[Precise] 050-720 Novell, Inc test 1-10 (Jul 2016)

Exam Code: 050-720 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Novell Certified Linux Administrator 11
Certification Provider: Novell, Inc
Free Today! Guaranteed Training- Pass 050-720 Exam.

2016 Jul 050-720 testing engine

Q1. Which statement regarding symbolic links is true? (Choose 2.)

A. A symbolic link can point to a file on a different file system.

B. A symbolic link and the file it points to share the same inode.

C. If you delete the symbolic link, the original file is deleted as well.

D. If you delete the original file, the symbolic link points to a non-existing file.

E. With a symbolic link, you cannot see directly that it is a link.

Answer: AD


Q2. In a terminal window, which command can you enter to change to your home directory (/home/geeko)? (Choose 2.)

A. cd

B. cd ~

C. cd -h

D. cd home

E. cd --homedir

Answer: AB


Q3. Which command can you use to check an ext2/ext3 file system for a correct superblock, faulty data blocks, or faulty allocation of data blocks?

A. df

B. du

C. fdisk

D. e2fsck

E. reiserfsck

Answer: D


Q4. Which statement about the /sbin/ldconfig command is correct?

A. The ldconfig command is used to link directories.

B. The ldconfig command is used to configure an LDAP connection.

C. The ldconfig command is used to update the software library cache.

D. The ldconfig command is used to show dynamic libraries needed by a program.

Answer: C


Q5. You can schedule jobs to be executed by cron in several ways. Which directories are used for scripts that are to be executed at regular intervals? (Choose 2.)

A. /etc/cron.d/

B. /etc/crontabs/

C. /etc/cron.daily/

D. /var/spool/cron/tabs/

Answer: AC


050-720 exam cost

Abreast of the times 050-720 sample question:

Q6. In a terminal window, your current working directory is /home/geeko. You want to change to the /tmp directory. Which command will make the desired change of directories? (Choose 2.)

A. cd tmp

B. cd /tmp

C. cd ./tmp

D. cwd /tmp

E. cd ../tmp

F. cd ../../tmp

Answer: BF


Q7. Which statement about symmetric encryption is correct?

A. The same key is used for encryption and decryption.

B. Symmetric keys are generally longer than asymmetric keys.

C. Asymmetric encryption is generally faster than symmetric encryption.

D. A public key and a private key are needed for symmetric encryption/decryption.

Answer: A


Q8. What is the output of the echo '$HOME' command when user geeko (home directory /home/geeko) enters it at the bash shell prompt?

A. geeko

B. $HOME

C. /home/geeko

D. $HOME: No such file or directory

Answer: B


Q9. How do you start a YaST module (for instance, the sw_single module used to install software) directly from the command line? (Choose 2.)

A. yast sw_single

B. yast2 sw_single

C. yast2 -m sw_single

D. yast --start sw_single

E. yast2 --module sw_single

Answer: AB


Q10. Which lists of wireless networks are kept by NetworkManager?

A. Preferred list and avoid list

B. User list and encryption list

C. Trusted list and preferred list

D. Trusted list and untrusted list

Answer: C



see more 050-720 dumps