Apr 2016 updated: Testking Microsoft 70-498 test questions 1-15

Exam Code: 70-498 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Delivering Continuous Value with Visual Studio 2012 Application Lifecycle Management
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-498 Exam.

2016 Apr 70-498 Study Guide Questions:

Q1. You are planning to develop a new application. 

You need to ensure that the code is easy to test and obtain high code coverage. 

What should you do? 

A. Create as many static methods as possible. 

B. Create a fake for each class that you are testing. 

C. Ensure that concrete classes depend only on other concrete classes. 

D. Ensure that each class has only one responsibility. 

Answer: D 


Q2. Your team is setting up a test lab for the test team. Hyper-V is not the company virtualization standard. You are in a planning meeting representing the development team. 

The information technology (IT) group indicates that they are reluctant to purchase a Hyper-V server and have limited resources available for maintaining test environments. 

You need to suggest a solution for managing pre-production environments. 

What should you do? 

A. Explain that Standard Environments in Lab Management can be used, but that IT will still have to provision test VMs. 

B. Explain that TFS Lab Management is a solution, but requires Hyper-V. 

C. Explain that Standard Environments in Lab Management is a solution, but requires physical machines. 

D. Explain that Lab Management is a solution and that IT will not need to be involved since Lab Management can be used to self provision test VMs. 

Answer: A 

Explanation: Standard Environments: Standard environments can contain a mix of virtual and physical machines. You can also add virtual machines to a standard environment that are managed by third-party virtualization frameworks. In addition, standard environments do not require additional server resources such as an SCVMM server. SCVMM environments: SCVMM environments can only contain virtual machines that are managed by SCVMM (System Center Virtual Machine Manager), so the virtual machines in SCVMM environments can only run on the Hyper-V virtualization framework. However, SCVMM environments provide the following automation and management features that are not available in standard environments. 

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/vstudio/dd997438.aspx 


Q3. You are a project manager responsible for all phases of a new application development project. 

Your project is a customer-facing website that is strategic to the rollout of a new product. 

You need to ensure that the project is delivered on time and on budget with a minimal number of defects. 

What should you do first? 

A. Create test plans and author test cases. 

B. Conduct exploratory test sessions. 

C. Illustrate requirements with Microsoft PowerPoint storyboarding and link storyboards to work items. 

D. Engage stakeholders to provide feedback about pre-release software. 

Answer: C 


Q4. Your development team uses the Microsoft Solution Framework (MSF) for Agile Software Development 6.0 process template. 

You need to determine the process to obtain the most accurate estimates for each user story in your product backlog. 

What should you do? 

A. Have the development team estimate and use the longest estimates. 

B. Ask the product owner to provide the estimates. 

C. Ask the scrum master to provide estimates. 

D. Have the development team estimate until team members reach consensus. 

Answer: D 


Q5. Your company network includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server and Microsoft System Center 2012. Your company launches a new customer sales portal. 

It is critical that all issues identified as potential bugs get addressed in a timely manner. 

You need to ensure that incident response times are managed across support and development teams. 

What should you do? 

A. Use Service Manager. 

B. Create a new incident within System Center and assign it to a bug work item in TFS. 

C. Use SQL Server Reporting Services (SSRS) to query the Operations Manager Data Warehouse and create work items. 

D. Use Orchestrator. 

Answer: A 

Explanation: Service Manager provides an integrated platform for automating and adapting your organization’s IT service management best practices, such as those found in Microsoft Operations Framework (MOF) and Information Technology Infrastructure Library (ITIL). It provides built-in processes for incident and problem resolution, change control, and asset lifecycle management. Orchestrator provides a workflow management solution for the data center. Orchestrator lets you automate the creation, monitoring, and deployment of resources in your environment. 


70-498  exam cost

Abreast of the times 70-498 dumps:

Q6. You manage a development team for a group of stakeholders that are physically remote from your development center. Stakeholders have blocked out dates and times on their schedules for your team. 

