How to pass Microsoft 98-361 Real Exam in 24 Hours [sample question 49-64]

Precise of 98-361 training materials and keys for Microsoft certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 98-361 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Microsoft MTA Software Development Fundamentals exam Today!

2016 Apr 98-361 Study Guide Questions:

Q49. You create an ASP.NET Web Service that tracks the shipment of orders. The Web service includes a class nemed StatusService, which contains the following method: 

Public string GetStatus() 

/* additional code here */ 

You note that you can instantiate the StatusService class from a Web service client project, but the GetStatus method is not available. What could be the problem? 

A. Only properties can be part of the public interface of a Web service. 

B. You must mark the method with the WebService attribute. 

C. The methods of a Web service can return only object data. 

D. You must mark the method with the WebMethod attribute. 

Answer: D 


Q50. You created a class named GeoShape. You defined a method called Area in the GeoShape class. This method calculates the area of a geometric shape. You want the derived classes of GeoShape to supersede this functionality to support the area calculation of additional geometric shapes. When the method Area is invoked on a GeoShape object, the area should be calculated based on the runtime type of the GeoShape object. Which keyword should you use with the definition of the Area method in the GeoShape class? 

A. abstract 

B. virtual 

C. new 

D. overrides 

Answer: B 


Q51. You have developed a Windows service and need to install it to implement its functionality. Which of the following options should you use to accomplish this task? 

A. Visual Studio Server Explorer 

B. Services node in the Computer Management window 

C. InstallUtil.exe 

D. gacutil.exe 

Answer: C 


Q52. You have written a C# method that opens a database connection by using the SqlConnect object. The method retrieves some information from the database and then closes the connection. You need to make sure that your code fails gracefully when there is a database error. To handle this situation, you wrap the database code in a try-catch-finally block. You use two catch blocks—one to catch the exceptions of type SqlException and the second to catch the exception of type Exception. Which of the following places should be the best choice for closing the SqlConnection object? 

A. Inside the try block, before the first catch block 

B. Inside the catch block that catches SqlException objects 

C. Inside the catch block that catches Exception objects 

D. Inside the finally block 

Answer: D 


Q53. You need to update the Region fields for customers whose reference code is "TKY". The updated Region should be set to "Japan". Also, this change should affect only customers who live in Tokyo. Which of the following SQL statement should you use? 

A. UPDATE Customers SET Region = 'Japan' 

WHERE RefCode = 'TKY' AND City = 'TOKYO' 

B. UPDATE Customers SET Region = 'Tokyo' 

WHERE RefCode = 'TKY' AND City = 'Japan' 

C. UPDATE Customers SET Region = 'Tokyo' 

WHERE RefCode = 'TKY' 

D. UPDATE Customers SET Region = 'Japan' 

WHERE RefCode = 'TKY' 

Answer: A 


98-361  training

Up to the immediate present 98-361 training:

Q54. You are planning to develop a new software system for your organization. You need to review the system’s technical blueprint. Which of the following participants is responsible for providing the technical blueprint? 

A. user interface designer 

B. developer 

C. architect 

D. technical writer 

Answer: C 


Q55. You are developing a new application that optimizes the processing of a warehouse’s operations. When the products arrive, they are stored on warehouse racks. To minimize the time it takes to retrieve an item, the items that arrive last are the first to go out. You need to represent the items that arrive and leave the warehouse in a data structure. Which data structure should you use to represent this situation? 

A. array 

B. linked list 

C. stack 

D. queue 

Answer: C 


Q56. Which of the following languages is not considered a high-level programming language? 

A. C# 

B. Visual Basic 

C. Common Intermediate Language 

D. C++ 

Answer: C 


Q57. You need to start a Windows service named ProcService from the command line. Which command should you use? 

A. net start ProcService 

B. net pause ProcService 

C. net continue ProcService 

D. net stop ProcService 

Answer: A 


Q58. You are writing code for a class named Book. You should be able to get a list of all books sorted by the author’s last name. You need to write code to define this behavior of a class. Which of the following class elements should you use? 

A. method 

B. property 

C. event 

D. delegate 

Answer: A 


98-361  training

Approved 98-361 prep:

Q59. Suppose that you defined a class Scenario that defines functionality for running customized pivot transform on large data sets. You do not want the functionality of this class to be inherited into derived classes. What keyword should you use to define the Scenario class? 

A. sealed 

B. abstract 

C. private 

D. internal 

Answer: A 


Q60. You write the following code in your Web page: 

protected void Page_Load 

(object sender, EventArgs e) 

/* additional code here */ 

You expect this code to be executed in response to the Load event of the ASP.NET page. However, when you request the page, you notice that the method is not executed. What should you do to make sure that the Page_Load method is executed when the Load event of the Wep page is fired? 

A. Set the AutoEventWireup attribute of the @page directive to true. 

B. Set the AutoEventWireup attribute of the @page directive to false. 

C. Set the IsCallBack property of the page class to true. 

D. Set the IsPostBack property of the page class to true. 

Answer: A 


Q61. You need to perform data validation to ensure that the input fields are not empty and the user's email address and phone numbers have been provided in the required format. You need to minimize the transmission of information across the networks. Which of the following coding approaches should you follow? 

A. Use JavaScript codethat executes on the Web server 

B. Use C# codethat executes on the Web server 

C. Use JavaScript code thatexecutes on the browser server 

D. Use C# code thatexecutes on the browser server 

Answer: C 


Q62. You are developing a user interface component that responds to user actions such as keystrokes. Which of the following programming constructs should you use to accomplish this requirement? 

A. event 

B. class 

C. delegate 

D. property 

Answer: A 


Q63. You are developing a Windows application. The user needs to work with multiple windows of the application at the same time and needs a simplified interface. The application needs to be compatible with different display configurations, such as multiple monitors. Which of the following interfaces should you create? 

A. Create a Multiple Document Interface (MDI) Application. Open a single instance of the application. 

B. Create a Single Document Interface (SDI) Application. Open a single instance of the application. 

C. Create a Single Document Interface (SDI) Application. Open multiple instances of the application. 

D. Create a Multiple Document Interface (MDI) Application. Open multiple instances of the application. 

Answer: C 


Q64. You are creating a new class named Polygon. You write the following code: 

class Polygon : IComparable 

public double Length { get; set; } 

public double Width { get; set; } 

public double GetArea() 

return Length * Width; 

public int CompareTo(object obj) 

// to be completed 

You need to complete the definition of the CompareTo method to enable comparison of the Polygon objects. 

Which of the following code segments should you use? 

A. public int CompareTo(object obj) 

Polygon target = (Polygon)obj; 

double diff = this.GetArea() - target.GetArea(); 

if (diff == 0) 

return 0; 

else if (diff > 0) 

return 1; 

else return -1; 

B. public int CompareTo(object obj) 

Polygon target = (Polygon)obj; 

double diff = this.GetArea() - target.GetArea(); 

if (diff == 0) 

return 1; 

else if (diff > 0) 

return -1; 

else return 0; 

C. public int CompareTo(object obj) 

Polygon target = (Polygon)obj; 

if (this == target) 

return 0; 

else if (this > target) 

return 1; 

else return -1; } 

D. public int CompareTo(object obj) 

Polygon target = (Polygon)obj; 

if (this == target) 

return 1; 

else if (this > target) 

return -1; 

else return 0; 

Answer: A 



see more 98-361 dumps