Tips to Pass 1Z0-470 Exam (1 to 10)

The actual examinees which study the Testking Oracle 1Z0-470 puts tend to be success associated with very qualified professors, living a wonderful lifestyle. Testking has been devoted to build your long term protected and start the Oracle 1Z0-470 Oracle Fusion Procurement 11g Essentials examination preparations from the most recent up to date Testking assessments 1Z0-470 check powerplant. Your own dreams can come true simply by commence the 1Z0-470 vce for Oracle Fusion Procurement 11g Essentials examination via Testking Oracle study instructions only. Youll not capable of excel your talent inside the initial try associated with 1Z0-470 check if you use a additional walkway than Oracle. Oracle Oracle 1Z0-470 pdf file will provide you with splendour and make you sufficient certain about your whole lifestyle.

2016 Jun 1Z0-470 test engine

Q1. In Self Service Procurement, a user is not able to search for the Inventory Item "Play Station 2".Identify three configuration issues that could be causing this problem. 

A. The "Play Station2" Item has not been marked as a "Purchased" item within the Purchasing operational attribute group. 

B. The "Play Station2" Item is not part of any Procurement catalog. 

C. "Play Station2" is defined as "BOM Enabled" in PIM. 

D. The "Play Station2" Item does not belong to any Purchasing Category. 

E. "Play Station2" is not defined as a "Transactable" item in PIM. 

Answer: A,B,C 


Q2. You have defined an attribute named"Years of Experience" in your negotiation. You have set up scores for acceptable value ranges, and would like to rate responses based on this score. On getting the responses from the participating suppliers, you observe that for a few suppliers, the score was not calculated. Identify the reason for this issue. 

A. The attribute "Years of Experience" was not marked asRequired, so thesupplier did not provide any value. 

B. Sourcing does not support attribute definition. 

C. The Negotiation type is RFI;therefore, scoring is optional. 

D. You already have a few suppliers definedin the system; therefore, the scoring did not take place. 

Answer: D 


Q3. Identify the setup that allows news and information ofinterestto be published to suppliers through the Oracle Fusion Supplier Portal. 

A. setting up Specify Supplier News Content in the Fusion Functional Setup Manager 

B. enabling RSS feed from acustomer'scorporate web portal 

C. enabling feed from social media sites such as Facebook, Twitter, and so on using "Manage Common Options forPurchasing" 

D. configuring the "News Broadcast" field using the "Manage Supplier" task 

Answer: B 


Q4. After gathering requirements from the business leads of customer organization, you have set up the Bill-to location at multiple places during Fusion Procurement Implementation. Identify the source from which the purchase order defaults the Bill-to location. 

A. From the 'Common Payables and Procurement options' first and if it is 'Null' then from 'Supplier site assignment' 

B. Fromthe'Supplier site assignment' first and if it is 'Null' then from 'Common Payables and Procurement options' 

C. From the 'Configure Procurement business function' 

D. From the 'Configure Requisitioning business function' 

E. From the Business Unit setup 

Answer: C 

Explanation: Common Payables and Procurement Configuration setting for the Sold-to BU Reference:http://docs.oracle.com/cd/E37017_01/doc.1115/e22658/F387038AN185BD.htm 


Q5. Self Service Procurement uses Browsing categories to help users to search for desired items. Which statement is true? 

A. Item catalog/categories are defined via Procurement Content Management, whereas Browsing categories are defined via Functional Setup Manager. 

B. Both Item and Browsing categories can be imported only via ADFDi. There is no front-end Fusion UI for these. 

C. Item catalog/categories are defined via Functional Setup Manager, whereas Browsing categories are defined via Procurement Content Management. 

D. Both Item and Browsing categories can be imported only via the front-end Fusion UI. 

Answer: C 


1Z0-470 exam

Improve 1Z0-470 exam guide:

Q6. Identify three profile options that are available in the 'Manage Purchasing Profile Options' setup and maintenance task. 

A. PO_AGRMT_LOADER_PURGE_DAYS 

B. POR_DISPLAY_CATEGORY_ITEM_COUNT 

C. PO_DEFAULT_PRC_BU 

D. POR_DISPLAY_EBMEDDED_ANALYTICS 

E. PO_DOC_BUILDER_DEFAULT_DOC_TYPE 

Answer: A,C,E 

Reference:http://oracleappscommunity.com/oracle/blog/1115/purchasing-profile-options/ 


Q7. When creating a non catalog requisition, a requester checks the 'NEW Supplier' checkbox. By checking this checkbox, the user is _______. 

A. triggering an automated process to create a new supplier 

B. triggering an automated process to intimate a new supplier to register with the user's company 

C. suggesting a possible new supplier that requires further action by the Buyer and the Supplier Administrator 

D. required to execute an ESS job to initiate the supplier registration process 

Answer: D 


Q8. During Fusion Procurement implementation, the customer provides you with their company logo. They want you to place the logo on the header of the PDF report that gets generated for purchase requisitions for all requisitioning business units. Wherewillyou configure this setup? 

A. Use Manage Menu Customizations. 

B. Modify the purchase requisition report in the Business Intelligence Publisher tool for each of the business units. 

C. Set up the profile option "Company logo". 

D. Browse and select the logo in "Configure Requisitioning Business Function" for each of the requisitioning business units. 

Answer: A 


Q9. At your client location, the marketing manager wants to run reports and analytics based on procurement subject areas, but he should not be able to view purchase orders. Which procurement role should you assign to him? 

A. Procurement Agent 

B. Purchasing Manager 

C. Purchase Analysis 

D. Finance Manager 

Answer: B 


Q10. Which two approval tasks can be performed by using the Manage Approval Rules user interface in Fusion Procurement? 

A. Purchasing Document Approval 

B. Item Creation Approval 

C. Supplier Registration Approval 

D. Expenses Approval 

Answer: A,C 

Reference:https://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved =0CCIQFjABahUKEwjr4vHzvurGAhXCzIAKHef_BCI&url=https%3A%2F%2Fcloud.oracle.c om%2F_downloads%2FSaaSReadiness_Procurement_WhatsNew%2FOracle_Procureme nt_Cloud_Release_8_Whats_New.pdf&ei=ZFKtVeugOMKZgwTn_5OQAg&usg=AFQjCNEi CFXfwOM5FGYAtdMjrphRPafzFw&bvm=bv.98197061,d.eXY&cad=rja 



see more 1Z0-470 dumps