The stakeholders are concerned that several of the project requirements will not meet their needs due to changing market conditions. 

You need to ensure that the following requirements are met: s 

Your team is doing effective and efficient work. 

The work is meeting the needs of the business. 

The project’s timeline is not at risk. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Institute a policy of sign-offs for each requirement and design document. 

B. Develop a series of iterative proofs of concept that reflect a partial delivery of requirements and get feedback from the product owner. 

C. Instruct the team to create a comprehensive set of design documents for each layer of the system. Schedule a review with the stakeholders to get their feedback. 

D. Add a primary stakeholder to your team as the product owner. 

Answer: BD 


Q7. You are developing an application that has several automated builds that build, perform code analysis, and unit test portions of your code. Your team also performs peer review for code changes in an informal manner. 

You need to meet the following requirements: 

. Provide documentation on quality checks and reviews for any changes to the code base. 

. Ensure code quality. 

. Maintain your team’s efficiency. 

What should you do? 

A. Institute gated check-ins to the build process. 

B. Deny developers check-in permissions. Allow them to shelve changes and have a senior team member check in the shelve-set after review. 

C. Utilize the Code Review work items and workflow before check-ins. 

D. Perform a weekly code review on subset of recent check-ins. 

Answer: C 


Q8. Your network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server. Your development team is using the Microsoft Framework (MSF) for Agile Software Development 6.0 process template. You have a number of user stories logged in TFS 2012. 

Several user stories have external dependencies on an application programming interface (API) that is being developed by a third party. The interfaces for the API have already been agreed upon. 

You need to recommend how these external dependencies should be handled in your current sprint. 

What should you do? 

A. Add a resource to represent the third party and assign all the user stories that have dependencies on the API to this new resource. 

B. Add an agreed upon amount of effort to every user story that has dependencies on the API. 

C. Move all user stories that have dependencies on the API to the next sprint. 

D. Create mockups of the API using the agreed upon interfaces. Add user stories for integration testing to the backlog. 

Answer: D 


Q9. You are using the Microsoft Visual Studio Scrum 2.0 process template. You recently finished a sprint. 

You need to conduct a retrospective meeting prior to planning the next sprint. 

What should you do? 

A. Analyze and revise the story points of the work items completed in the previous sprint. 

B. Analyze the previous sprint to identify what the team is going to do differently during the next sprint. 

C. Analyze items in the product backlog for the next sprint. 

D. Determine which items have been finished on the previous sprint. 

Answer: C 


Q10. Your development team uses Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 with the Microsoft Framework (MSF) for Capability Maturity Model Integration (CMMI) template. 

You are reviewing outstanding issues with your team and trying to agree on whether you can mark a particular issue as resolved. 

You need to determine whether the issue has been resolved. 

Which two criteria must the team meet before the issue can be marked as resolved? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. All impediments under an issue have been completed. 

B. All user stories under an issue have been completed. 

C. Stakeholders are satisfied that the issue has been resolved. 

D. All tasks under an issue have been completed. 

Answer: CD 

Explanation: Review Issues for Resolution After all tasks under an issue have been completed, the stakeholders should decide whether the issue has been resolved. http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ee461539.aspx 


70-498  exam cost

Pinpoint 70-498 :

Q11. You are using the Microsoft Visual Studio Scrum 2.0 process template. You recently finished a sprint. 

You need to conduct a retrospective meeting prior to planning the next sprint. 

What should you do? 

A. Select items from the product backlog for the next sprint. 

B. Decompose the product backlog items into a set of tasks. 

C. Determine which items have been finished on the previous day. 

D. Analyze the previous sprint to identify what the team is going to do differently during the next sprint. 

Answer: D 

Explanation: This meeting provides an opportunity for the Scrum Team to inspect themselves and identify what went well and what needs improving. If improvements are identified, the team should create an actionable plan for the next Sprint. Nothing is out of scope during this meeting—people, relationships, process, and tools can all be discussed. The Scrum Team may also decide to adjust its Definition of “Done” to increase product quality. After the meeting, the next Sprint begins. 

