10 tips on How to 1Z0-532 Test Like a Badass [1 to 10]

The particular Exambible Oracle examine instructions happen to be enjoying a more and much more important role inside candidates learning life, that conserve enough time for folks prevent to attend this course. The Oracle 1Z0-532 dumps likewise incorporate numerous simulator workout routines questions. The particular simulator workout routines questions are mixed in to the Oracle Hyperion Financial Management 11 Essentials answers in our Oracle 1Z0-532 instructions. We guarantee you you will get the actual achievement deffinately if you work tirelessly with this 1Z0-532 certification examine materials. The more you practise the actual Exambible 1Z0-532 dumps, the better mark you are able to attain. It is possible to get Oracle 1Z0-532 books or perhaps the eBooks everywhere and anytime you want inside the cause regarding all of them are easily transportable. Exambible will assure the actual improve benefits of customers because of our own high-quality goods.

2016 Jul 1Z0-532 actual test

Q1. You are loading data to FM under Load Tasks> Load Data. What are four valid options for how data should be loaded into the application? 

A. Merge 

B. Clear and Load 

C. Replace 

D. Replace by Security 

E. Accumulate within File 

F. Append 

Answer: ACDE


Q2. Identify the two features that are available for data forms but not data grids. 

A. View and update data 

B. View calculation and consolidation status 

C. Change point of view selections 

D. Drill in and out on row and column members 

E. Export to Excel 

F. Open in Smart View 

Answer: EF 


Q3. How does the FM administrator manage the Intercompany Partner dimension? 

A. By selecting and deselecting the IsICP field on the entity member properties 

B. By selecting and deselecting the IsICP field on the account member properties 

C. It cannot be maintained by the administrator. FM automatically creates the ICP dimension to match all members in the Entity dimension. 

D. It cannot be maintained by the administrator. FM automatically creates the ICP dimension to match all members in the Account dimension. 

E. Using the Dimension editor in the same way as a custom dimension or Entity dimension 

Answer: A 


Q4. If Sample Company 1230LAP has an intercompany balance with sample company PQR, when is the balance eliminated, assuming that consolidation rules have not been enabled in Application Settings? 

A. All eliminations occur within the uppermost member on each of the entity dimension hierarchies. 

B. Eliminations occur in the [Elimination] value members of the children of the first common parent entity. 

C. Eliminations occur in the [Elimination] value members of the children of the first common parent account. 

D. If the consolidation rule in Application Settings is not enabled, the intercompany accounts do not eliminate. 

Answer: B 


Q5. The Audit Intersection link in Data Grid menus takes the user to: 

A. The Data Audit listing for the cell 

B. The FDM location used to load the data 

C. The database log for the data storage table 

D. The Task Audit page 

E. Line item details 

Answer: B 


1Z0-532 practice test

Most recent 1Z0-532 exams:

Q6. What is the primary purpose of Extended Analytics in FM? 

A. Exports Financial Management metadata and data to an Essbase database 

B. Exports Financial Management metadata and data to a relational database 

C. Exports Financial Management metadata and data to an Excel pivot table 

D. Provides analytic capabilities directly against the Financial Management application 

Answer: A 


Q7. Assuming you are using HFM Version 11.1.1.3, identify the three true statements about Calculation Manager. 

A. FMRulesMigrator.exe will migrate VB scripts into business rules in Calculation Manager. 

B. There is no utility to migrate VB script rules to Calculation Manager. 

C. In Calculation Manager, you can toggle back and forth between the graphical and script mode. 

D. In Calculation Manager, you can create one script that can execute against both a Financial Management application and Planning application. 

E. To use a business rule, you must validate and deploy the business rule. 

Answer: ACD 


Q8. When designing for Planning and Financial Management, what are the design considerations for dimensions and member? 

A. In FM, spaces are allowed in member names while in Planning, spaces are not allowed in member names. 

B. In FM, spaces are not allowed in member names while in Planning, spaces are allowed in member names. 

C. In FM, descriptions are not required to be unique while in Planning, aliases must be unique. 

D. A and C 

E. B and C 

Answer: C 


Q9. Identify the two true statements about property value inheritance for dimension members in EPMA. 

A. Property values are always inherited from ancestors and cannot be changed. 

B. Property values are inherited from the closest ancestor except when a property value has been specifically entered. 

C. You must manually enter and store property values for all the dimension members. 

D. Property value inheritance decreases maintenance requirements for dimensions. 

E. Inheritance takes precedence over properties defined in metadata load files. 

Answer: BD 


Q10. Which clearing data using the Database Management module, dimension is not included for selection? 

A. Scenario 

B. Account 

C. Custom1 

D. Entity 

E. Value 

Answer: C 



see more 1Z0-532 dumps