The Secret of 101-400 study guide

Youll get the particular detailed description whenever you face issues during your 101-400 examine. Examcollection give you the particular 101-400 LPI Level 1 Exam 101, Junior Level Linux Certification, Part 1 of 2 blueprint legibly in the 101-400 puts. All these are greatly saving the expenditures to get acquainted with the particular LPI classes.

2016 Sep 101-400 study guide

Q11. - (Topic 3) 

Which shell command is used to continue background execution of a suspended command? 

A. & 

B. bg 

C. cont 

D. exec 

E. :& 

Answer: B 


Q12. - (Topic 4) 

Instead of supplying an explicit device in /etc/fstab for mounting, what other options may be used to identify the intended partition? (Choose TWO correct answers.) 

A. FIND 

B. ID 

C. LABEL 

D. NAME 

E. UUID 

Answer: C,E 


Q13. - (Topic 4) 

What does the command mount -a do? 

A. It ensures that all file systems listed with the option noauto in /etc/fstab are mounted. 

B. It shows all mounted file systems that have been automatically mounted. 

C. It opens an editor with root privileges and loads /etc/fstab for editing. 

D. It ensures that all file systems listed with the option auto in /etc/fstab are mounted. 

E. It ensures that all file systems listed in /etc/fstab are mounted regardless of their options. 

Answer: D 


Q14. CORRECT TEXT - (Topic 4) 

Which command is used to create and initialize the files used to store quota information? (Specify ONLY the command without any path or parameters.) 

Answer: quotacheck 


Q15. - (Topic 3) 

Which of the following shell redirections will write standard output and standard error output to a file named filename? 

A. 2>&1 >filename 

B. >filename 2>&1 

C. 1>&2>filename 

D. >>filename 

E. 1&2>filename 

Answer: B 


101-400 training

Rebirth 101-400 free practice test:

Q16. - (Topic 4) 

Which of the following file permissions belong to a symbolic link? 

A. -rwxrwxrwx 

B. +rwxrwxrwx 

C. lrwxrwxrwx 

D. srwxrwxrwx 

Answer: C 


Q17. - (Topic 4) 

After moving data to a new filesystem, how can the former path of the data be kept intact in order to avoid reconfiguration of existing applications? (Choose TWO correct answers.) 

A. By creating an ACL redirection from the old to the new path of the data. 

B. By creating a hard link from the old to the new path of the data. 

C. By creating a symbolic link from the old to the new path of the data. 

D. By running the command touch on the old path. 

E. By mounting the new filesystem on the original path of the data. 

Answer: C,E 


Q18. - (Topic 3) 

Which of the following files, located in the user home directory, is used to store the Bash history? 

A. .bash_history 

B. .bash_histfile 

C. .history 

D. .bashrc_history 

E. .history_bash 

Answer: A 


Q19. - (Topic 4) 

Which of the following commands will change the quota for a specific user? 

A. edquota 

B. repquota 

C. quota -e 

D. quota 

Answer: A 


Q20. - (Topic 2) 

When using rpm --verify to check files created during the installation of RPM packages, which of the following information is taken into consideration? (Choose THREE correct answers.) 

A. Timestamps 

B. MD5 checksums 

C. Inodes 

D. File sizes 

E. GnuPG signatures 

Answer: A,B,D 



see more 101-400 dumps