Tips to Pass 70-680 Exam (76 to 90)

Refined of 70-680 actual test materials and free demo for Microsoft certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 70-680 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS:Windows 7,Configuring exam Today!

2016 Apr 70-680 Study Guide Questions:

Q76. - (Topic 5) 

You have three computers that run Windows 7 SP1. All computers are connected to the same network subnet of 10.0.10.0/24. The computers' network location is set to the Work network. 

You need to join all the computers to a HomeGroup. 

What should you do first? 

A. Set the network location to the Home network. 

B. Enter the HomeGroup password. 

C. Enable Network Discovery. 

D. Configure Windows Firewall to allow the Netlogon service. 

Answer: A 


Q77. - (Topic 6) 

A company has Windows 7 Enterprise computers that use BitLocker drive encryption on operating system drives. 

You need to configure multi-factor authentication before client computers are booted into Windows. 

On each client computer, what should you do? 

A. Require the use of a startup key. 

B. Implement fingerprint authentication. 

C. Implement a Dynamic Password Policy. 

D. Implement a Dynamic Access Control policy. 

E. Configure a TPM PIN. 

Answer: E 

Explanation: BitLocker supports multifactor authentication for operating system drives. If you enable BitLocker on a computer that has a TPM version 1.2, you can use additional forms of authentication with the TPM protection. BitLocker offers the option to lock the normal boot process until the user supplies a personal identification number (PIN) or inserts a USB device (such as a flash drive) that contains a BitLocker startup key, or both the PIN and the USB device can be required. These additional security measures provide multifactor authentication and help ensure that the computer will not start or resume from hibernation until the correct authentication method is presented. 


Q78. - (Topic 5) 

You administer computers that have Windows 7 and Internet Explorer 8 installed. 

You want to log on to one of the computers and access a web-based management application that runs on a server by using Internet Explorer. 

You need to ensure that any data about your browser session is not saved on the computer. 

What should you do? 

A. Disable Internet Connection Sharing. 

B. From Internet Options, select Delete browsing history on exit. 

C. Start the Microsoft Network Access Protection service. 

D. From the Safety drop-down menu, configure InPrivate Filtering. 

Answer: B 


Q79. - (Topic 2) 

You need to increase the size of a paging file. 

What should you do? 

A. From Disk Management, shrink the boot partition. 

B. From Disk Management, shrink the system partition. 

C. From System, modify the Advanced system settings. 

D. From System, modify the System protection settings. 

Answer: C 

Explanation: 

1. Click Start, right-click My Computer, and then click Properties. 

2. In the System Properties dialog box, click the Advanced tab. 

3. In the Performance pane, click Settings. 

4. In the Performance Options dialog box, click the Advanced tab. 

5. In the Virtual memory pane, click Change. 

6. Change the Initial size value and the Maximum size value to a higher value, click Set, and then click OK. 

7. Click OK to close the Performance Options dialog box, and then click OK to close the System Properties dialog box. 



Adjusting Paging File SizeFor virtual-memory support, Windows 2000 creates one paging file called Pagefile.sys on the disk or volume on which the operating system is installed. The default size is equal to 1.5 times the amount of physical memory. A small paging file limits what can be stored and might exhaust your virtual memory for applications. If you are short on RAM, more paging occurs, which generates extra activity for your disks and slows response times for the system.Expand the Default SizeExpanding the default size of the paging file can increase performance if applications are consuming virtual memory and the full capacity of the existing file is being used. To determine how large your paging file should be based on your system workload, monitor the Process (_Total)\Page File Bytes counter. This indicates, in bytes, how much of the paging file is being used. A large paging file uses disk storage space, so do not create a large paging file on a disk that is very active (for example, one that services heavy application or network activity) or one that has limited space. Change the file size gradually and test performance until you find the optimal balance between paging file and disk space usage. The operating system requires a minimum of 5 MB of free space on a disk. For more information, see "Examining and Tuning Disk Performance" in this book. Before increasing the file size, make sure you have adequate disk space, particularly on your servers. 


Q80. - (Topic 1) 

You have a computer that runs Windows 7. The computer has System Protection enabled. 

You need to retain only the last System Protection snapshot of the computer. All other snapshots must be deleted. 

What should you do? 

