Learn your LPI LPI practice materials from your basic as well as lay a solid foundation for that great achievements in actual work. Youll enjoy a new high standing in the globe of The idea. If you are a new job hunter thats eager to have a new LPI LPI 117-201 certification, please look simply no further. There exists time to lose! Take activities at once and you will become on the road to a vivid future quickly.

2016 Nov 117-201 exam answers

Q11. ORRECT TEXT 

You are compiling some software from source. After running ./configure with the appropriate arguments and no errors, what isnext command to run? 

Answer: MAKE,MAKEALL 


Q12. How can you manually add an entry to your system's ARP cache? 

A. Directly edit /etc/arp-cache. 

B. Run add-arp hostname FF:FF:FF:FF:FF:FF. 

C. Run ping -a hostname. 

D. Run arp -s hostname FF:FF:FF:FF:FF:FF. 

E. Edit arp.conf and restart arpd. 

Answer:

Explanation: 


Q13. DNSSEC is used for? 

A. Encrypted DNS queries between nameservers. 

B. Cryptographic authentication of DNS zones. 

C. Secondary DNS queries for local zones. 

D. Defining a secure DNS section. 

E. Querying a secure DNS section. 

Answer:

Explanation: 


Q14. Why shouldn't the tar options -z and -j be usued when backing up to a tape drive? 

A. The tape drive hardware-based compression achieves higher compression rates than either gzip or bzip2 software-based compression. 

B. Backup and restore performance will be better if we don't introduce the compression delay into the proccess. 

C. Standard Linux compression software won't be able to write to sequential tape media. 

D. In case of a damaged tape, uncompressed tar archives may allow partial recovery of the backup data. 

E. Standard Linux compression software and hardware compresion in the tape drive will cause bigger files on the tapes. 

Answer:

Explanation: 


Q15. Which of the following wireless tools can be used to check the wireless network link quality? 

A. iwconfig 

B. iwlink 

C. iwscan 

D. iwifi 

Answer:

Explanation: 


Far out 117-201 practice:

Q16. Which tool can be used to control the runtime behaviour of udev? 

A. udev 

B. udevctl 

C. udevadm 

D. udevconfig 

E. udevclient 

Answer:

Explanation: 


Q17. ORRECT TEXT 

What is the location of the main udev configuration file? (Specify the full path and filename) 

Answer: /ETC/UDEV/UDEV.CONF 


Q18. Which system files are updated as devices are mounted and unmount to provide information on the mounted devices and the options used? (Please specify TWO answers) 

A. /proc/dtab 

B. /etc/mtab 

C. /etc/fstab 

D. /proc/mounts 

E. /proc/devices 

Answer: B,D 

Explanation: 

133. After changing the default runlevel in the init configuration file, the system boots in a different than the intended runlevel. Where else could be this different runlevel be defined? 

A. Nowhere. The init configuration file wasn't properly modified. 

B. In the boot loader configuration file. 

C. In /etc/runlevel under default. 

D. In the initrd image file. 

E. In the /etc/rc.d/rc.local file. 

Answer:

Explanation: 


Q19. A BIND server should be upgraded to use TSIG. Which configuration parameters should be added, if the server should use the algorithm hmac-md5 and the key skrKc4DoTzi/tAkIlPi7JZA==? 

A. TSIG server.example.com. { algorithm hmac-md5; secret "skrKc4DoTzi/tAkIlPi7JZA=="; }; 

B. key server.example.com. { algorithm hmac-md5; secret skrKc4DoTzi/tAkIlPi7JZA==; }; 

C. key server.example.com. { algorithm hmac-md5; secret "skrKc4DoTzi/tAkIlPi7JZA=="; }; 

D. key server.example.com. { algorithm=hmac-md5; secret="skrKc4DoTzi/tAkIlPi7JZA=="; }; 

E. key server.example.com. algorithm hmac-md5 secret "skrKc4DoTzi/tAkIlPi7JZA==" 

Answer:

Explanation: 


Q20. ORRECT TEXT 

What command is used to create a file-system to be burned to a CD? (Please enter the command without the path or any options or parameters) 

Answer: MKISOFS 



see more 117-201 dumps