[Validated] NSE4 Fortinet test engine 51-60 (Sep 2016)

Pass4sure is a firm that will help you to Fortinet examinations. Barstools2u . com offers a large range of investigation courses referring to several organizations solutions. Pass4sure provide you with the hottest edition of your Fortinet NSE4 examination to ensure you realize you will always be up to par. In addition they supply provided variations to get you can save before you choose this choice. The corporation attempts very hard to surpass its title Pass4sure so that it could help you. Some other organizations offering a reverse phone lookup provide you with obsolete questions and answers. Pass4sure resides as many as its title by just just offering the hottest substance. Complete Fortinet NSE4 train examinations through the use of our Fortinet NSE4 Review Components plus NSE4. Youll genius a persons Fortinet NSE4 train check that has a 100% assure. The Pass4sure Fortinet experts in the on the web training personnel have created the most effective material provided by the greatest valuable quality both in Fortinet queries plus Fortinet NSE4 queries.

2016 Sep NSE4 test preparation

Q51. - (Topic 17) 

Which are two requirements for DC-agent mode FSSO to work properly in a Windows AD environment? [Choose two.] 

A. DNS server must properly resolve all workstation names. 

B. The remote registry service must be running in all workstations. 

C. The collector agent must be installed in one of the Windows domain controllers. 

D. A same user cannot be logged in into two different workstations at the same time. 

Answer: A,B 


Q52. - (Topic 15) 

Which IPsec mode includes the peer id information in the first packet? 

A. Main mode. 

B. Quick mode. 

C. Aggressive mode. 

D. IKEv2 mode. 

Answer: C 


Q53. - (Topic 6) 

An administrator wants to create an IPsec VPN tunnel between two FortiGate devices. 

Which three configuration steps must be performed on both units to support this scenario? (Choose three.) 

A. Create firewall policies to allow and control traffic between the source and destination IP addresses. 

B. Configure the appropriate user groups to allow users access to the tunnel. 

C. Set the operating mode to IPsec VPN mode. 

D. Define the phase 2 parameters. 

E. Define the Phase 1 parameters. 

Answer: A,D,E 


Q54. - (Topic 2) 

What logging options are supported on a FortiGate unit? (Choose two.) 

A. LDAP 

B. Syslog 

C. FortiAnalyzer 

D. SNMP 

Answer: B,C 


Q55. - (Topic 17) 

FSSO provides a single sign on solution to authenticate users transparently to a FortiGate unit using credentials stored in Windows active directory. 

Which of the following statements are correct regarding FSSO in a Windows domain environment when agent mode is used? (Choose two.) 

A. An FSSO collector agent must be installed on every domain controller. 

B. An FSSO domain controller agent must be installed on every domain controller. 

C. The FSSO domain controller agent will regularly update user logon information on the FortiGate unit. 

D. The FSSO collector agent will receive user logon information from the domain controller agent and will send it to the FortiGate unit. 

Answer: B,D 


NSE4 answers

Rebirth NSE4 exam fees:

Q56. - (Topic 18) 

Bob wants to send Alice a file that is encrypted using public key cryptography. 

Which of the following statements is correct regarding the use of public key cryptography in this scenario? 

A. Bob will use his private key to encrypt the file and Alice will use her private key to decrypt the file. 

B. Bob will use his public key to encrypt the file and Alice will use Bob's private key to decrypt the file. 

C. Bob will use Alice's public key to encrypt the file and Alice will use her private key to decrypt the file. 

D. Bob will use his public key to encrypt the file and Alice will use her private key to decrypt the file. 

Answer: C 


Q57. - (Topic 7) 

Which antivirus and attack definition update options are supported by FortiGate units? (Choose two.) 

A. Manual update by downloading the signatures from the support site. 

B. Pull updates from the FortiGate. 

C. Push updates from a FortiAnalyzer. 

D. execute fortiguard-AV-AS command from the CLI. 

Answer: A,B 


Q58. - (Topic 20) 

In which process states is it impossible to interrupt/kill a process? (Choose two.) 

A. S – Sleep 

B. R – Running 

C. D – Uninterruptable Sleep 

D. Z – Zombie 

Answer: C,D 


Q59. - (Topic 19) 

Data leak prevention archiving gives the ability to store files and message data onto a 

FortiAnalyzer unit for which of the following types of network traffic? (Choose three.) 

A. POP3 

B. SNMP 

C. IPsec 

D. SMTP 

E. HTTP 

Answer: A,D,E 


Q60. - (Topic 2) 

What is the maximum number of FortiAnalyzer/FortiManager devices a FortiGate unit can be configured to send logs to? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

Answer: C 



see more NSE4 dumps