How to pass Microsoft 70-668 Real Exam in 24 Hours [free practice questions 1-15]

Highest Quality of 70-668 exam prep materials and item pool for Microsoft certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 70-668 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 70-668 Study Guide Questions:

Q1. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. The farm contains a database server that runs Microsoft SQL Server 2008 R2. 

You need to ensure that users can access SharePoint sites in the event of a SQL Server storage failure. 

Which SQL Server technology should you implement? 

A. Database mirroring 

B. Merge replication 

C. Failover Clustering 

D. Transactional replication 

E. Snapshot replication 

Answer: A


Q2. You are planning the taxonomy of a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. 

You identify the following requirements: 

-The legal department will require a list view threshold of 1,000 items. 

-The accounting department will require a list view threshold of 2,000 items. 

-The manufacturing department will require a list view threshold of 1,000 items. 

You need to identify the minimum number of web applications and site collections that must be created to meet the requirements. 

How many web applications and site collections should you identify? 

A. Three web applications and three site collections 

B. One web application and three site collections 

C. Two web applications and two site collections 

D. One web application and two site collections 

Answer: C


Q3. You are a SharePoint administrator for Wide World Importers. 

You need to identify the minimum number of Hyper-V servers required for the planned deployment of SharePoint Server 2010. 

How many servers should you identify? 

A. 3 

B. 5 

C. 1 

D. 2 

Answer: D


Q4. You are a SharePoint administrator for A. Datum Corporation. The company has a main office and a branch office. The company has 2,000 users. 

You need to recommend changes to Server3 to support the SharePoint Server 2010 deployment. Your solution must minimize costs. 

What should you recommend? 

A. Upgrade Server3 to Windows Server 2003 R2 (64-bit). 

B. Install Microsoft SQL Server 2000 Data Transformation Services (DTS) on Server3. 

C. Upgrade the SQL server on Server3 to Microsoft SQL Server 2005. 

D. Upgrade Server3 to Windows Server 2008 (64-bit). 

Answer: C


Topic 11, Lucerne Publishing 

Server Configurations 

The network contains an Active Directory forest. The network also contains a Microsoft System Center Operations Manager server and a Microsoft System Center Configuration Manager server. 

You have a support contract with your hardware vendor that guarantees the replacement of hardware within 24 hours. 

Business Requirements 

Lucerne Publishing has the following business requirements if a single server fails: 

-No more than 144 hours of indexed content must be lost. 

–The Search Service must be recovered within 36 hours. 

-No more than 15 minutes of content must be lost. 

-Content must be recovered within 36 hours. 

Compliance Requirements 

Each customer is assigned a unique identification number. Users must be able to find all content related to a customer by using the customer* s identification number. 

Capacity Planning 

You have performed capacity planning testing on your Web server. During testing, it was discovered that the crawling process consumed a large amount of resources on the Web server. You must ensure that the crawling process does not impact user access to SharePoint sites. 

Monitoring Requirements 

Lucerne Publishing has the following technical requirements for the planned SharePoint Server 2010 deployment: 

-Weekly reports must be run to ensure that the SharePoint Server deployment meets or exceeds the company’s performance specifications. -The reports must contain an aggregated view of all system and application event errors. 

Development Process 

You have a single developer who is responsible for developing custom code and Web pages. All custom development work will be tested in a dedicated test environment. After the code is validated, it will be deployed to the production server farm. 

Security Requirements 

The security manager must be responsible for generating and distributing all service account passwords. These passwords must be changed every 30 days. 

User Requirements 

Users must be able to restore their own deleted documents for as long as one year. Deleted documents must not exceed 20 percent of the site quota. 


Q5. You are a SharePoint administrator for Fabrikam, Inc. 

The company has a main office and three branch offices. The main office is located in Paris. The branch offices are located in New York, Tokyo, and Toronto. 

The company has 2,000 employees. 

You plan to deploy two SharePoint Server 2010 server farms. One farm will host a corporate intranet Web site and one farm will host a public Web site. The intranet will be used for collaboration and Web content management. 

You need to ensure that ProjectSite.wsp is the only template used to create collaboration sites. 

What should you do? 

A. Rename ProjectSite.wsp as Default.wsp. 

B. Deploy ProjectSite.wsp to the root site collection. 

C. Modify the Subsite Template settings for the collaboration environment. 

D. Deactivate the SharePoint Server Publishing feature. 

Answer: C


Topic 13, Fourth Coffee 

Current Environment 

Smart cards are deployed in the organization. 

The company uses Microsoft SQL Server 2005 (64-bit) to host all of its databases. All SQL servers run Windows Server 2003 R2. 

The SQL Server databases are backed up by using SQL Server tools. Database administrators manage and administer all of the SQL Server backups. 

You plan to upgrade the Microsoft Office SharePoint Server 2007 server farm to SharePoint Server 2010. 

Technical Requirements 

Fourth Coffee has the following technical requirements for the planned SharePoint Server 2010 deployment: 

-All user search results must display a thumbnail preview. 

-The server farm must be available if a single SQL server fails. 

-The server farm must be available during server patch maintenance. 

-Excel Services settings from SharePoint Server 2007 must be migrated to SharePoint Server 2010. 

