[High value] 70-649 Microsoft rapidshare 79-91 (Mar 2016)

Exam Code: 70-649 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS:Upgrading MCSE on Wndws Serv 2003 to Wndws Serv 2008
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-649 Exam.

2016 Mar 70-649 Study Guide Questions:

Q79. HOTSPOT 

Your network contains a server named Server1 that has the web Server (HS) server role installed. 

The network contains a computer named Computer1 that runs Windows 7. 

Computer1 has the Remote Server Administration Tools (RSAT) installed. 

You need to ensure that you can administer Server1 from Computer1 by using Internet Information Services (IIS) Manager. 

The solution must minimize the number of role services installed on Server1. 

What should you install on Server1? 

To answer, select the appropriate role service or role services from the Add Role Services dialog box in the answer area. 


Answer: 


Q80. Your network contains a server that has the Remote Desktop Session Host (RD Session Host) role service installed. 

You need to ensure that the Remote Desktop sessions of administrators are more responsive than other sessions when the server is under a heavy load. 

What should you do? 

A. From the RDP-Tcp properties, modify the Sessions settings. 

B. Install and configure the RD Session Broker role service. 

C. From the RDP-Tcp properties, modify the Client Settings. 

D. Install and configure Windows System Resource Manager (WSRM). 

Answer: D


Q81. Your network contains a server named Server1. Server1 has three hard disk drives. Two hard disk drives named C and E are configured as simple volumes. The third hard disk drive contains 500 GB of unallocated space. 

Drive E hosts a shared folder named Folder1. 

Users report that they fail to save files to Folder1. 

You discover that drive E has no free space. 

You need to ensure that users can save files to Folder1. 

What should you do? 

A. From the Share and Storage Management console, run the Provision Storage Wizard. 

B. From the Disk Management console, run the Add Mirror wizard. 

C. From the Share and Storage Management console, run the Provision a Shared Folder Wizard. 

D. From the Disk Management console, run the Extend Volume Wizard. 

Answer: D


Q82. Your company has a main office and five branch offices. The branch offices connect to the main office by using a WAN link. 

Each branch office has 100 client computers that run Windows XP or Windows Vista. All servers run Windows Server 2008 R2. 

The main office has a Windows Server Update Services (WSUS) server. 

You need to minimize the amount of WAN traffic used to download updates from the WSUS server. 

What should you do? 

A. From a Group Policy, enable Allow BITS Peercaching. 

B. From Windows Explorer, enable Offline Files. 

C. From a Group Policy, enable the Set BranchCache Hosted Cache mode setting. 

D. From a Group Policy, enable the Set BranchCache Distributed Cache mode setting. 

Answer: A


70-649 test engine

Improved 70-649 practice exam:

Q83. You create a Data Collector Set (DCS). 

You need prevent the DCS from logging data if the server has less than 1 GB of available disk space. What should you do? 

A. Modify the Stop Conditions settings of the DCS. 

B. Create a passive file screen. 

C. Create an active file screen. 

D. Modify the Data Manager settings of the DCS. 

Answer: D


Q84. Your network contains a server named Server1 that runs Windows Server 2008 P2. 

You have a user named User1. 

You need to ensure that User1 can schedule Data Collector Sets (DCSs) on Server1. The solution must minimize the number of rights assigned to User1. 

What should you do? 

A. Add User1 to the Performance Log Users group. 

B. Add User1 to the Performance Monitor Users group. 

C. Assign the Profile single process user right to User1. 

D. Assign the Bypass traverse checking user right to User1. 

Answer: A


Q85. Your network contains a server named Server1 that runs Windows Server 2008 R2. You need to configure Server1 as a Key Management Service (KMS) host. What should you do first? 

A. From the Server Manager console, run the Add Features Wizard and install the Windows Process Activation Service. 

B. At the command prompt, run slmgr.vbs and specify the/ipk option. 

C. At the command prompt, run slmgr.vbs and specify the/dli option. 

D. From the Server Manager console, run the Add Features wizard and install the online Responder Tools. 

Answer: B


Q86. Your network contains a Web server that runs Windows Server 2008 R2. You need to back up all Web site content. 

Which tool should you use? 

A. Appcmd 

B. Internet Information Services (IIS) Manager 

C. Internet Information Services (IIS) 6.0 Manager 

D. Wbadmin 

Answer: D


70-649 practice test

Actual 70-649 exam question:

Q87. HOTSPOT 

Your network contains three servers named Server1, Server2, and Server3. Server1 is located on 

a perimeter network. Server2 and Server3 are accessible from the internal network only. 

Users connect to Server2 and Server3 to run RemoteApp programs. 

You need to ensure that remote users can run the RemoteApp programs on Server2 and Server3. 


The solution must minimize the number of ports that must be opened on the internal firewall. 

Which role service or role services from the Add Roles Wizard should you install on Server3? 

To answer, select the appropriate role service or role services in the answer area. Select only the required role service or role services. 

Point and Shoot: 


Answer: 



Q88. HOTSPOT 

Your network contains a Web server named Server1. 

You install a server certificate on Server1. 

You need to ensure that users can access the default Web site over HTTPS. 

What should you configure from Internet Information Services (IIS) Manager? To answer, select the appropriate component or action in the answer area. 


Answer: 


Q89. Your network contains a Web server named Web1 that runs Windows Server 2008 R2. 

Web1 has a wildcard certificate installed. Web1 has two Web sites: 

Shown in Exhibit 


You discover that when you go to the URL https://site1.contoso.com in Internet Explorer, you connect to Site2. 

You need to ensure that when users go to https://site1.contso.com in Internet Explorer, they connect to Site1. 

The solution must ensure that all connections to Site1 are secure. 

Which two settings should you modify? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. The bindings for Site1 

B. The HTTP Redirect settings for Site2 

C. The HTTP Redirect settings for Site1 

D. The bindings for Site2 

Answer: AD


Q90. Your network contains three servers named ADFS1, ADFS2, and ADFS3 that run Windows Server 2008 R2. ADFS1 has the Active Director Federation Services (AD FS) Federation Service role service installed. 

You plan to deploy AD FS 2.0 on ADFS2 and ADFS3. 

You need to export the token-signing certificate from ADFS1, and then import the certificate to ADFS2 and ADFS3. 

In which format should you export the certificate? 

A. Cryptographic Message Syntax Standard PKCS #7 (.p7b) 

B. DER encoded binary X.509 (.cer) 

C. Base-64 encoded X.S09 (.cer) 

D. Personal Information Exchange PKCS #12 (.pfx) 

Answer: D


Q91. Your network contains an Active Directory domain. 

You deploy Network Access Protection (NAP). 

You need to verify whether VPN clients have antivirus software enabled. 

What should you configure? 

A. Connection request policies 

B. Group Policy preferences 

C. System health Validators (SHVs) 

D. Health policies 

Answer: C