Today Big Q: 458 lott vs 45-70 govt?

The Microsoft technicians will almost always be looking for a way to decipher the latest 70-458 on the web questions and answers. You are able to down load the latest 70-458 dumps about our Examcollection internet site. We not necessarily offer only 70-458 pdf examinations but also the software edition. Examcollection 70-458 examination engine results in a simulator with the atmosphere when the 70-458 appears, offers a fantastic possibility to practice the particular Microsoft examination communicative atmosphere. According to your own exam preparing, you are able to pick any kind of 70-458 edition to study flexibility. Transferring 70-458 exam will end up more standard quicker simply by learning Microsoft 70-458 practice examinations.

2016 Jul vce 70-458:

Q41. You administer a Microsoft SQL Server 2012 database named Contoso that contains a single user-defined database role namedBillingUsers. 

All objects in Contoso are in the dbo schema. 

You need to grant EXECUTE permissions for all stored procedures in Contoso to 

BillingUsers. 

Which Transact-SQL statement should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q42. You administer a Microsoft SQL Server 2012 database that has Trustworthy set to on. You create a stored procedure that returns database-level information from Dynamic Management Views. 

You grant User1 access to execute the stored procedure. 

You need to ensure that the stored procedure returns the required information when User1 executes the stored procedure. You need to achieve this goal by granting the minimum permissions required. 

What should you do? Choose all that apply. 

A. Grant the db_datareader role on the database to User1. 

B. Modify the stored procedure to include the EXECUTE AS OWNER statement. Grant VIEW SERVER STATE permissions to the owner of the stored procedure. 

C. Create a SQL Server login that has VIEW SERVER STATE permissions. Modify the stored procedure to include the EXECUTE AS {newlogin} statement. 

D. Move the stored procedure to the User1 schema. 

E. Grant the VIEW SERVER STATE permission to User1. 

Answer: B,C 


Q43. You administer a SQL Server 2012 database instance. 

You need to configure the SQL Server Database Engine service on a failover cluster. 

Which user account should you use? 

A. a domain user 

B. the SQLBrowser account 

C. the BUILTIN\SYSTEM account 

D. a local user with Run as Service permissions 

Answer: A 


Q44. You are a database administrator for a Microsoft SQL Server 2012 environment. 

You want to deploy a new application that will scale out the workload to at least five different SQL Server instances. 

You need to ensure that for each copy of the database, users are able to read and write data that will then be synchronized between all of the database instances. 

Which feature should you use? 

A. peer-to-peer replication 

B. snapshot replication 

C. failover clustering 

D. database audits 

Answer: A 


Q45. RAG DROP 

You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) package. 

The package contains several tasks that must repeat until an expression evaluates to 

FALSE. 

You need to add and configure a container to enable this design. 

Which three actions should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 



70-458 exam

Updated 70-458 pass4sure:

Q46. RAG DROP 

You are building a SQL Server Integration Services (SSIS) package to load product data sourced from aWindows Azure SQL Database database to a data warehouse. Before the product data is loaded, you create a batch record by using an Execute SQL task named Create Batch. After successfully loading the product data, you use another Execute SQL task named Set Batch Success to mark the batch as successful. 


You need to create and execute an Execute SQL task to mark the batch as failed if either the Create Batch or Load Products taskfails. 

Which three steps should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 



Q47. You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) project by using the Project Deployment Model. 

The project is deployed to a single SSIS catalog, and transfers data to and from multiple databases hosted on SQL Server. 

The project must be configured to be able to export data to and from five different production servers that run SQL Server 2012. Each target server requires different values for connection strings and parameters in the SSIS project. 

You need to meet the requirements by using the least amount of administrative effort. 

What should you do? 

A. For each target server, create separate Environments in the SSIS catalog of the host SQL Server SSIS instance. Select the appropriate Environment at package execution time. 

B. Create one SSIS catalog Environment. Change the values of each Environment variable at package execution time. 

C. For each target server, create separate registry entry configurations. Select the registry entry at package execution time. 

D. For each target server, create a separate XML configuration file. Select the XML configuration file at package execution time. 

Answer: A 


Q48. You are preparing to install SQL Server 2012 Master Data Services (MDS). 

You need to ensure that the database requirements are met. 

What should you install? 

A. SQL Server 2012 Enterprise (64-bit) x64 on the database server 

B. SQL Server 2008 Enterprise (64-bit) x64 on the database server 

C. Microsoft SharePoint Server 2010 Enterprise Edition SP1 

D. Microsoft SharePoint Foundation 2010 SP1 

Answer: A 

Explanation: * Master Data Services is a new feature introduced in SQL Server 2008 R2 and further enhanced in SQL Server 2012. 

SQL Server 2012 Enterprise features include Master Data Services: 


Note: 

Microsoft SQL Server Master Data Services is a Master Data Management (MDM) product from Microsoft, which will ship as a part of the Microsoft SQL Server database.Originally code-named Bulldog, Master Data Services is the rebranding of the Stratature MDM product titled +EDM, which Microsoft acquired in June 2007. Master Data Services is architecturally similar to +EDM, with increased integration with other Microsoft applications as well as some new features. Master Data Services first shipped with Microsoft SQL Server 2008 R2. 


Q49. You administer a Microsoft SQL Server database named Sales. The database is 3 terabytes in size. The Sales database is configured as shown in the following table. 


You discover that all files except Sales_2.ndf are corrupt. 

You need to recover the corrupted data in the minimum amount of time. 

What should you do? 

A. Perform a file restore. 

B. Perform a restore from a full backup. 

C. Perform a transaction log restore. 

D. Perform a filegroup restore. 

Answer: D 


Q50. ORRECT TEXT 

You are the data steward at your company. 

Duplicate customers exist in a Microsoft Excel workbook. You create a Data Quality Services (DQSJ knowledge base and matching policy to identify these duplicate customers. 

You need to identify the duplicate customers. 

Which option should you use? (To answer, select the appropriate option in the answer area.) 


Answer: 

<map><m x1="298" x2="513" y1="173" y2="215" ss="0" a="0" /></map> 



see more 70-458 dumps