Top 15 answers 70-576 for customers (46 to 60)

Exam Code: 70-576 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: PRO: Designing and Developing Microsoft Office SharePoint Server 2010 Applications (Available in 2010)
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-576 Exam.

2016 Apr 70-576 Study Guide Questions:

Q46. You are planning a feature upgrade for a SharePoint 2010 farm. The original feature with a version number of 1.0.0.0 is activated in numerous scopes within the farm. You have designed a new version of the feature, 2.0.0.0, which has been deployed and activated in many locations but not all. You need to recommend a way to use the object model to determine if the version number of each feature instance is less than the 2.0.0.0 version in all of the locations. Which approach should you recommend?

A.

.The UI property labels

You need to design the Web Parts according to the localization requirements in a way that takes the fewest developer hours to implement and maintain. Which approach should you recommend?

A. Include feature receivers that ensure the supported language packs are installed before continuing with the installation.

B. Include code to programmatically create a new term set with localized labels, and reference these throughout your solution.

C. Include resource files with localized labels, and reference these throughout your solution.

D. Compile a different version of your solution for each language you intend to support.

Answer: C


Q55. An application will be deployed in a SharePoint 2010 server farm that is managed by department-level site collection administrators.

You need to design this application to meet all the following requirements:

•The application must contain a custom Web Part that accesses the object model at the farm level.

.The application must be available anywhere in the farm as more departments require the functionality.

.The site collection administrator in each department must be able to activate the application without the help of the farm administrator.

.The level of access to the SharePoint 2010 object model must be limited. Which approach should you recommend?

A. Create the Web Part as part of a feature in a sandboxed solution. Then deploy it with a farm-level scope.

B. Create the Web Part as part of a feature in a sandboxed solution. Then deploy it by assigning a resource quota at the site collection level.

C. Create the Web Part as part of a feature. Then deploy it to the bin directory of the Web application of each department. Specify and deploy a Custom Access Security policy defining the security limitations of the Web Part.

D. Create the Web Part as part of a feature. Then deploy it to the bin directory of the Web application of each department. Delegate authority to modify the security in the Web application web.config file to the site collection administrator of each department.

Answer: C


70-576 exam fees

Free 70-576 pack:

Q56. You are designing a SharePoint 2010 application and a Web application. You need to design a security model for the application that requires users to be authenticated through the Windows Live ID service without using a custom provider. Which type of authentication should you recommend?

A. Claims-based authentication

B. Kerberos

C. NTLM

D. Forms-based authentication

Answer: A


Q57. You are designing a SharePoint 2010 information architecture plan for a client that specifies the mechanics of implementing content type change control. The requirements for the change control plan specify that:

•Site managers can create site-specific content types based on the content types in the parent site.

.Content types must not be overwritten when changes are made to parent site content types.

.Site managers can change child site content types.

You need to specify a content type change control plan that meets all these requirements. Which approach should you recommend?

A. Direct the site manager to explicitly set the read-only property of the content type to true. Direct the site collection manager to make the specified change required in the child site to the content type at the site collection level.

B. Direct the site manager to explicitly set the read-only property of the content type to true. Perform a push-down operation from the parent site to overwrite the required changes to the read-only content types in all the child sites.

C. Define the content type as read-only at the child site level. Direct the site manager to explicitly set the read only property of the content type to false to make changes to the content type. Then change the read-only property to true.

D. Define the content type as sealed. Direct the site manager to explicitly set the sealed property of the content type to false to make changes to the content type. Then change the sealed property of the content type to true.

Answer: C


Q58. You have a public-facing SharePoint 2010 site. The site resides on two Web front-ends that are not load

balanced.

You are asked to design an update for a Web Part to the site. The update requires modifications to the code in the global assembly cache (GAC). You need to design the update with minimal impact to users who are accessing the site. Which approach should you recommend?

A. Deploy the update directly to the GAC. Perform an IISReset on each Web front-end.

B. Deploy the update directly to the GAC. Recycle the application pool for the SharePoint site on each Web frontend.

C. Deploy the update within a custom Microsoft Windows Installer package that copies the code into the GAC and performs an IISReset on each Web front-end.

D. Deploy the update in a SharePoint solution file.

Answer: B


Q59. You are designing an extranet site using SharePoint 2010. This site must allow employees to log on to the extranet site from home. They should use their corporate Active Directory credentials by typing their user name and password into text boxes on a logon page on the site. After users log on, they should be redirected to the site home page. You need to meet these requirements with the least amount of configuration. Which type of authentication should you design?

A. Forms-based authentication (FBA)

B. Web Single-Sign On (SSO)

C. NTLM

D. Kerberos

Answer: A


Q60. You are creating a plan to add new functionality to an existing application in a SharePoint 2010 farm. The original application uses a site definition for site creation. Your plan needs to specify how to deploy the new functionality to meet all these requirements:

•The new functionality must include a Web Part that displays sales statistics and graphs.

.New sites that use the site definition must contain the new Web Part.

.The new functionality must be added to several existing sites.

.Deploying the new functionality must not disrupt the current functionality of the sites.

Which two actions should you recommend? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Build the new Web Part into a feature and deploy it to the farm. Activate the feature on all the existing sites that require the new functionality.

B. Create a new site template that includes the new Web Part. Use this template to add the new functionality to all sites that require it.

C. Create a new site definition that includes the feature. Regenerate the existing sites that require the new functionality using this site definition.

D. Create a new feature containing the Web Part. Staple the feature to the site definition that was used to create the existing sites.

Answer: AD