Top 15 resource 70-291 for IT candidates (181 to 195)

Exam Code: 70-291 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: MCDBA Implementing, Managing, and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Network Infrastructure
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-291 Exam.

2016 Mar 70-291 Study Guide Questions:

Q181. You have a DNS server named Server1 that runs Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2).Server1 hosts a primary zone for contoso.com. 

On Server1, you update the host (A) record for server2.contoso.com to have a new IP address. 

On Server1, you run Ping server2.contoso.com from a command prompt and the old IP address for Server2 is returned. 

You need to ensure that the new IP address for Server2 resolves correctly on Server1. 

What should you do? 

A. Run Nbtstat -R. 

B. Run Ipconfig /flushdns. 

C. Restart the DNS Server service. 

D. Open the DNS snap-in, right-click on the server and click Clear Cache. 

Answer: B 


Q182. You are the network administrator for your company. The network consists of a single Active Directory domain. All servers run Windows Server 2003. All client computers run Windows XP Professional. You install and configure a single server to run Windows Server Update Services (WSUS). You configure the appropriate Group Policy settings to specify separate WSUS target groups for client and server computers. You need to ensure that computers automatically assign themselves to the correct computer group. What should you do? 

A. In the WSUS console, create the appropriate computer groups. 

B. In the WSUS console, configure Computer Options so that Use group policy or registry settings on computers is selected. 

C. In the WSUS console, configure Computer Options so that Use the Move Computers Task in Windows Server Update Services is selected. 

D. Create organizational units (OUs) for each group. 

Answer: AB 


Q183. HOTSPOT 

You are the administrator of a Windows Server 2003 computer named Server1. The LAN connection TCP/IP properties on Server1 are configured to use a static IP address. An administrator reports that Server1 is receiving incorrect results to a query for server2.fourthcoffee.com. You log on to Server1 and run the ipconfig /flushdns command. You receive the following error message. You need to start the appropriate service or services to ensure that Server1 can correctly resolve name resolution queries. You want to achieve this goal by using the minimum amount of administrative effort. Which service or services should you start? To answer, select the appropriate service or services in the work area. 


Answer: 


Q184. You are the network administrator for your company. The network contains a server named Server1 that runs Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2). 

You create a software restriction policy. 

You need to prevent administrators from running script files with a .js extension on Server1. 

Which rule should you configure for the software restriction policy? 

A. hash 

B. path 

C. certificate 

D. Internet zone 

Answer: B 


Q185. You have a Web server that runs Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2). You attempt to start the World Wide Publishing Service and receive the following error message. 


You need to identify which services must be started before you can start the World Wide Web Publishing Service. 

What should you do? 

A. From Event Viewer, view the application log. 

B. From Windows Explorer, open the %systemroot%\system32\drivers\etc\services file. 

C. From the Services snap-in, view the properties of the World Wide Web Publishing Service. 

D. From the command prompt, run Net config server /srvcomment: "World Wide Web Publishing Service". 

Answer: C 


70-291 practice test

Leading 70-291 test question:

Q186. Your network consists of a single Active Directory domain.All servers run Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2).All client computers run Windows XP Professional Service Pack 3 (SP3). 

You install and configure Windows Server Update Services (WSUS) 3.0 on a server named Server1. 

You need to configure one client computer to check for software updates from Server1 every morning at 02:30. 

What should you do? 

A. On the client computer, run gpedit.msc and modify the Windows Update settings. 

B. On the client computer, open the Automatic Updates control panel applet and modify the Automatic Updates settings. 

C. On Server1, open the Update Services console and configure the Computers options. 

D. On Server1, open the Update Services console and configure the Synchronization Schedule options. 

Answer: A 


Q187. Your network consists of two subnets named Subnet1 and Subnet2. You have a server named Server1 that runs Windows Sever 2003 Service Pack 2 (SP2). Server1 is located on Subnet1. 

Users from Subnet1 report poor performance when they connect to Server1. Users from Subnet2 report that they are unable to connect to Server1. 

You monitor both network segments and discover a large number of NetBIOS broadcasts on both network segments. 

You need to reduce the number of broadcasts on the network. 

What should you deploy? 

A. a DHCP Relay Agent 

B. a WINS server 

C. Connection Point Services (CPS) 

D. Simple TCP/IP Services on all computers 

Answer: B 


Q188. Your network consists of a single Active Directory domain. All servers run Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2). 

A firewall separates the internal network from the Internet. The firewall blocks all outbound traffic except for HTTP and SMTP traffic. 

You install a DNS server. The DNS server is configured to use the default root hints. You need to ensure that the DNS server can resolve the host names on the Internet. Which port should you open on the firewall? 

