Why You Need To mb5-705 dumps?

Are you the IT hunter without having a Microsoft Microsoft certification. The reason why do need to have this certification. The actual answer is straightforward. You should help make yourself much more competitive in the work market. Hunt a new satisfied job is really a hard perform in modern day fierce competitive world. Hold a Microsoft MB5-705 certificate is actually an advantage around other candidates. Receiving the Microsoft Microsoft certificate could lay a solid foundation for you personally career living.

2016 Sep mb5-705 book:

Q1. What is the recommended number of users for the agile project type? 

A. 25 - 50 

B. 50 - 100 

C. 100 - 200 

D. 200 - 500 

Answer: A 

Explanation: Due to the fact that agile project managementfocuseson peopleandnot so much on the process the recommended number of users on an agile project type is 25 – 

50. 

Explanation: References: http://www.ehow.com/info_8258730_principles-agile-project-management.html 


Q2. You are a project manager for a technology consulting company. 

Your team is finalizing a commercial engagement proposal for presentation and sign-off. 

In conjunction with the engagement manager, you need to provide details for the proposal. 

Which two details should you provide? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. functional details 

B. project scope details 

C. technical details 

D. the licensing and service contract agreements 

E. the statement of work 

Answer: D,E 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/aa699451.aspx 


Q3. Which two basic support tools do you have at your disposal to support quality control for high-quality requirements or complex project environments? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. flow charts 

B. cause and effect diagrams 

C. plan-do-check-act cycles 

D. tollgate reviews 

E. conditions of satisfaction (COS) 

Answer: A,E 

Explanation: A: Microsoft Dynamics Sure Step also many process flow diagrams that visually illustrate each phase in the implementation process. 

E: Sure Step has specific examples regarding Conditions of Satisfaction, which of course 

will need to be adapted to individual projects. Explanation: Reference: 

http://download.microsoft.com/download/D/B/F/DBF707F1-0C4A-4BA7-9E86-FBF9E05CB70D/MicrosoftDynamicsResourcesforFaculty.pdf 


Q4. What is the Project Management Institute (PMI) definition of a project? 

A. A project is unique and contains temporary activities defined by the customer. 

B. A project is a temporary endeavor undertaken to create a unique product, service, or result. 

C. A project is unique and contains a vision, scope, and objectives defined by the customer. 

D. A project is a set of goals and objectives to satisfy a customer’s needs. 

Answer: D 


Q5. As a project manager, you need to ascertain which human resources are involved in the 

project and Fit Gap documents on the Decision Accelerators. 

Which two Microsoft Dynamics Sure Step Methodology tree nodes provide this information for the implementation project? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Solution Envisioning 

B. Resources 

C. Roles 

D. Deliverables 

E. PExplanation: References 

Answer: B,C 

Explanation: Explanation: References: http://download.microsoft.com/download/3/a/c/3ac11404-03a8-4d55-9b90-f789286a4f34/Fit_Gap_Datasheet.pdf http://vjeko.com/blog/fit-gap-and-solution-blueprint-estimates http://blogs.msdn.com/b/mvpawardprogram/archive/2012/08/27/microsoft-dynamics-sure-step-methodology-revisited.aspx http://technet.microsoft.com/en-us/library/aa496439.aspx 


MB5-705 actual test

Improved exam collection mb5-705:

Q6. You are the project manager for a Microsoft Dynamics implementation for a new customer. 

You need to ensure the finalization of the engagement proposal for the project. 

Which person is responsible for managing the receipt of information for the proposal? 

A. the engagement manager 

B. the project manager 

C. the sales representative 

D. the account manager 

Answer: A 


Q7. Which key document is a deliverable for the analysis phase of an agile project? 

A. functional requirements document 

B. Fit Gap Analysis 

C. solution backlog 

D. technical requirements document 

Answer: C 

Explanation: http://blog.mohamedaamer.com/microsoft-dynamics/ms-dynamics-sure-step/sure-step-agile-implementation/ 


Q8. You are conducting the transition from solution to support. Which project phase are you in? 

A. quality management 

B. project close 

C. deployment 

D. operations 

Answer: D 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd572597%28v=office.13%29.aspx The operations phase is the phase during which you manage operations for Microsoft Office Communications Server 2007 R2 servers, unified communications clients, and unified communications applications that you have deployed in your environment. 


Q9. You are a project manager. You are running a project by using the waterfall delivery method. The project is in the development phase. Which Microsoft Dynamics Sure Step Methodology supplemental documents are created to support the training? 

A. performance test documents 

B. data migration documents 

C. user test documents 

D. user guides 

Answer: D 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Waterfall_model http://blogs.msdn.com/b/dpe_nigeria/archive/2012/06/13/new-tfs-template-available-quot-agile-dev-in-a-waterfall-environment-quot-govdev.aspx 


Q10. Which document should you use to manage project deliverables? 

A. project scope statement 

B. project objectives 

C. technical requirements 

D. functional requirements 

Answer: A 



see more MB5-705 dumps