The Rebirth Guide To 117-201 secret Dec 2016

A LPI 117-201 certification will offer the licensed card owner a distinct advantages. A 117-201 licensed specialist has got claimed into the value of this specific certification. A 117-201 certification are valuable market established credentials that your particular demonstrated higher level of awareness and also means on the licensed card owner. Each advanced of your 117-201 LPI provides the brand new ordinary for standard skills and also means on the licensed card owner. This will assist the choice to locate the great prospects and also great compensate on the This corporation.

2016 Dec 117-201 exam topics

Q51. A Makefile typically contains which targets? 

A. CFLAGS, CPPFLAGS, LIBS, LDFLAGS 

B. clean, install, uninstall 

C. PATHS, DESTDIR, LIBS, LDFLAGS 

D. prefix, exec_prefix, bindir, mandir 

Answer:

Explanation: 


Q52. You find that a host (192.168.1.4) being used on one of your client's networks has been compromised with a backdoor program listening on port 31337. Your client requests a list of originating IP addresses connecting to that port. Using a Linux workstation as traffic analyzer, which of the following commands would gather the data requested by the client? 

A. tcpdump host 192.168.1.4 and port 31337 -w out 

B. nmap host 192.168.1.4:31337 

C. arpwatch -n 192.168.1.4/32 -p 31337 > capture 

D. pcap -d 192.168.1.4:31337 

E. ipwatch -syn 192.168.1.4 -p 31337 -log=out 

Answer:

Explanation: 


Q53. ORRECT TEXT 

Which directory in /dev/disk/ can be used to determine the UUID of a connected hard disk? 

Answer: /DEV/DISK/BY-UUID 


Q54. ORRECT TEXT 

Which option, when passed to the hostname command, will return the name of the DNS domain? 

(Provide only the option) 

Answer: -D 


Q55. A Linux server is running in single user mode, but the problem that existed before is now fixed. command is most appropriate to restore the server to service? 

A. reboot 

B. init 4 

C. shutdown -r now 

D. telinit 3 

E. shutdown -h now 

Answer:

Explanation: 


Refresh 117-201 test preparation:

Q56. Performing a DNS lookup with dig results in this answer: 

;; QUESTION SECTION: 

;5.123.168.192.in-addr.arpa. IN PTR 

;; ANSWER SECTION: 

5.123.168.192.in-addr.arpa. 600 IN PTR linuserv.example.net.123.168.192.in-addr.arpa. 

;; AUTHORITY SECTION: 

123.168.192.in-addr.arpa. 600 IN NS linuserv.example.net. 

;; ADDITIONAL SECTION: 

linuserv.example.net. 600 IN A 192.168.123.5 

What might be wrong in the zone definition? 

A. Nothing. All seems to be good. 

B. There's no "." after linuserv.example.net in the PTR record in the forward lookup zone file. 

C. There's no "." after linuserv in the PTR record in the forward lookup zone file. 

D. There's no "." after linuserv.example.net in the PTR record in the reverse lookup zone file. 

E. The "." in the NS definition in reverse lookup zone has to be removed. 

Answer:

Explanation: 


Q57. ORRECT TEXT 

Which chkconfig command will display whether or not the service ldap is configured to start in each runlevel? (Provide the command and any options or parameters) 

Answer: CHKCONFIG--LISTLDAP 


Q58. User Joseph has successfully extracted and compiled a program from source code. Installing the binaries produces errors. What is the most likely reason? 

A. The source code was compiled for a different CPU. 

B. The permissions set in the /usr/bin directory are wrong. 

C. The binaries require root privileges to be installed. 

D. The wrong prefix was used during configuration of the source code. 

Answer:

Explanation: 


Q59. You decide to use the logical volume manager (LVM) to manage four 4GB disk drives. After creating the volume group, how would you create a 10GB logical volume called big-app? 

A. vgcreate -p 10g -n /dev/vg01/big-app 

B. vgcreate -l 2560 /dev/vg01/big-app 

C. mklvm -v 10240 -n /dev/vg01/big-app 

D. lvcreate -v 10240 /dev/vg01/big-app 

E. lvcreate -l 2560 vg01 -n big-app 

Answer:

Explanation: 


Q60. On a Debian based system, which command can be used to stop the apache2 init script from running at boot time once the real script has been removed from /etc/init.d/? 

A. update-rc.d -d apache2 

B. update-rc.d apache2 delete 

C. update-rc.d remove apache2 

D. update-rc.d apache2 remove 

E. update-rc.d delete apache2 

Answer:

Explanation: 



see more 117-201 dumps