUID-AE6D55F2-DD8F-4D34-8374-B0B5587DB60C.html 


Q23. - (Topic 1) 

Which statement describes a MetroCluster environment in clustered Data ONTAP? 

A. A single cluster at each site interconnected using FC switches and Ethernet switches. 

B. A single cluster at each site interconnected using FC switches only. 

C. A single HA pair cabled across sites using FC switches. 

D. A single HA pair stretched across sites using extended cables. 

Answer:

Explanation: 

http://www.unitis.hu/downloads/MetroClusterContinuousAvailabilitySEPresentation_.pdf 


Q24. - (Topic 1) 

You just added a vSphere host to your environment that needs access to the existing NFS datasrtore. The applicable export policy is named VMW, and each host’s IP address has been given access. 

What should you do to grant the new host access to the NFS datastore? 

A. Create a new volume. 

B. Create a new rule under the VMW export policy. 

C. Create a new SVM. 

D. Create a new export policy for the new host. 

Answer:

Explanation: https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1366835/html/GUID-2DC069F8-1560-4805-846F-2C7DF084A9CB.html 


Q25. - (Topic 2) 

Which three of these features were introduced in clustered Data ONTAP 8.2 (choose three) 

A. SnapVault software for clusters 

B. three-node clusters 

C. eight-node scalable SAN clusters 

D. Switchless-two-node clusters 

Answer: A,C,D 


Latest c xml ns0-157:

Q26. - (Topic 1) 

Clustered Data ONTAP supports which three versions of NFS? (Choose three.) 

A. NFSv4.1 

B. NFSv4 

C. NFSv3 

D. NFSv2 

E. NFSv1 

Answer: B,C,D 

Explanation: https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1196993/html/GUID-CC5F1AA4-1708-4E4F-86AE-E6EFB9612174.html https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1196993/html/GUID-FAB742F2-0F26-493F-A315-5DD1FBB692F4.html 


Q27. - (Topic 3) 

How many concurrent SSH administrative sessions for a node are supported? 

A. 25 

B. 64 

C. 128 

D. 125 

Answer:


Q28. - (Topic 3) 

Which four steps must an administrator take before establishing a CIFS share? (Choose four) 

A. Create a volume 

B. Configure a share policy with the desired values 

C. Configure an export policy 

D. Configure name mapping 

E. Enable Active Directory routing 

F. Mount a volume within the Vserver namespace 

G. Set a default share policy 

Answer: A,C,D,F 


Q29. - (Topic 2) 

Which statement is true about expanding an aggregate from 32-bit to 64-bit in place? 

A. All aggregates are automatically converted from 32-bit to 64-bit with the Data ONTAP 

8.1 upgrade. 

B. The expansion is triggered by an aggr convert command. 

C. The expansion is triggered by adding disks to exceed 16 TB. 

D. The 32-bit aggregates are degraded and must be Volume SnapMirrored to a new 64-bit aggregates with Data ONTAP 8.1 upgrade. 

Answer:

Explanation: 

The expansion process is triggered only when you add disks to a 32-bit aggregate such that the resulting aggregate capacity is greater than 16tb. When disks are added, if the resulting capacity is less than 16TB, the aggregate will continue to be 32-bit. Add enough storage to a 32-bit aggregate to increase the size beyond 16TB. Link: http://www.netapp.com/us/system/pdf-reader.aspx?m=tr-3978.pdf&cc=us 


Q30. - (Topic 1) 

What are the two valid settings for fractional reserve? (Choose two.) 

A. 100% 

B. 20% 

C. 0% 

D. 50% 

Answer: A,C 

Explanation: The fractional reserve setting is expressed as a percentage; the only valid values are 0 and 100 percent..You use the.vol options.command to set fractional reserve. Reference: https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1368845/html/GUID-596042AF-8E9C-4187-969C-633DFDD5A936.html 



see more NS0-157 dumps