1Z0-877 forum(91 to 100) for consumer: Jun 2016 Edition

Our Oracle technicians will almost always be looking for a method to decipher the newest 1Z0-877 online answers and questions. You are able to down load the newest 1Z0-877 places upon our Testking web site. We all not really only offer 1Z0-877 pdf tests but the computer software edition. Testking 1Z0-877 check motor produces a simulation from the environment when the 1Z0-877 arises, offers a excellent chance to practice the particular Oracle check communicative environment. According to your own exam planning, it is possible to select any kind of 1Z0-877 edition to examine overall flexibility. Passing 1Z0-877 exam can become simpler more quickly by researching Oracle 1Z0-877 practice tests.

2016 Jun 1Z0-877 exam prep

Q91. Several UNIX daemons reread their configuration files when they receive a particular signal. Which signal is used for this purpose? 

A. SIGRESTART 

B. SIGHUP 

C. SIGCONT 

D. SIGKILL 

Answer: B 


Q92. A user's system does not contain all the parts of the Solaris OS that the user needs. Which file tells you what software cluster has been installed on the user's system? 

A. /etc/issue 

B. /var/adm/system/CLUSTER 

C. /var/sadm/system/admin/CLUSTER 

D. /var/sadm/install/package/content 

Answer: C 


Q93. This information is displayed describing the details of a file system snapshot: A. /usr/sbin/fssnap -a 

B. /usr/sbin/fssnap -i /export/home 

C. /usr/lib/fs/ufs/fssnap -i /export/home 

D. /usr/lib/fs/ufs/fssnap -a /export/home 

Answer: C 


Q94. Solaris 10 provides a tool to connect, over the internet, to a server at Sun Microsystems and analyze your system for security updates.  Before you can fully utilize this tool, you must first register your Solaris 10 OS with Sun Microsystems.  Which of the following commands will you use to register your software? 

A. smpatch 

B. sconadm 

C. updatemanager 

D. patchpro 

Answer: B 


Q95. The / file system of one of your CAD users keeps filling up when printing. After investigation, you discover the 36 gigabtye disk is partitioned as follows: 

/ 15 Gigabyte swap 1 Gigabyte /export/home 20 Gigabyte Which action would you take to prevent the / file system from filling up? 

A. Increase the space available to swap. 

B. Reconfigure the system so /usr is a separate file system. 

C. Reconfigure the system so /opt is a separate file system. 

D. Reconfigure the system so /var is a separate file system. 

Answer: D 


1Z0-877 simulations

Up to the immediate present 1Z0-877 exam question:

Q96. While selecting files during an interactive restore with ufsrestore, you are interrupted by a junior administrator before you can complete the file selection process and start the restore. After answering the administrator's question, you realize that you have forgotten which files you had already selected for the restore. How can you determine which files are already marked for extraction and restore? 

A. You can use the ls subcommand of ufsrestore. 

B. You can use the add subcommand of ufsrestore. 

C. You can use the select subcommand of ufsrestore. 

D. You can view the selected files as they are marked with a plus sign (+) in the list that is permanently displayed in the upper half of the interactive ufsrestore screen view. 

Answer: A 


Q97. A server is reconfigured and has a number of software applications added and some new scripts. They do NOT execute properly at boot. The messages at boot time indicate that SMF considers the repository corrupt. You decide to restore the SMF database file from last night's backup. 

Which file needs to be restored from the backup? 

A. /etc/svc/config/repository.db 

B. /etc/svc/repository.db 

C. /etc/repository.db 

D. /etc/svc/svc_repository.db 

Answer: B 


Q98. There is a requirement to create a new UFS file system. This particular file system will only have a small number of files. To maximize the space available, you want to create one inode for every 16, 384 bytes of data space. 

Which command can achieve this? 

A. newfs -c 16384 /dev/rdsk/c1t2d0s0 

B. mkfs -i 16384 /dev/rdsk/c1t2d0s0 

C. mkfs -c 16384 /dev/rdsk/c1t2d0s0 

D. newfs -i 16384 /dev/rdsk/c1t2d0s0 

Answer: D 


Q99. Your company has multiple sites and has decided to use WAN boot installations using the current infrastructure. Which two actions protect the integrity of the installation? (Choose two.) 

A. Install from a Flash archive. 

B. Use private keys to authenticate and encrypt data. 

C. Install from an anonymous ftp server. 

D. Configure digital certificates and transmit the installation data and files over a secure HTTP connection. 

Answer: B,D 


Q100. The printer1 printer has malfunctioned and it will be some time before it can be repaired. Another printer, printer2, is available and functional. 

Which command or command sequence shifts the pending jobs from printer1 to printer2, and leaves the queue for printer1 to reject requests? 

A. lpmove printer2 printer1 

B. lpadmin -x printer1; reject printer1 

C. lpadmin -m printer1 printer2; reject printer1 

D. lpmove printer1 printer2; reject printer1 

Answer: D 



see more 1Z0-877 dumps