Business Requirements 

Fourth Coffee has the following business requirements for the planned SharePoint Server 2010 deployment: 

-A separate Service Level Agreement (SLA) must be provided for each office. -Database administrators must be able to restore all the content of one office without affecting the content of the other offices. 

Security Requirement 

All users must authenticate to the SharePoint server farm by using smart cards. 


70-668 free practice exam

Up to the minute 70-668 brain dumps:

Q6. You are the administrator for a SharePoint 2010 farm. 

You need to plan the capacity workload for the web front-end servers. 

What information should you collect? (Choose the best answer.) 

A. All users and peak load 

B. Concurrent users and peak load 

C. Concurrent users end average throughput each day 

D. All users and average throughput each day 

Answer: B


Q7. You are a SharePoint administrator for Litware, Inc. 

The company has a main office and a branch office. The company has 14,000 employees. 

You plan to deploy a SharePoint Server 2010 server farm. Employees of the company's business partners will require access to the SharePoint farm. 

You are evaluating whether to implement a single server farm for the SharePoint Server 2010 deployment. 

You need to identify the minimum number of zones required for the single server farm. 

How many zones should you identify? 

A. 2 

B. 6 

C. 1 

D. 4 

Answer: A


Q8. You are the administrator for a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) farm that spans the corporate network and perimeter network. Your company network contains Active Directory accounts for employees in the corporate network. The network also includes separate Active Directory accounts for vendors in the perimeter network. 

You want to prevent the perimeter network from accessing the accounts of employees. 

You need to design the extranet farm topology. 

Which type of topology should you use? (Choose the best answer.) 

A. Consolidate the perimeter network and corporate network to use a single Active Directory infrastructure. 

B. Configure a one-way domain trust where the perimeter network trusts the corporate network. 

C. Configure a one-way domain trust where the corporate network trusts the perimeter network. 

D. Configure a two-way domain trust. 

Answer: B


Q9. DRAG DROP 

You plan to deploy three SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farms. The farms will be configured as shown in the following table. 


You identify the following deployment requirements: 

-Users in the finance department must be able to search for finance content, to manage their user profile, and to use term stores. -Users in the human resources department must be able to manage their user profile and to view Microsoft Excel files by using a web browser. 

You need to identify which service application or service applications must be deployed to each farm. Any services that can be shared must be deployed to Farm1. 

Which service applications should you identify? 

To answer, drag the appropriate service application or service applications to the correct farm in the answer area. 


Answer: 



Q10. DRAG DROP 

You have a SharePoint Server 2010 Service Pack l (SP1) server farm. 

You are planning the administrative model for search. 

You identify different groups of users who will perform the following tasks: 

. Manage authoritative pages. 

. Manage shared search scopes. 

You need to identify from which location you must configure permissions to ensure that the users can perform the required tasks. The solution must minimize the number of permissions assigned to each user. 

Which locations should you identify? 

To answer, drag the appropriate task to the correct location in the answer area. 


Answer: 



70-668 practice exam

100% Correct 70-668 exam cost:

Q11. DRAG DROP 

You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. The farm contains a site collection named Collection1. Collection1 contains a content type named CT1. 

You need to recommend a content management strategy to meet the following requirements: 

-Automatically route documents that use CT1 to a document library named Legal. 

-Prevent users from printing documents in the Legal document library. 

What should you include in the recommendation? 

To answer, drag the appropriate component to the correct requirement in the answer area. 


Answer: 



Q12. DRAG DROP 

You are the administrator for a SharePoint 2010 farm. 

You create a top-level site named SiteA that uses Windows authentication and the default permission set. 

You need to design the security schema for the following taxonomy: 


Which type of permissions should you implement? (To answer, drag the appropriate permission or permissions to the correct location or locations in the answer area.) 


Answer:



Q13. You have a SharePoint Server 2010 server farm. 

Every night, you perform a full backup of the farm and a backup of all the SharePoint databases. 

You are planning the recovery strategy for the Secure Store Service. 

You need to identify which information is required to recover the Secure Store Service. 

What should you identify? 

A. the Secure Store service passphrase 

B. the Central Administration application pool identity 

C. the Secure Store Service application pool identity 

D. the farm passphrase 

Answer: A


Q14. You are a SharePoint administrator for Graphic Design Institute. 

The institute has five departments. Each department offers 20 courses. 

You plan to deploy SharePoint Server 2010 on the network. 

You need to identify which SharePoint object must be created for each department. 

Which SharePoint object should you identify? 

A. a site collection 

B. a Web application 

C. a site 

D. a site template 

Answer: A


Q15. You are a SharePoint administrator for A. Datum Corporation. 

The company has a main office and a branch office. 

The company has 2,000 users. 

You need to design a search solution to meet the company's user requirements. Your solution must minimize costs. 

What should you include in the design? 

A. Two servers that have the Web Server role and query component installed, and two servers that have the craw component installed 

B. Two servers that have the Web Server role and crawl component installed and two servers that have the query component installed 

C. Two servers that have the Web Server role, query component, and crawl component installed 

D. Two servers that have the Web Server role installed, two servers that have the query component installed, and two servers that have the crawl component installed 

Answer: C