A. Run Disk Cleanup for Programs and features. 

B. Run Disk Cleanup for System Restore and Shadow Copies. 

C. From the System Protection Restore settings, select Turn off System Restore. 

D. From the System Protection Restore settings, select Only restore previous versions of files. 

Answer: B 

Explanation: 


Shadow info: Shadow copies are automatically saved as part of a restore point. If system protection is enabled, Windows 7 automatically creates shadow copies of files that have been modified since the last restore point was created. By default, new restore points are created every seven days or whenever a significant system change (such as a driver or application installation) occurs. 


70-680 actual test

Avant-garde 70-680 real exam:

Q81. - (Topic 1) 

You work in an international company which is named Wiikigo. Before entering this company, you have two years of experience in the IT field, as well as experience implementing and administering any Windows client operating system in a networked environment. 

You are professional in installing, upgrading and migrating to Windows 7, deploying Windows 7, and configuring Hardware and Applications and son on. 

You have a workgroup which contains five computers. Windows 7 is run by the computers. A computer named C01 has video and audio files. 

You have to share C01s video and audio files on the network. 

What should you do? (Choose more than one) 

A. Connect a removable drive and enable BitLocker To Go. 

B. A HomeGroup should be created. 

C. The files should be moved to a Media Library. 

D. All BranchCache rules should be enabled in Windows Firewall. 

Answer: B,C 


Q82. - (Topic 6) 

You are a network administrator for a global company that has Windows Server 2008 R2 servers and Windows 7 Enterprise computers. 

Management wants to decrease VPN costs by implementing DirectAccess for remote network access. 

They assign you to evaluate the current network infrastructure, which includes the following elements: 

Active Directory 

IPv6 network and applications 

Server for DirectAccess service 

You need to ensure that all critical infrastructure components are present. 

What should you add to the infrastructure? 

A. Windows Internet Name Service (WINS) server 

B. Public key infrastructure 

C. NAT-PT devices 

D. Windows Software Update Services (WSUS) server 

Answer: B 

Explanation: DirectAccess With Windows Server 2008 R2 requires: 

* Public key infrastructure (PKI) to issue computer certificates. 

* One or more DirectAccess servers running Windows Server 2008 R2 with two network adapters: one that is connected directly to the Internet, and a second that is connected to the intranet. 

* On the DirectAccess server, at least two consecutive, public IPv4 addresses assigned to the network adapter that is connected to the Internet. 

* DirectAccess clients running Windows 7 or Windows 8 "Enterprise" edition clients 

* At least one domain controller and Domain Name System (DNS) server running Windows Server 2008 SP2 or Windows Server 2008 R2. 


Q83. - (Topic 1) 

You have a computer that runs Windows 7. You open the Disk Management snap-in as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.)? 


You need to ensure that you can create a new partition on Disk 0. 

What should you do? 

A. Shrink volume C. 

B. Compress volume C. 

C. Convert Disk 0 into a dynamic disk. 

D. Create and initialize a Virtual Hard Disk (VHD). 

Answer: A 

Explanation: 

Needs to have sufficient space in order to create a new partition. Hence shrinking the C: partition will create additional space that can be used for a new partition. 


Q84. - (Topic 1) 

Which Windows Setup configuration pass applies settings to Windows 7 before Windows Welcome starts? 

A. oobeSystem 

B. auditSystem 

C. specialize 

D. offlineServicing 

Answer: A 


Q85. - (Topic 2) 

You have a computer that runs windows 7. 

The network contains a monitoring server named server1 Computer runs a monitoring service named service1. 

Service 1 uses remote procedure. You need to ensure that service1 can receive requests from server1. 

What should you do? 

A. From windows Firewall with Advanced Security, create a predefined rule. 

B. From windows Firewall with Advanced Security, create custom rule. 

C. From the Network and Sharing Center, modify the network location settings. 

D. From the Network and Sharing Center, modify the advanced sharing settings. 

Answer: B 

Explanation: 

Creating WFAS Rules The process for configuring inbound rules and outbound rules is essentially the same: In the WFAS console, select the node that represents the type of rule that you want to create and then click New Rule. This opens the New Inbound (or Outbound) Rule Wizard. The first page, allows you to specify the type of rule that you are going to create. You can select between a program, port, predefined, or custom rule. The program and predefined rules are similar to what you can create using Windows Firewall. A custom rule allows you to configure a rule based on criteria not covered by any of the other options. You would create a custom rule if you wanted a rule that applied to a particular service rather than a program or port. You can also use a custom rule if you want to create a rule that involves both a specific program and a set of ports. For example, if you wanted to allow communication to a specific program on a certain port but not other ports, you would create a custom rule. 