A. 53 

B. 135 

C. 500 

D. 3389 

Answer: A 


Q189. Your network consists of a single Active Directory domain named Contoso.com. All servers run Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2). AII client computers run Windows XP Professional Service Pack 3 (SP3). 

You create an organizational unit (OU) that contains a computer account named Computer1. A Group Policy object (GPO) is linked to the OU and contains settings to enforce the use of IPSec. 

You log on to Computer1 by using a user account named User1. 

You need to verify that the IPSec settings have been applied. 

Which command should you run? 

A. Dsquery user-name User1 

B. Dsquery computer-name Computer1 

C. Gpresult /s Computer1 /scope COMPUTER /v 

D. Gpresult /user User1 /scope USER /v 

Answer: C 


Q190. You have a DNS server that runs Window 2003 Server Service Pack 2 (SP2). 

You need to configure the DNS server to perform recursive query tests every hour. 

What should you do? 

A. From the DNS snap-in, open the DNS server properties and configure the Advanced settings. 

B. From the DNS snap-in, open the DNS server properties and configure the Monitoring settings. 

C. From Control Panel, create a new scheduled task that runs Nslookup.exe -recurse. 

D. From Control Panel, create a new scheduled task that runs Dnslint.exe /ql autocreate. 

Answer: B 


70-291 torrent

Printable 70-291 training:

Q191. You are the network administrator for your company. All servers run Windows Server 2003. You configure the Routing and Remote Access service on a server named Server2. Server2 is connected to a modem pool and supports eight simultaneous inbound connections. You instruct remote users to dial in to Server2 from their home computers. The company's written business policy states that the only client computer operating systems that should be supported for dial-up access are Windows 95, Windows 98, Windows 2000 Professional, and Windows XP Professional. You need to configure the remote access policy to support the most secure authentication methods possible. You want to enable only the necessary authentication methods based on the supported client computers that will be connecting. Which authentication method or methods should you enable? (Choose all that apply.) 

A. SPAP 

B. MS-CHAP Version 1 

C. MS-CHAP Version 2 

D. PAP 

E. CHAP 

Answer: BC 


Q192. Your network consists of a single Active Directory domain. All servers run windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2). 

You need to provide a user named user1 the required permissions to reset passwords in the domain. 

What should you do? 

A. Install and run the Security Configuration wizard (SCW). 

B. From the Authorization Manager snap-in, modify the authorization store type. 

C. From Active Directory Sites and Services, run the Delegation of Control Wizard. 

D. From Active Directory Users and Computers, run the Delegation of Control Wizard. 

Answer: D 


Q193. You are the network administrator of your company. The company network contains two subnets that are connected by a router. All servers run Windows Server 2003. All network hosts are manually configured with TCP/IP information. The network is configured as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) A developer uses a server named Workstation6 for testing. She reports that she cannot access resources on a server named Server5. All other hosts on subnet A are able to access resources on Server5. From Workstation6 you successfully ping the IP address of the router interface on the local subnet. However, you cannot ping the IP address of Server5 or the IP address of the router interface on subnet B. You run the route print command on Workstation6 and receive the output as shown in the following table. 


A. Change the subnet mask on Workstation6 to 255.255.0.0. 

B. Change the IP address on the router interface connecting to subnet B to 131.107.194.1. 

C. Change the default gateway on Workstation6 to 131.107.128.1. 

D. Change the IP address of the router interface connecting to subnet A to 131.107.142.1. 

E. Change the IP address on Workstation6 to 131.107.142.128. 

Answer: C 


Q194. CORRECT TEXT 

You are a network administrator for your company. The network consists of a single Active Directory domain named treyresearch.com. The domain contains an organizational unit (OU) named Sales. All user accounts in the Sales department are located in the Sales OU. Your company hires an administrator named David Jones. David must be able to add user accounts to groups, and remove user accounts from groups in the Sales OU. You need to ensure that 

David Jones has only the permissions necessary for performing his required tasks. You must accomplish this task by using the Delegation of Control Wizard dialog box. 

Answer: 


Q195. Your network consists of a single Active Directory domain named contoso.com. All servers run Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2). AII client computers run Windows XP Professional Service Pack 3 (SP3). 

You have two DNS servers named DNS1.contoso.com and DNS2.contoso.com. All client computers are configured to use DNS1 as their preferred DNS server and DNS2 as an alternate DNS server. 

You need to verify that DNS1 is responding to name resolution queries from a client computer. 

What should you run from the client computer? 

A. lpconfig.exe /displaydns 

B. Nbtstat.exe -r 

C. Nslookup.exe – dns1.contoso.com 

D. Ping.exe dns1.contoso.com 

Answer: C