10 Tips For 117-201 IT professionals

Proper study guides for Far out LPI Linux Advanced Administration certified begins with LPI 117-201 preparation products which designed to deliver the Actual 117-201 questions by making you pass the 117-201 test at your first time. Try the free 117-201 demo right now.

2016 Nov 117-201 real exam

Q21. ORRECT TEXT 

After a lot of write operations, the changes should be written to the disk. Please enter the appropriate command, without the path or any options or parameters, that would achieve this. 

Answer: SYNC 


Q22. ORRECT TEXT 

You need to recover some data from a magnetic tape and it is the second file on the media. The following command is being attempted: 

mt -f /dev/nst0 

What is the mt operation that will position the tape on the first block of the second file? (Please specify the operation with no other parameters) 

Answer: FSF 


Q23. Which pseudo-file contains information on the status of software RAID devices? 

A. /proc/raidstat B. /proc/mdstatus C. /proc/raidstatus D. /proc/mdstat 

E. /proc/raid/status 

Answer:

Explanation: 


Q24. On a Debian based system, which command can be used to stop the apache2 init script from running at boot time once the real script has been removed from /etc/init.d/? 

A. update-rc.d -d apache2 

B. update-rc.d apache2 delete 

C. update-rc.d remove apache2 

D. update-rc.d apache2 remove 

E. update-rc.d delete apache2 

Answer:

Explanation: 


Q25. A Linux machine freezes during boot. To boot directly to a shell prompt, so that editing of files and manual starting of services is possible, which command line must be passed to the kernel for the boot process? 

A. init=/bin/bash 

B. /bin/bash=1 

C. runlevel=1 

D. sh 

E. /bin/sh 

Answer:

Explanation: 


Replace 117-201 latest exam:

Q26. The swap usage on a system needs to be checked. Which TWO commands can be used to display a swap usage summary? 

A. cat /proc/swaps 

B. swapon -s 

C. cat /etc/fstab 

D. swapshow 

E. swapconfig 

Answer: A,B 

Explanation: 


Q27. What is the usable disk space of a RAID 5 array of five 18GB drives with one drive dedicated as a spare? 

A. 18GB 

B. 36GB 

C. 54GB 

D. 72GB 

E. 90GB 

Answer:

Explanation: 


Q28. What is the term for unmounting a filesystem, which cleans up all references to the filesystem, as soon as it is not in use any longer? 

A. soft 

B. strong 

C. forced 

D. lazy 

E. delayed 

Answer:

Explanation: 

28. ORRECT TEXT 

Consider the following /etc/fstab file: 

/dev/hda1 swap swap defaults 0 0 /dev/hda2 / ext2 defaults 1 1 /dev/hda3 /home ext2 defaults 1 2 none /proc proc defaults 0 0 /dev/fd0 /media/floppy vfat user,noauto 0 0 

What command can an ordinary (non-root) user use to mount a floppy disk in this system? (Please enter the command with all parameters and/or options) 

Answer: MOUNT/DEV/FD0 


Q29. A BIND server should be upgraded to use TSIG. Which configuration parameters should be added, if the server should use the algorithm hmac-md5 and the key skrKc4DoTzi/tAkIlPi7JZA==? 

A. TSIG server.example.com. { algorithm hmac-md5; secret "skrKc4DoTzi/tAkIlPi7JZA=="; }; 

B. key server.example.com. { algorithm hmac-md5; secret skrKc4DoTzi/tAkIlPi7JZA==; }; 

C. key server.example.com. { algorithm hmac-md5; secret "skrKc4DoTzi/tAkIlPi7JZA=="; }; 

D. key server.example.com. { algorithm=hmac-md5; secret="skrKc4DoTzi/tAkIlPi7JZA=="; }; 

E. key server.example.com. algorithm hmac-md5 secret "skrKc4DoTzi/tAkIlPi7JZA==" 

Answer:

Explanation: 


Q30. Which of the following best describes the format of the /etc/fstab file? 

A. mount point; device name; filesystem type; mount options; dump filesystem; fsck order 

B. device name; mount point; filesystem type; mount options; dump filesystem; fsck order 

C. mount point; filesystem type; device name; mount options; dump filesystem; fsck order 

D. device name; mount point; mount options; filesystem type; dump filesystem; fsck order 

E. device name; filesystem type; mount point; mount options; dump filesystem; fsck order 

Answer:

Explanation: 



see more 117-201 dumps