ST0-172 preparation labs(61 to 70) for consumer: Oct 2016 Edition

Proper study guides for Leading Symantec Symantec NetBackup 7.5 for Windows Technical Assessment certified begins with Symantec ST0-172 preparation products which designed to deliver the Best Quality ST0-172 questions by making you pass the ST0-172 test at your first time. Try the free ST0-172 demo right now.

2016 Oct ST0-172 free download

Q61. An administrator must recover an expired image from a tape where only one remaining copy exists and there are other unexpired images on the tape. How should the administrator proceed? 

A. run the Tape Contents report 

B. run an import on the tape 

C. duplicate the unexpired images 

D. verify the tape 

Answer: B


Q62. A Symantec NetBackup 7.5 master server has a Microsoft Windows policy that protects over 500 servers using the directive ALL_LOCAL_DRIVES. The backup window for this policy is between 3:00 PM and 5:00 PM and is unshared with any other policy. When the backup window for this policy is open, the overall performance of the disk storage unit gets degraded. Which setting should the administrator modify to reduce the number of concurrent streams writing to the disk storage unit to 10 during the backup window? 

A. disable multiplexing on the policy schedules 

B. set the "Maximum backup copies" host property to 10 

C. enable multiplexing for the storage unit and set the value to 10 

D. enable the "Limit Jobs per policy" attribute 

Answer: D


Q63. What is required to install a Symantec NetBackup 7.5 media server? 

A. a master server that is already installed 

B. a previous version of Symantec NetBackup already running on the server 

C. a storage device visible to the operating system 

D. a valid Symantec NetBackup license key 

Answer: D


Q64. Four jobs enter the Symantec NetBackup 7.5 job queue simultaneously. All jobs require the same resources and there are resources available to run only one job at a time. All master server Host Properties are set to default values, as are the attributes of the policies associated with the jobs. Of the four jobs, which job will run last? 

A. Backup job 

B. Restore job 

C. Import job 

D. Duplication job 

Answer: A


Q65. In which order should an administrator install a new Symantec NetBackup 7.5 patch? 

A. Master, Media 1, Media 2, Client, OpsCenter 

B. Master, Media 1, Client, Media 2, OpsCenter 

C. OpsCenter, Master, Media 2, Media 1, Client 

D. Master, OpsCenter, Media 1, Media 2, Client 

Answer: C


Renew ST0-172 free question:

Q66. Which type of NDMP backup can be performed in Symantec NetBackup 7.5? 

A. direct NFS backup 

B. 2-way backup 

C. local backup 

D. network remote backup 

Answer: C


Q67. Which command can be used to determine the AdvancedDisk disk volume state? 

A. vmpool 

B. nbdevquery 

C. nbdevconfig 

D. vmoprcmd 

Answer: B


Q68. A customer needs to restore individual objects and attributes in Active Directory. Which two tasks must be performed to achieve this? (Select two.) 

A. install the Network File System (NFS) on the client 

B. choose Active Directory policy type 

C. choose the "Enable granular recovery" option in the policy 

D. install the NetBackup File System (NBFS) on the client 

E. choose the "Use accelerator" option in the policy 

Answer: AC


Q69. The Symantec NetBackup administrator is concerned that the media server deduplication pool is using more space than estimated. In which two places can the administrator find the amount of space used in the media server deduplication pool? (Select two.) 

A. Reports > Disk Storage Status 

B. Device Monitor > Disk Pools 

C. Reports > Disk Logs 

D. Devices > Disk Pools 

E. Reports > Disk Pool Status 

Answer: DE


Q70. In the Symantec NetBackup Administration Console or Java console, how should a Symantec NetBackup administrator down a disk pool for maintenance? 

A. Devices > Disk pool > Right-click and down the affected disk pool 

B. Device monitor > Disk pool > Right-click and down the affected disk pool 

C. Credentials > Storage server > Right-click and down the affected disk pool 

D. Media and device > Disk storage > Right-click and down the affected disk pool 

Answer: B



see more ST0-172 dumps