Tips to Pass 98-375 Exam (1 to 17)

Exam Code: 98-375 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: HTML5 Application Development Fundamentals
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 98-375 Exam.

2016 Apr 98-375 Study Guide Questions:

Q1. In HTML5, the autofocus attribute: 

A. defines the cursor location when a form is first accessed. 

B. controls the movement between fields in a form. 

C. adds a default value to the field in a form. 

D. enables one field and disables all others. 

Answer: A 


Q2. Which HTML5 tag is used to display text with a fixed-width font and preserves both spaces and line breaks? 

A. <area> 

B. <hr> 

C. <pre> 

D. <strong> 

Answer: C 


Q3. DRAG DROP 

Match the HTML5 input attributes to the corresponding descriptions. (To answer, drag the appropriate attribute from the column on the left to its description on the right. Each attribute may be used once, more than once, or not at all. Each correct match is worth one point.) 

blob.png

Answer: 

blob.png


Q4. What does the following HTML5 code fragment do? 

blob.png

A. It plays the myVacation.avi video if the browser supports it; otherwise, plays the myVacation.ogg video if the browser supports it. 

B. It plays two videos: first myVacation.avi, and then myVacation.ogg. 

C. It plays both videos simultaneously, myVacation.avi and myVacation.ogg. 

D. It prompts the user to choose which format of the myVacation video it should play, .avi or .ogg. 

Answer: D


Q5. Which code shows the correct way to nest tags in HTML5? 

blob.png

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


98-375 exam cram

Updated 98-375 free practice exam:

Q6. Which three statements describe cookies? (Choose three.) 

A. They can be created, read, and erased using the document.cookie property. 

B. They are limited in size to 5 MB. 

C. They are deleted automatically when the session ends. 

D. They can be used only by pages on the domain where they were set. 

E. They contain the data in the form of a name=value pair. 

Answer: A,D,E 

Explanation: Note: Cookies are small, usually randomly encoded, text files that help your browser navigate through a particular website. The cookie file is generated by the site you're browsing and is accepted and processed by your computer's browser software. The cookie file is stored in your browser's folder or subfolder. 


Q7. DRAG DROP 

Match the CSS terms to the corresponding CSS code examples. (To answer, drag the appropriate CSS term from the column on the left to its CSS code example on the right. Each CSS term may be used once, more than once, or not at all. Each correct match is worth one point.) 

blob.png

Answer: 

blob.png


Q8. An HTML5 application can run without an Internet connection if: 

A. the application is converted to an executable. 

B. the .NET Framework is installed on the client computer. 

C. the application specifies the use of a client-side SQL database. 

D. the application specifies the use of an ApplicationCache interface. 

Answer: D 


Q9. When you are testing a touch interface, which two gestures can you simulate by using a mouse? (Choose two.) 

A. tap 

B. pinch 

C. flick 

D. rotate 

Answer: A,D 


Q10. You are creating a page by using HTML5. You add script tags to the page. 

You need to use JavaScript to access an element by id and add a class to the element. 

Which property or attribute should you use? 

A. the tagName property 

B. the className property 

C. the style property 

D. the class attribute 

Answer: B 


98-375 exam question

Pinpoint 98-375 free demo:

Q11. You write the following JavaScript code. (Line numbers are included for reference only.) 

blob.png

You need to write a function that will initialize and encapsulate the member variable full name. 

Which are two possible code fragments you could insert at line 02 to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

blob.png

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B,D 

Explanation: 

Note: 

* In JavaScript this always refers to the “owner” of the function we're executing, or rather, to the object that a function is a method of. 

* If you assign a value to variable that has not yet been declared, the variable will automatically be declared as a GLOBAL variable. 

This statement: 

carname="Volvo"; 

Will declare the variable carname as a global variable , even if it is executed inside a 

function. 


Q12. Your HTML5 code includes this code segment: 

blob.png

Which JavaScript code fragment will determine that a visitor has selected the "Chocolate" radio button? 

blob.png

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q13. Which attribute prefills a default value for an input element in HTML5? 

A. name 

B. placeholder 

C. autocomplete 

D. required 

Answer: B 


Q14. In CSS, the flow-into property deposits: 

A. the flow into the content. 

B. the regions into a flow. 

C. the flow into the regions. 

D. content into the flow. 

Answer: D 


Q15. You write the following code. (Line numbers are included for reference only.) 

blob.png

You need to make the text animate up the screen from a starting position of 400 pixels. Which CSS code fragment should you insert at line 13? 

blob.png

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q16. Which two HTML5 tags format text content only? (Choose two.) 

A. <map> 

B. <strong> 

C. <canvas> 

D. <em> 

Answer: B,D 

Explanation: 

Example: 

I can <em>not</em>emphasise this enough! 


Q17. You write the following code to create a page. (Line numbers are included for reference only.) 

blob.png

You need to apply the SVG blur filter to the text tag on the page. Which HTML/CSS code should you insert at line 02? 

blob.png

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B