10 tips on How to 156-915.71 Test Like a Badass [91 to 100]

With the help of Actualtests 156-915.71 dumps, you can get a great result merely that will make an individual complete Check Point test. In addition, should you unsuccessful inside the 156-915.71 exam for the first time of using our own items, almost all cash you have to pay will be return. You only need to send your own 156-915.71 statement records as any pdf to all of us. After verifying your information, well return the amount of money and also send it back in your account as quickly as possible.

2016 Jun 156-915.71 vce

Q91. When upgrading to NGX R65, which Check Point products do not require a license upgrade to be current?

A. None, all versions require a license upgrade

B. VPN-1 NGX(R64) and later

C. VPN-1 NGX(R60) and later

D. VPN-1 NG with Application Intelligence (R54) and later

Answer: C


Q92. To help organize events, smart reporter uses filteredqueries.Whichof the followingis not a smart Event event property you can query?

A. State Open, Cloacd,Fnlao,Alarm

B. Type scans, denial of service unauthorized entry

C. Eventcritical,suspect, false alarm

D. Time last hour, last day, last week

Answer: B


Q93. Susan needs to change the DNS settings on the SecurePlatform Gateway. Using the output below, which gateway she could edit from the devices view using Edit gateway, then selecting the DNS tab?

A. Seoul-Edge

B. Prague-GW

C. Berlin-GW

D. Paris-GW

Answer: D


Q94. Which command is used to uninstall the Security Policy directly from the Security Gateway?

A. fwm unload.local

B. fw kill policy

C. cpstop

D. fwunloadlocal

Answer: D


Q95. Your VPN-1 NGX R65 primary SmartCenter Server is installed on SecurePlatform. You plan to schedule the SmartCenter Server to run fw logswitch automatically every 48 hours. How do you create this schedule?

A. Create a time object, and add 48 hours as the interval. Select that time object's Global Properties > Logs and Masters window, to schedule a logswitch.

B. Create a time object, and add 48 hours as the interval. Open the Security Gateway object's Logs and Masters window, enable "Schedule log switch", and select the time object.

C. Create a time object, and add 48 hours as the interval. Open the primary SmartCenter Server object's Logs and Masters window, enable "Schedule log switch", and select the Time object.

D. On a SecurePlatform SmartCenter Server, this can only be accomplished by configuring the fw logswitch command via the cron utility.

Answer: C


156-915.71  study guide

Most recent 156-915.71 exam cram:

Q96. Which SmartConsole component can Administrators use to track remote administrative activities?

A. SmartView Tracker

B. TheWebUI

C. Eventia Reporter

D. SmartView Monitor

Answer: B


Q97. What is the advantage for deploying Connectra in a DMZ, versus a LAN?

A. Connectra adds another layer of access security to internal resources, when It resides in a DMZ

B. B.SSL Network Extender is ineffective in a LAN deployment

C. Traffic is in clear text when forwarded to internal servers, but the back connection is encrypted for remote users

D. Traffic is authenticated without hiding behind Connectra's IP address

Answer: A


Q98. You have received an LDAP account unit and confirmed the apply & fetch branches options works in SSL.VPN, but end users still cannot be authenticated. What is the most lIKELY causes?

A. The administrator login is incorrect

B. the LDAP server is incorrectly configured.

C. The user is not defined in active directory

D. the LDAP account unit's login distinguished name is incorrectly configured

Answer: D


Q99. When you check "Web Server" in a host.node object, what happens to the host?

A. The Web server daemon is enabled on the host.

B. More granular controls are added to the host, in addition to Web Intelligence tab settings.

C. You can specify allowed ports in the Web server's node.object properties. You then do not need to list all allowed ports in the Rule Base

D. SmartDefense Web Intelligence is enabled to check on the host.

Answer: B


Q100. Date type = Large file (>500KB)

Source = My organization

Protocol = any

Action = ask user

All other rules are set to detect.Usercheck is enabled and installed on all client machines.

A. when a user uploads a 600 KB file to his yahoo account via web mail (via his browser), he will be prompted by user check

B. When a user sends an e-mail with a small point with a small body and 5 attachments, each of 200 KB to, he will be prompted by user check.

C. When a user sends an email with an attachment larger than 500 KB to, he will be prompted by user check.

D. When a user sends an email with an attachment larger than 500 KB to, he will be prompted by user check.

Answer: A



see more 156-915.71 dumps