70-680 free practice exam

Simulation 70-680 preparation exams:

Q86. - (Topic 3) 

You have two computers named Computer1 and Computer2 that run Windows 7. 

You use Remote Desktop to connect from Computer1 to Computer2. 

You need to prevent the desktop background of Computer2 from being displayed when you use Remote Desktop to connect to Computer2. 

What should you do on Computer1? 

A. From the Personalization options, change the theme. 

B. From the System properties, modify the Remote settings. 

C. From the Remote Desktop Connection options, modify the Performance setting. 

D. From the Remote Desktop Connection options, modify the Display configuration settings. 

Answer: C 

Explanation: 

Configuring the Desktop ExperienceYou can configure the connection speed and fine-tune the desktop environment for optimal performance by using the settings located on the Experience tab of the Remote Desktop Connection tool. Most of these settings relate to the graphical nature of the desktop. Because the processing for graphics happens on the server and must be transmitted to the desktop over the network connection, you can increase performance by allowing only the minimal settings that are necessary for your users. When you choose a connection speed, the check boxes are automatically selected to indicate the recommended settings for the richest visual experience possible at that speed.ExperienceConfigure the connection speed and adjust the desktop environment for optimal performance.Desktop background Allows user to choose a custom background or wallpaper for their desktop. Because these can be very graphicintensive, disable this setting unless it is necessary for your users. 



Q87. - (Topic 3) 

You need to create a VPN connection. 

What should you do? 

A. From Windows Explorer, right-click Computer and then click Map network drive. 

B. From Windows Explorer, right-click Computer and then click Add a network location. 

C. From Network and Sharing Center, click Set up a new connection or network and then click Set up a new network. 

D. From Network and Sharing Center, click Set up a new connection or network and then click Connect to a workplace. 

Answer: D 

Explanation: 

Virtual Private Networks When you create a VPN connection, you need to specify the address of the VPN server that you are connecting to and your authentication credentials. You can create a new VPN connection in the Network And Sharing Center by clicking Set Up A New Connection Or Network and then Connect to a Workplace. When you create a new VPN connection, Windows 7 sets the VPN type to Automatic. You can configure a connection to use a specific VPN protocol, but if you do this, Windows 7 does not try to use other VPN protocols if the protocol you select is not available. 


Q88. - (Topic 3) 

You have a computer named Computer1 that runs Windows 7. 

Computer1 has a shared printer. 

You need to configure Computer1 so that only Administrators are authorized to shut down the computer. 

What should you do? 

A. From User Accounts, modify the user profiles settings. 

B. From User Accounts, modify the User Account Control (UAC) settings. 

C. From the local computer policy, modify the Security Options. 

D. From the local computer policy, modify the User Rights Assignment. 

Answer: D 

Explanation: 

Shut down the system Computer Configuration\Windows Settings\Security Settings\Local Policies\User Rights Assignment Description Determines which users logged on locally to the computer can shut down the operating system using the Shut Down command. This user right is defined in the Default Domain Controller Group Policy object (GPO) and in the local security policy of workstations and servers. 



Q89. - (Topic 5) 

You install Windows 7 on a new computer. 

Every time you start the computer, you receive a "STOP" error message. 

You suspect that the RAM on the computer has a problem. 

You need verify the RAM on the computer. 

What should you do first? 

A. Start the computer, press F8, and select Repair Your Computer. 

B. Start the computer, press F8, and then select Debugging Mode. 

C. Start the computer by using Windows PE and then run the bootsect.exe /all command 

D. Start the computer by using Windows PE and then run the bcdedit /bootsequence command 

Answer: A 


Q90. - (Topic 3) 

You plan to install Windows 7 on a new notebook computer. 

The computer will be used by users who speak English, French, and German. 

You need to select an edition of Windows 7 that enables the users to switch between different graphical user interface (GUI) languages. The solution must minimize costs. 

Which edition should you choose? 

A. Home Premium 

B. Professional 

C. Starter 

D. Ultimate 

Answer: D