Top 15 bible 70-688 for consumer (106 to 120)

Exam Code: 70-688 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Managing and Maintaining Windows 8
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-688 Exam.

2016 Apr 70-688 Study Guide Questions:

Q106. You support computers that run Windows 8. You are designing a remote access server 

(RAS). 

The firewall accepts incoming TCP connections only to ports 80 and 443. 

You want to connect to the RAS server from a laptop. 

You need to create a virtual private network (VPN) connection to the RAS server. 

Which VPN tunneling protocol should you use? 

A. L2TP 

B. SSTP 

C. PPTP 

D. IPSEC 

Answer: B 


Q107. At work, you use a desktop computer that runs Windows 8 Pro. At home, you use a laptop that runs Windows 8. You use the same Microsoft account to log on to both computers. 

You want to use the same settings for both computers. 

You need to ensure that all computer settings, including stored passwords, are synced between the computers. 

What should you do? 

A. Add both computers to the same Active Directory domain. 

B. Use the same local accounts for both computers. 

C. Install SkyDrive for Windows on both computers. 

D. Designate both computers as trusted PCs. 

Answer: D 


Q108. You administer Windows 8.1 Enterprise laptops. All of the computers are members of an Active Directory domain. 

You are in a remote office. You connect to a variety of Microsoft clients in the main office, including Windows 8, Windows XP, and Server 2008. The VPN authentication traffic must be encrypted. 

You need to establish a VPN connection that will allow you to connect to all Microsoft clients. 

Which of the following should you use? 

A. EAP-TLS 

B. MS-CHAP v2 

C. 802.1X 

D. RADIUS 

E. PPTP 

F. L2TP/IPSEC 

G. IPSEC/IKEv2 

H. SSTP 

Answer: G 


Q109. You are a systems administrator of a small branch office. Computers in the office are joined to a Windows 8 HomeGroup. The HomeGroup includes one shared printer and several shared folders. 

You join a new computer to the HomeGroup and try to access the HomeGroup shared folders. You discover that the shared folders are unavailable, and you receive an error message that indicates the password is incorrect. 

You need to reconfigure the new computer in order to access the HomeGroup resources. 

What should you do? 

A. Adjust the time settings on the new computer to match the time settings of the HomeGroup computers. 

B. Reset your account password to match the HomeGroup password. 

C. Disjoin all HomeGroup members and re-create the HomeGroup. 

D. Change NTFS security permission on the shared folders. Grant Everyone account Read & Execute permission. 

Answer: A 


Q110. Your network contains an Active Directory domain. The domain contains 100 Windows 8.1 client computers. All of the computers secure all connections to computers on the internal network by using IPSec. 

The network contains a server that runs a legacy application. The server does NOT support IPSec. 

You need to ensure that some of the Windows 8 computers can connect to the legacy server. The solution must ensure that all other connections are secured by using IPSec. 

What should you do? 

A. Modify the settings of the Domain Profile. 

B. Create a connection security rule. 

C. Create an inbound firewall rule. 

D. Modify the settings of the Private Profile, 

Answer: A 


70-688 actual test

Renew 70-688 exam question:

Q111. You are a systems administrator for Contoso, Ltd. 

You disabled picture passwords by using a Group Policy object (GPO) named Picture Password Disable. 

Management wants to use picture passwords. You disable and remove the GPO that disables picture passwords. 

One user's picture password does not function properly on the user's tablet. The tablet is wirelessly connected to the network. You connect to the tablet and view the screen, which is shown in the following exhibit. 


You need to ensure that the tablet is able to use picture passwords. What should you do? 

A. Log off of the tablet and then log back on. 

B. Run the gpupdate/force command from an elevated command prompt. 

C. Run the gpupdate /target:user command from an elevated command prompt. 

D. Connect the tablet to a wired connection, and then run the gpresult /F command. 

Answer: B 


Q112. You support laptops that run Windows 8 Pro and are members of an Active Directory domain. 

The domain is configured with user folder redirection by using a Group Policy Object (GPO). Loopback group policies are not used. 

Your company has decided to deploy tablets to all managers, for use as secondary computers. 

Tablets will be added to the domain. 

You need to ensure that the folder redirection settings are applied only to laptops. 

What should you do? 