Professional Scrum Development with Microsoft Visual Studio 2012 p.6 


Q12. You are utilizing the Microsoft Solution Framework (MSF) for Agile Software Development 6.0 process template. 

You need to track progress for the current sprint. 

Which three actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.) 

A. Review team capacity. 

B. From the Product Backlog view of the current sprint, review the By Work capacity bars for each contributor. 

C. Review the task board. 

D. Review the burndown chart. 

E. From the project portal, review the Iteration Backlog spreadsheet. 

Answer: ACE 


Q13. Your company network includes Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 and Microsoft System Center 2012. 

You need to monitor your company’s application infrastructure. 

What should you configure? 

A. Event Log data collector 

B. Configuration Manager 

C. Application Controller 

D. IntelliSense collector 

E. Operations Manager 

Answer: E 

Explanation: Operations Manager is a component of Microsoft System Center 2012 that helps the organization monitor services, devices, and operations for multiple computers from a single console. This guide leads the reader through the process of planning the Operations Manager infrastructure by addressing the following fundamental decisions and tasks: 

.ullet Identifying which services, applications, and infrastructure need to be monitored. 

.ullet Determining the resources needed to employ Operations Manager to monitor the selected resources. 

.ullet Designing the components, layout, security, and connectivity of the Operations Manager infrastructure. 

See "Microsoft System Center 2012 - Operations Manager Guide" 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc507089.aspx 

Configuration Manager provides key management capabilities around application delivery, desktop virtualization, device management, and security that make it possible to enable productivity amidst device proliferation – while also reducing costs. 

Application Controller provides a unified console that helps you manage public clouds and private clouds, as well as cloud-based virtual machines and services. 

There is no such thing as IntelliSense collector. 


Q14. You are utilizing the Microsoft Visual Studio Scrum 2.0 process template. 

You lead a development team that includes business analysts, developers, and testers. 

You need to capture requirements and acceptance criteria. You also need to ensure that requirements and criteria can be versioned and tracked against individual test cases. 

What should you do? 

A. Create a document that details the requirements and acceptance tests. Store the document in TFS source control. 

B. Create a document that details the requirements and acceptance tests. Store the document in the SharePoint site associated with the team project. 

C. Add product backlog item (PBI) work items. 

D. Create a spreadsheet that details the requirements and acceptance tests. Store the spreadsheet in TFS source control. 

Answer: C 

Explanation: In Team Foundation Server, the Product Backlog Item (PBI) work item type enables the Scrum Team to capture all of these various requirements with as little documentation as possible. In fact, only the title field is required. Later, as more detail emerges, the PBI can be updated to include business value, acceptance criteria, and the Development Team’s latest estimation of effort. 

Professional Scrum Development with Microsoft Visual Studio 2012 p. 67 


Q15. Your development team uses the Microsoft Visual Studio Scrum 2.0 process template. You are the product owner. 

Your product backlog includes a number of items that appear to have equal priority. However, the items have differing business value, complexity, and risk. 

You need to order the backlog based on risk, complexity, and business value. 

What should you do? 

A. Work on items with the highest ratio of business value to effort first. 

B. Work on items that have the highest effort first. 

C. Work on items that have the lowest effort first. 

D. Assign a risk factor to each product backlog item and work on items with the highest risk factor first. 

E. Work on items that have the highest business value first. 

Answer: A 

Explanation: The Product Backlog should be ordered by the Product Owner to maximize the value of the software being developed. He or she will know what features and bug fixes need to be developed before others. Release planning depends on the backlog being correctly ordered. The order can be based on many factors: business value, risk, priority, technical value, learning value, or necessity. Items at a higher order are clearer and more detailed than lower-ordered ones. Effort estimates are more accurate on these items as well. In fact, the higher the order, the more a PBI or bug has been considered, and the consensus is greater regarding it, its value, and its cost. 

Professional Scrum Development with Microsoft Visual Studio 2012 p.156 



see more 70-498 dumps