70-480 courses(1 to 15) for IT learners: Apr 2016 Edition

100% Guarantee of 70-480 free exam questions materials and preparation exams for Microsoft certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 70-480 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 exam Today!

2016 Apr 70-480 Study Guide Questions:

Q1. You are modifying a blog site to improve search engine readability. 

You need to group relevant page content together to maximize search engine readability. 

Which tag should you use? 

A. <article> 

B. <table> 

C. <div> 

D. <span> 

Answer: A 


Q2. You are developing a web page that has a group of HI and H2 elements. The page also includes a CSS class named underlineMe. 

You have the following requirements: 

The font color of all H1 and H2 elements must be changed to red. 

The CSS class underlineMe must be applied to all H1 and H2 elements. 

You need to update the web page to meet the requirements. Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q3. You are developing a blog web page that is being optimized for accessibility. The page includes the following HTML. 


The heading tags represent a blog post title, a blog post subtitle, and the author's name. 

You need to ensure that the three headings are treated as a unit but retain their individual formatting. 

Which tags should you use to wrap the H1, H2, and H3 elements? 

A. <group> </group> 

B. <header> </header> 

C. <hgroup> </hgroup> 

D. <headings> </headings> 

Answer: C 


Q4. You are modifying a blog site to improve search engine readability. 

You need to group relevant page content together to maximize search engine readability. 

Which tag should you use? 

A. <section> 

B. <tbody> 

C. <div> 

D. <table> 

Answer: A 


Q5. You develop a webpage by using HTML5. You create the following markup: 

<input type "url" name= "website" required="required" /> 

You need to ensure that the value that the user enters contains a secure URL. 

What should you do? 

A. Add the following attribute to the input tag: value="https://v 

B. Add the following attribute to the input tag: pattern="https://.+" 

C. Add the following attribute to the input tag: value="ssl" 

D. Add the following attribute to the input tag: itemtype="https" 

Answer: B


70-480 download

Update 70-480 vce:

Q6. You are developing an HTML5 web application and are styling text. 

You need to use the text-transform CSS property. 

Which values are valid for the text-transform property? 

A. hidden 

B. blink 

C. capitalize 

D. line-through 

Answer: C 


Q7. You are developing a JavaScript library. 

You have the following requirements: 

Custom exceptions must include an error message and custom error number. These exceptions must be thrown when data validation errors occur. Developers must call the library to easily catch the exception and identify the problem. 

You develop the following code. (Line numbers are included for reference only.) 


You need to complete the code to meet the requirements. 

Which line of code should you insert at line 09? 

A. throw new Validatior.Exception (123, "Day of week must be les3 than 7"); 

B. return new ValidationException(123, "Day of week must be less than 7"); 

C. throw ValidationException(123, "Day of week must be less than 7"); 

D. catch ValidationException(123, "Day of week: must be less than 7"); 

Answer: A


Q8. You develop an HTML5 chat application. 

You need to provide real-time updates to the messages that users post in the chat application. 

What should you do? 

A. Use get o to obtain data updates. 

B. Use a RESTful web service. 

C. Use WebSockets. 

D. Use ajaxo to obtain data updates. 

Answer: C


Q9. You develop an HTML5 application. You give users a numeric access code that can be used only one time. 

Users must enter the numeric access code in the login form of the application. The numeric characters must be hidden by a masking character. 

You need to implement the form element for users to enter the code. Which HTML element should you use? 

A. <input type="password" required autocomplete="off"> 

B. <input type="input" autocomplete="off" required /> 

C. <input type="password" stytem" visiblity:hidden;" required /> 

D. <input type="button" value="password" required /> 

Answer: A


Q10. You are developing an application that processes order information. Thousands of orders are processed daily. The application includes the following code segment. (Line numbers are included for reference only.) 


The application must: 

. Display the number of orders processed and the number of orders remaining . Update the display for every 25th record processed 

You need to develop the application to meet these requirements. 

Which line of code should you insert at line 04? 

A. if (!(counter % 25)) 

B. if (counter == 25) 

C. if (counter >> 25 == 0) 

D. if (counter >> 25 == 0) 

Answer: A


70-480 exam fees

Download 70-480 guidance:

Q11. You are developing a customer web form that includes the following HTML. 

<input id="txtValue" type="text" /> 

A customer must enter a valid age in the text box prior to submitting the form. 

You need to add validation to the control. 

Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q12. You are developing an HTML5 web application that displays the current temperature whenever a button is clicked. The following code provides this functionality. 

When the temperature is loaded, the status property on the loader instance does not change. 

You need to ensure that the status property on the loader instance is updated when the temperature is loaded. 

Which code segment should you use to replace the Loader function? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q13. You develop an HTML5 application. The application uses an image that is returned from an HTTP POST request. 

You develop the following code: (Line numbers are included for reference only.) 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B


Q14. You develop an interactive scalable vector graphic (SVG) application. 

You write the following code (Line numbers are included for reference only.): 

You need to increase the size of the circle by 50 percent. Which code segment should you insert at line 02? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B


Q15. You need to test the value of the following variable in JavaScript. 

var length = "75"; 

A block of code must execute if the length equals 75 regardless of the data type. 

You need to use the statement that meets this requirement. 

Which lines of code should you use? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. if (length = = = 75) 

B. if (length = = 75) 

C. if (length! = 75) 

D. if (length = = "75") 

Answer: BD