Today Big Q: mcts exam 70-515 pdf?

Our own Microsoft technicians will almost always be looking for a method to decipher the newest 70-515 on the internet questions. You can download the newest 70-515 dumps upon our Actualtests web site. All of us not really only offer 70-515 pdf exams but also the computer software version. Actualtests 70-515 test engine creates a simulation from the atmosphere once the 70-515 appears, provides a great opportunity to exercise the particular Microsoft test communicative atmosphere. According to your own exam planning, you are able to choose virtually any 70-515 version to examine versatility. Transferring 70-515 exam can become more simple quicker by learning Microsoft 70-515 exercise exams.

2016 Jun free microsoft 70-515 exam questions answers:

Q106. You are implementing an ASP.NET Web site that will be accessed by an international audience. The site contains global and local resources for display elements that must be translated into the language that is selected by the user. You need to ensure that the Label control named lblCompany displays text in the users selected language from the global resource file. Which control markup should you use? 

A. <asp:Label ID="lblCompany" runat="server" 

meta:resourcekey="lblCompany" /> 


B. <asp:Label ID="lblCompany" runat="server" 

Text="meta:lblCompany.Text" /> 


C. <asp:Label ID="lblCompany" runat="server" 

Text="<%$ Resources:lblCompanyText %>" /> 


D. <asp:Label ID="lblCompany" runat="server" 

Text="<%$ Resources:WebResources, lblCompanyText %>" /> 


Answer: D 


Q107. You are developing an ASP.NET Web page that includes a text box control. 

The page includes a server-side method named ValidateValue. 

You need to configure the page so that the text box value is validated by using the ValidateValue method. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Use the CompareValidator control. 

B. Use the CustomValidator control. 

C. Set ValidationGroup on the control to ValidateValue. 

D. Set OnServerValidate on the control to ValidateValue. 

Answer: BD 


Q108. A library called contosobuisness.dll has been created and u need to accept it in a page.. 

all options had the <%assembly tag but the att differed 

A. <%assembly TargetName="contosobuisness" %> 

B. <%assembly ID="contosobuisness" %> 

C. <%@ Assembly Name="contosobuisness" %> 

D. <%assembly virtualpath="contosobuisness" %> 

Answer: C 


Q109. You are implementing an ASP.NET Web site that uses a custom server control named Task. Task is defined as shown in the following list. 

.Class name: Task 

.Namespace: DevControls 

.Assembly: TestServerControl.dll 

.Base class: System.Web.UI.WebControls.WebControl 

You copy TestServerControl.dll to the Web sites Bin folder. 

You need to allow the Task control to be declaratively used on site pages that do not contain an explicit @ Register directive. 

Which configuration should you add to the web.config file? 

A. <appSettings> 

<add key="Dev:Task" 

value="DevControls, DevControls.Task"/> 

</appSettings> 


B. <compilation targetFramework="4.0" explicit="false"> 

<assemblies> 

<add assembly="TestServerControl" /> 

</assemblies> 

</compilation> 


C. <pages> 

<controls> 

<add assembly="TestServerControl" namespace="DevControls" 

tagPrefix="Dev"/> 

</controls> 

</pages> 


D. <pages> 

<tagMapping> 

<add tagType="System.Web.UI.WebControls.WebControl" 

mappedTagType="DevControls.Task"/> 

</tagMapping> 

</pages> 


Answer: C 


Q110. You are implementing a Web page that displays text that was typed by a user. You need to display the user input in the Web page so that a cross-site scripting attack will be prevented. 

What should you do? 

A. Call document.write. 

B. Call Response.Write. 

C. Call HttpUtility.UrlEncode. 

D. Call HttpUtility.HtmlEncode. 

Answer: D 


Q111. Which utility allows you to pre-compile and publish your Web site to a new location? 

A. Publish Web Site 

B. Web-based installation 

C. Web site project mode 

D. Web services directory 

Answer: A 


Q112. You are implementing an ASP.NET Web site. The site uses a component that must be dynamically configured before it can be used within site pages. 

You create a static method named SiteHelper.Configure that configures the component. 

You need to add a code segment to the Global.asax file that invokes the SiteHelper.Configure method the first time, and only the first time, that any page in the site is requested. 

Which code segment should you use? 

A. void Application_Start(object sender, EventArgs e) 

SiteHelper.Configure(); 


B. void Application_Init(object sender, EventArgs e) 

SiteHelper.Configure(); 


C. void Application_BeginRequest(object sender, EventArgs e) { 

SiteHelper.Configure(); 


D. Object lockObject = new Object(); 

void Application_BeginRequest(object sender, EventArgs e) { 

lock(lockObject()) 

SiteHelper.Configure(); 


Answer: A 


70-515 free question

Renew mcts exam 70-515 dumps:

Q113. You are implementing an ASP.NET MVC 2 Web application. 

