What Does 101-400 actual exam Mean?

Validated of 101-400 download materials and tutorials for LPI certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 101-400 pdf dumps vce Materials. 100% PASS LPI Level 1 Exam 101, Junior Level Linux Certification, Part 1 of 2 exam Today!

2016 Sep 101-400 study guide

Q21. - (Topic 2) 

Which of the following commands updates the linker cache of shared libraries? 

A. mkcache 

B. soconfig 

C. mkldconfig 

D. lddconfig 

E. ldconfig 

Answer: E 


Q22. - (Topic 3) 

From a Bash shell, which of the following commands directly executes the instruction from the file /usr/local/bin/runme.sh without starting a subshell? (Please select TWO answers.) 

A. source /usr/local/bin/runme.sh 

B. . /usr/local/bin/runme.sh 

C. /bin/bash /usr/local/bin/runme.sh 

D. /usr/local/bin/runme.sh 

E. run /usr/local/bin/runme.sh 

Answer: A,B 


Q23. - (Topic 3) 

In Bash, inserting 1>&2 after a command redirects 

A. standard error to standard input. 

B. standard input to standard error. 

C. standard output to standard error. 

D. standard error to standard output. 

E. standard output to standard input. 

Answer: C 


Q24. - (Topic 4) 

After successfully creating a hard link called bar to the ordinary file foo, foo is deleted from the filesystem. Which of the following describes the resulting situation? 

A. foo and bar would both be removed. 

B. foo would be removed while bar would remain accessible. 

C. foo would be removed. bar would still exist but would be unusable. 

D. Both foo and bar would remain accessible. 

E. The user is prompted whether bar should be removed, too. 

Answer: B 


Q25. CORRECT TEXT - (Topic 2) 

Which world-writable directory should be placed on a separate partition in order to prevent users from being able to fill up the / filesystem? (Specify the full path to the directory.) 

Answer: /tmp, tmp, /var/tmp, /tmp/, /var/tmp/ 


101-400 exam fees

Updated 101-400 exam fees:

Q26. - (Topic 2) 

Which of the following commands is used to update the list of available packages when using dpkg based package management? 

A. apt-get update 

B. apt-get upgrade 

C. apt-cache update 

D. apt-get refresh 

E. apt-cache upgrade 

Answer: A 


Q27. CORRECT TEXT - (Topic 2) 

Which option to the yum command will update the entire system? (Specify ONLY the option name without any additional parameters.) 

Answer: update, upgrade 


Q28. - (Topic 4) 

Which of the following commands set the sticky bit for the directory /tmp? (Choose TWO correct answers.) 

A. chmod +s /tmp 

B. chmod +t /tmp 

C. chmod 1775 /tmp 

D. chmod 4775 /tmp 

E. chmod 2775 /tmp 

Answer: B,C 


Q29. - (Topic 4) 

Which of the following commands shows the definition of a given shell command? 

A. where 

B. stat 

C. type 

D. case 

Answer: C 


Q30. - (Topic 3) 

What happens after issuing the command vi without any additional parameters? 

A. vi starts and loads the last file used and moves the cursor to the position where vi was when it last exited. 

B. vi starts and requires the user to explicitly either create a new or load an existing file. 

C. vi exits with an error message as it cannot be invoked without a file name to operate on. 

D. vi starts in command mode and opens a new empty file. 

E. vi starts and opens a new file which is filled with the content of the vi buffer if the buffer contains text. 

Answer: D 



see more 101-400 dumps