A. Apply one GPO to the managers' laptops and another GPO to the tablets. 

B. Assign the msDS-Primary Computer attribute for the managers' user domain accounts. 

C. Assign the msDS-Primary Computer attribute for the computer domain accounts on the managers' laptops. 

D. Block the managers' tablets from receiving the GPO. 

Answer: B 


Q113. You administer computers that run Windows 8 Enterprise and are members of an Active Directory domain. 

Some volumes on the computers are encrypted with BitLocker. The BitLocker recovery passwords are stored in Active Directory. A user forgets the BitLocker password to local drive E: and is unable to access the protected volume. 

You need to provide a BitLocker recovery key to unlock the protected volume. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Ask the user to run the manage-bde -protectors -disable e: command. 

B. Ask the user for a recovery key ID for the protected drive. 

C. Ask the user for his or her logon name. 

D. Ask the user for his or her computer name. 

Answer: B,D 


Q114. DRAG DROP 

You administer laptops and virtual desktop computers that run Windows 8 and are joined to an Active Directory domain. 

Your company provides virtual desktop computers to all users. Employees in the sales department also use laptops, sometimes connected to the company network and sometimes disconnected from the company network. 

You want sales department employees to have the same personal data, whether they are using their virtual desktop computers or their laptops. 

You need to configure the network environment to meet the requirements. 

Which three actions should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 



Q115. HOTSPOT  

You support desktop computers that run Windows 8 Enterprise. One computer is a member of a workgroup and is used as a guest computer in a reception area. 

You need to configure the SmartScreen setting to require administrator approval before running downloaded unknown software on the desktop computer. 

Which policy setting should you use? (To answer, select the appropriate object in the answer area.) 


Answer: 



70-688 training

Actual 70-688 questions pool:

Q116. Your network contains a Microsoft Exchange Server 2013 organization. 

You have an Exchange ActiveSync policy that has the following settings configured: 

AllowRemoteDesktop 

AllowInternetSharing 

RequireDeviceEncryption 

MinDevicePasswordLength 

AllowSimpleDevicePassword 

You need to identify which settings are applied to devices that run Windows RT. 

Which three settings should you identify? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.) 

A. MinDevicePasswordLength 

B. AllowRemoteDesktop 

C. AllowInternetSharing 

D. RequireDeviceEncryption 

E. AllowSimpleDevicePassword 

Answer: A,D,E 


Q117. You administer computers that run Windows 8 Enterprise in an Active Directory domain. Your company has purchased a subscription to Windows Intune. 

Users access a Microsoft Exchange environment by using the Mail tile. The Microsoft Exchange environment is connected to Windows Intune. Company security policy defines the minimum length of passwords and required encryption settings. 

You need to create a Windows Intune policy that meets the security policy requirements. 

What should you do? 

A. Create a new Windows Intune Center Settings policy. 

B. Create a new Windows Intune Agent Settings policy. 

C. Create a new Windows Intune Mobile Security policy. 

D. Create a new Windows Firewall Settings policy. 

Answer: C 


Q118. You have client Windows 8.1 Enterprise computers. 

Your company purchases a subscription to Windows Intune. 

You deploy the Windows Intune agent to all of the computers. 

You need to uninstall a Microsoft update that was installed before the Windows Intune 

agent was installed. The solution must minimize administrative effort. 

What should you do? 

A. Create a Group Policy object (GPO) that runs wusa.exe by using a startup script. 

B. From Windows Intune, create a new automatic approval rule. 

C. From Windows Intune, click New updates to approve. 

D. Create a Group Policy object (GPO) that runs msiexec.exe by using a startup script. 

Answer: C 


Q119. Your company has a main office and a branch office. Each office contains several servers that run Windows Server 2012. 

You need to configure BranchCache for the client computers in the branch office. The solution must ensure that all of the cached content is in a central location. 

What should you run on each client computer? 

A. the Enable-BCLocal cmdlet 

B. the netdom command 

C. the netstat command 

D. the netsh command 

Answer: B 


Q120. DRAG DROP 

You support computers that run Windows 8 Pro. 

Your company recently purchased 200 new desktop computers. Company policy requires that the desktop computers include a recovery partition. The partition must contain a bootable image that includes support for incoming Remote Desktop connections. 

You need to configure the desktop computers to comply with company policy. 

Which four actions should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: