Mar 2016 updated: Pass4sure Microsoft 70-687 exam prep 76-90

Top Quality of 70-687 exam question materials and bible for Microsoft certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 70-687 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 70-687 Study Guide Questions:

Q76. A client computer runs Windows 8.1 and has a 1 TB hard disk drive. You install several third-party desktop apps on the computer. The hard disk drive has very little available space. 

After you install an app update, the computer becomes unresponsive. 

You have the following requirements: 

. Return the computer and applications to an operational state. 

. Free additional hard disk space. 

You need to meet the requirements by using the least amount of administrative effort. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Run the Remove everything and install Windows feature. 

B. Configure the maximum disk space usage for System Restore to 1%. 

C. Configure the maximum disk space usage for System Restore to 5%. 

D. Run the Refresh your PC without affecting your files feature. 

E. Perform a system restore on the client computer. 

Answer: BE 


Q77. You attach an external drive to a Windows 8.1 computer. 

You need to ensure that scheduled defragmentation does not run on the external drive. 

What should you do? 

A. Disable write caching on the external drive. 

B. Run the defrag command and configure the schedule settings. 

C. Run the diskpart command and select the external drive. 

D. Configure the Optimize Drives setting to exclude the external drive. 

Answer: D 


Q78. An organization has client computers that run Windows 7. 

You install the Windows Assessment and Deployment Kit (ADK) in the environment. 

You capture user settings and data files to a network share, and then perform a clean installation of Windows 8.1 on the client computers. 

You need to apply the user profiles from the Windows 7 installation to the Windows 8.1 installation. 

What should you do? 

A. Run the Ioadstate command. 

B. Copy the Default Profile to a folder on drive C. 

C. Run the scanstate command. 

D. Run Windows Easy Transfer and select the user profile to migrate. 

E. Run the ImageX command 

Answer: A 


Q79. A company has client computers that run Windows 8.1. File History is on. An employee downloads data to a folder on drive D named Archives. 

You need to ensure that the user can restore files from the Archives folder by using File History. 

What should you do? 

A. Create a library named History and add the Archives folder to the library. 

B. Start the Windows Backup service. 

C. Turn on the Volume Shadow Copy Service. 

D. Start the Block Level Backup Engine service. 

Answer: A 


Q80. You administer Windows 8.1 Enterprise client computers in your company network. 

You change settings on a reference computer by using the Windows Firewall with Advanced Security tool. You want to apply the same settings to other computers. 

You need to save the Windows Firewall with Advanced Security configuration settings from the reference computer. You also need to be able to import the configuration settings into a Group Policy object later. 

What should you do? 

A. Run the netshadvfirewall export c:\settings.xrnl command. 

B. Run the netshadvfirewall export c:\settings.txt command. 

C. Run the netshadvfirewall export c:\settinqs.wfw command. 

D. Run the netsh firewall export c:\settings.xml command. 

Answer: C 


70-687 free exam questions

Abreast of the times 70-687 exam answers:

Q81. A company has 100 client computers that run Windows Vista. The company uses several custom applications. 

The company plans to replace the Windows Vista computers with new computers that run Windows 8.1. 

You need to establish which of the currently installed applications will work on Windows 8.1. 

What should you do? 

A. Install and run the Windows App Certification Kit. 

B. Install and run the Microsoft Assessment and Planning Toolkit. 

C. Install and run the Microsoft Deployment Toolkit. 

D. Install and run the Windows Application Compatibility Toolkit. 

Answer: B 


Q82. A company has an Active Directory Domain Services (AD DS) domain. All client computers run Windows 8.1. 

You need to ensure that only administrators can access removable storage devices on client computers. 

Which two Group Policy settings should you configure? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Enable the Prevent installation of removable devices policy. 

B. Disable the Allow only USB root hub connected Enhanced Storage Features policy. 

C. Create an AppLocker deny rule with a path condition of %HOT%. 

D. Start the Application Identity service. 

E. Enable the Allow administrators to override Device Installation Restriction policies policy. 

Answer: AE 


Q83. A company has client computers that run Windows 8.1. Finance department employees store files in the C:\Finance directory. File History is on. 

A Finance department employee attempts to restore a file to a previous version by using File History. The file is not available to restore. 

