How to pass Oracle 1Z0-897 Real Exam in 24 Hours [exam engine 1-10]

It is more faster and easier to pass the Oracle 1Z0-897 exam by using 100% Correct Oracle Java Platform, Enterprise Edition 6 Web Services Developer Certified Expert Exam questuins and answers. Immediate access to the Latest 1Z0-897 Exam and find the same core area 1Z0-897 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Jul 1Z0-897 vce

Q1. What is an advantage of enabling Addressing feature on an endpoint? 

A. Addressing ensures reliable transfer of messages between client address and the service address. 

B. Addressing ensures the message exchanges between the client and service are properly secured. 

C. Addressing enables the optimization of messages exchanged between the client and the service. 

D. Addressing provides transport-neutral way to address the endpoints and messages. 

Answer: D 


Q2. An automobile manufacturer publishes a Web service for use by their suppliers. The manufacturer has stringent security requirements that require suppliers to verify their identity. Data integrity and confidentiality must be maintained between the client and the server. Which two technologies can be used to meet the requirements? (Choose two) 

A. XACML and XKMS 

B. SSL with mutual authentication 

C. Message level security with WS-Security 

D. Private network and XML Signature 

Answer: BC 


Q3. An automobile manufacturer publishes a Web service for use by their suppliers. The manufacturer has stringent security requirements that require suppliers to verify their identity. Data integrity and confidentiality must be maintained between the client and the server. Which two meet all of these requirements? (Choose two.) 

A. X.509 and XKMS 

B. XACML and XKMS 

C. SSL and mutual authentication 

D. XML Encryption and XML Digital Signature 

E. Private network and XML Signature 

Answer: CD 


Q4. Given stock quote web service endpoint: 


and the corresponding client side artifacts for the above web service are : 

StockQuoteService is the Service class and StockQuoteProvider is the corresponding SEI. 

Which of the following two options enable addressing feature for proxy for the StockQuoteProvider SEI ? (Choose two) 

A. proxy = new StockQuoteService().getStockQuoteProvider() 

B. proxy = new StockQuoteService().getStockQuoteProvider(new AddressingFeature()) 

C. proxy = new StockQuoteService().getStockQuoteProvider(new AddressingFeature(false)) 

D. proxy = new StockQuoteService().getStockQuoteProvider(new AddressingFeature(false, true)) 

Answer: AB 


Q5. A developer is asked to determine which Web services approach is correct for a new project. A SOAP-based Web service must be created and deployed in an environment where many customers will use it. These customers will be responsible for developing their own clients using different frameworks, based on the published WSDL. Which approach is correct to use first in this situation? (Choose one) 

A. Java, because the WSDL generated later will be more accurate 

B. WSDL, because the service and customers can benefit from the strongly typed schema 

C. Java, because the service must be efficient to support many customers 

D. WSDL, because tools allow existing classes to be easily mapped without modification 

Answer: B 


1Z0-897 rapidshare

Far out 1Z0-897 latest exam:

Q6. Which two statements are true about the I-Stack and annotations technologies? (Choose two.) 

A. With 64-bit Java, JAXB compatible parameters are preferred for performance. 

B. @WebMethod is required for private methods, but public methods are exposed in any service automatically. 

C. Declaring business methods final is a good way to protect the integrity of the implementation class. 

D. Method parameters and return types must be compatible with the JAXB 2.0. 

E. JAX-WS uses annotations to invoke Web service requests at runtime. 

Answer: DE 


Q7. An engineer is studying the architecture of the JAXB implementation. What are three components in its design? (Choose three.) 

A. Schema compiler. 

B. Built-in SAX parser 

C. Schema generator. 

D. Built-in DOM parser. 

E. Binding runtime framework. 

F. Schema interpreter. 

Answer: ACE 


Q8. A company is implementing an accounting system, where every transaction is monitored and audited. They must implement message-oriented Web services in their accounting package to integrate various modules. All errors in computation or transmission must be logged. Which technology will they use? 

A. SOAP 

B. REST 

C. JSON 

D. JSP 

Answer: A 


Q9. Which two statements are true about WSDL 1.1 and the Basic Profile? (Choose two.) 

A. WSDL does NOT recommend a specific system for user-defined datatypes. 

B. WSDL recommends the use of XML Schema for user-defined datatypes. 

C. WSDL mandates the use of XML Schema for user-defined datatypes. 

D. Basic Profile recommends the use of XML Schema for user-defined datatypes. 

E. Basic Profile mandates the use of XML Schema for user-defined datatypes. 

F. Basic Profile recommends the use of either XML Schema or DTD for user-defined datatypes. 

Answer: BE 


Q10. A developer needs to write a Web service that supports user sessions that timeout after 120 seconds. Which configuration file is correct for the developer use? (Choose one) 

A. web.xml 

B. server.xml 

C. ejb-jar.xml 

D. service-config.xml 

Answer: A 



see more 1Z0-897 dumps