You create a shared user control named MenuBar.ascx that contains the application's menu. 

You need to use the menu bar in all application views. 

What should you do? 

A. In the site's master page, create a div element with an ID of Navigation. 

Add the following code segment inside this div element. 

<% Html.RenderPartial("~/Views/Shared/MenuBar.ascx"); %> 


B. In the site's master page, create a div element with an ID of Navigation. 

Add the following code segment inside this div element. 

<%= Url.Content("~/Views/Shared/MenuBar.ascx") %> 


C. In each of the controller's action methods, add an entry to the ViewData collection with a 

key of Navigation and a value of ~/Views/Shared/MenuBar.ascx. 


D. In the site's Global.asax.cs file, register a route named Navigation that points to the 

~/Views/Shared/ 

MenuBar.ascx file. 


Answer: A 


Q114. You are developing an ASP.NET Dynamic Data Web application. 

Boolean fields must display as Yes or No instead of as a check box. You replace the 

markup in the default Boolean field template with the following markup. 

<asp:Label runat="server" ID="label" /> 

You need to implement the code that displays Yes or No. 

Which method of the FieldTemplateUserControl class should you override in the BooleanField class? 

A. OnLoad 

B. Construct 

C. OnDataBinding 

D. SaveControlState 

Answer: C 


Q115. You are creating an ASP.NET Web application. The application must call a WCF service by using a WCF routing service. You need to ensure that the application can invoke the target service by using the router endpoint. 

What should you do? 

A. Add a service reference to the router service. In the client binding configuration, specify the address of the router service. 

B. Add a service reference to the target service. In the client binding configuration, specify the address of the target service. 

C. Add a service reference to the router service. In the client binding configuration, specify the address of the target service. 

D. Add a service reference to the target service. In the client binding configuration, specify the address of the router service. 

Answer: D 


Q116. You are dynamically adding controls to an ASP.NET page in the Page_Load event handler. The page will have text boxes that correspond to the columns in a database table. Each text box will be preceded by a label that displays the name of the corresponding column. 

You need to create the form so that when the user clicks the label, the corresponding text box is selected for input. 

What should you do? 

A. For each column, output the following HTML, where COL is replaced by the name of the 

column. 

<label>COL</label> 

<input name="COL" type="text" id="COL" /> 


B. For each column, output the following HTML, where COL is replaced by the name of the 

column. 

<label AssociatedControlID="COL">COL</label> 

<input name="COL" type="text" id="COL" /> 


C. For each column, create an asp:Label control and a corresponding asp:TextBox that 

have the same ID. 


D. For each column, create an asp:Label control and set the AssociatedControlID to the ID 

of the 

corresponding asp:Textbox control. 


Answer: D 


Q117. Which event of the GridView class occurs when the Edit button of a row is clicked, but before the GridView control enters edit mode? 

A. RowEntered 

B. RowEdited 

C. RowEntering 

D. RowEditing 

Answer: D 


Q118. You are creating an ASP.NET Web site. The site is configured to use Membership and Role management providers. 

You need to check whether the currently logged-on user is a member of a role named Administrators. 

Which code segment should you use? 

A. Dim isMember As Boolean = 

Roles.GetUsersInRole ("Administrators").Any() 


B. Dim isMember As Boolean = 

Membership.ValidateUser ( User.Identity.Name , "Administrators") 


C. Dim isMember As Boolean = 

Roles.GetRolesForUser ("Administrators").Any () 


D. Dim isMember As Boolean = User.IsInRole ("Administrators") 


Answer: D 


Q119. You create a Windows Communication Foundation (WCF) service and deploy it with wsHttpBinding and 

message security enabled. You create an intermediate WCF service for logging messages sent to the primary service. The intermediate service is called via endpoint behaviour. The primary service is receiving malformed data from a client application. You need to enable inspection of the malformed data and prevent message tampering. What do you do? 

A. Specify a protection level of None in the contract for the intermediate service. Disable message and transport security from the client application configuration file. 

B. Specify a protection level of Sign in the contract for the intermediate service. Disable transport security from the client application configuration file. 

C. Modify the binding on the intermediate service to use netNamedPipeBinding 

D. Modify the binding on the intermediate service to use webHttpBinding 

Answer: B 


Q120. You develop an ASP.NET Web page that includes multiple WebPartZone controls, an EditorZone. Users report that they cannot customize the layout of the page by moving WebParts from one … 

You need to ensure that users can successfully move Web Parts from one zone to another. 

What should you do? 

A. Configure the Web site to enable session state. 

B. Configure the Web site to require authentication and to use personalization. 

C. Add a ProxyWebPartManager control to the page. 

D. Add a AppearanceEditorPart control to the page. 

Answer: B 



see more 70-515 dumps