You need to establish why the file history is not available and ensure that it is available in the future. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Change the File History drive. 

B. Review the File History backup log. 

C. Move the file into a library. 

D. Start the Volume Shadow Copy Service. 

Answer: BC 


Q84. You are in the process of setting up File History on your workstation. 

You are configuring the Save copies of files Advanced settings. 

Which of the following is the default setting? 

A. 15 minutes 

B. 30 minutes 

C. 1 hour 

D. 6 hours 

Answer: C 


Q85. A company has client computers that run Windows 8.1. You set up new virtual private network (VPN) connections on all client computers. The VPN connections require the use of a smart card for authentication. 

Users are unable to connect to the corporate network by using the VPN connections. The connection properties are configured as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 


You need to ensure that the client computers can connect to the corporate network. 

What should you do? 

A. Enable Challenge Handshake Authentication Protocol (CHAP). 

B. Change the VPN type to IKEv2. 

C. In the advanced settings, select Use preshared key for authentication. 

D. Change the authentication setting to Use Extensible Authentication Protocol (EAP). 

Answer: D 


70-687 answers

Accurate 70-687 exam cost:

Q86. A company has an Active Directory Domain Services (AD DS) domain. All client computers run Windows 8.1 and are joined to the domain. All Sales department employees are members of the Sales organizational unit (CU). AppLocker rules control the installation of applicatior on client computers. 

You create a new Group Policy object (GPO) to configure an AppLocker file hash rule. The file hash rule allows an application to run and links the application to the Sales OU. Several minutes later, you establish that the AppLocker rule is not present on some computers within SalesOU and the application cannot run. 

You need to quickly ensure that the application can run. 

What should you do? 

A. Run the Get-AppLockerPolicy Windows PowerShell cmdlet. 

B. Configure the AppLocker properties to enforce rules. 

C. Run the gpupdate /force command. 

D. Create a new AppLocker file hash condition. 

Answer: C 


Q87. A company has 100 client computers that run Windows XP 64-bit Edition. 

You are deploying new computers that run a 32-bit version of Windows B. 

You need to transfer the contents of each user’s Documents folder to the new computer by using the least amount of administrative effort. 

What should you do? 

A. Back up the folders by running the NTBackup command. Then restore the backup to the new computer. 

B. Manually copy the folder content to a USB flash drive. Then paste the files to the new computer. 

C. Use Windows Easy Transfer. 

D. Use the User State Migration Tool. 

Answer: B 


Q88. A company is setting up a new branch office. You deploy 10 new Windows 8.1 64-bit client computers in the branch office. 

The computers cannot connect to the Internet. You run the ipconfig command on one computer. The following output depicts a portion of the results. 


You need to ensure that the computers can connect to the Internet. 

What should you do? 

A. Deploy a Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) server. Configure all computers to use DHCP. 

B. Deploy an Internet Information Services (IIS) server. Configure all computers to use IIS. 

C. Deploy a Domain Name System (DNS) server. Configure all computers to use DNS. 

D. Deploy a Windows Internet Name Service (WINS) server. Configure all computers to use WINS. 

Answer: A 


Q89. A company has an Active Directory Domain Services (AD DS) domain. All company employees work on their personally owned computers, which are not members of the domain. The computers are running Windows XP Home, Windows Vista Business, Windows 7 Home Premium, or Windows 8.1. The company is a volume license subscriber. 

The company plans to deploy Group Policies to all computers. 

You need to ensure that every employee's computer is subject to the Group Policies. 

What should you do first? 

A. Join all the computers to the same homegroup. 

B. Start each computer from a USB flash drive on which you have installed Windows To Go. 

C. Start each computer from a USB flash drive on which you have installed BitLocker To Go. 

D. Join all the computers to the domain. 

Answer: B 


Q90. You use a Windows 8.1 laptop. 

You want to back up the Pictures library. 

You need to configure a backup strategy that backs up the Pictures library to a network drive every day. Additionally, you need to be able to recover a copy of any files from the library that have been changed within the last month. 

What should you do? 

A. Create a system image. 

B. Configure File History. 

C. Create a Storage Pool. 

D. Configure computer restore points. 

Answer: B