Today Big Q: 70-496 study material?

It is more faster and easier to pass the Microsoft 70-496 exam by using Guaranteed Microsoft Administering Visual Studio Team Foundation Server 2012 questuins and answers. Immediate access to the Rebirth 70-496 Exam and find the same core area 70-496 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Jul exam 70-496:

Q21. Your network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server. Your development team uses Visual Studio 2012. 

You store specialized design files within your Visual Studio solution by using version control. These design files are stored in a proprietary binary format and use the filename extension .dzn. 

You need to meet the following requirements: 

What should you do? 

A. Within the Source Control Explorer, right-click each .dzn file and uncheck the Allow multiple check outs option. 

B. Add a new file type for .dzn to the Team Project Source Control Settings and clear the Enable file merging and multiple check out checkbox. 

C. Within the Visual Studio Options dialog box for Source Control, add the .dzn extension to the Prevent multiple check-outs for the following file types list in the Visual Studio Team Foundation server node. 

D. Add a new file type for .dzn to the Team Project Collection Source Control Settings and clear the Enable file merging and multiple check out checkbox. 

Answer: D 


Q22. Your network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server and a virtual test infrastructure that uses Lab Manager 2012 and System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) 2010. 

A new Hyper-V based virtual test environment is added to your network environment with its own SCVMM server. 

You need to reconfigure TFS to use the new SCVMM instance. 

What should you do? 

A. Run the TFS[.abContig.exe command. 

B. Use the TFS Administration Console. 

C. Use the Visual Studio Test Controller Configuration Tool. 

D. Use Microsoft Test Manager (MTM) in Lab Center mode. 

Answer: A 


Q23. DRAG DROP 

Your network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server named Server1. Server1 is use’ by two development teams, Devi and Dev2, each of which has its own team project collection. 

You add a second TFS 2012 server named Server2, which also uses an instance of Microsoft SQL Server 2012. 

You need to move all of Dev2’s content from Server1 to Server2. 

What should you do? (To answer, move the six appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 



Q24. Your client’s network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server. 

Some users, who do not have client access licenses perform, user acceptance testing. 

You need to allow user acceptance testers to only record and view bugs they have raised. 

What should you do? 

A. Obtain a client access license for these users. 

B. Add the users to the Contributors group. 

C. Add the users to the Work Item Only View Users group. 

D. Set user security to allow Contribute permission to a specific work item query. 

Answer: C 


Q25. Your network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server. 

A user places a large shelveset on the TFS server. 

You need to delete the shelveset. 

What should you do? 

A. Use the tf shelvesets command with the /delete parameter. 

B. Use the tf shelve command with the /move parameter. 

C. Use the tf unshelve command with the /delete parameter. 

D. Use the tf shelve command with the /delete parameter. 

Answer: D 


70-496 test questions

Most up-to-date 70-496 free dumps:

Q26. Your network environment includes the following: 

You want to be able to inform team members about changes to projects, work items, and builds. 

You need to configure email notifications for TFS 2012 using the least amount of administrative effort. 

What you should do? 

A. . Log on to the application-tier server. 

. From the TFS Administration Console, enable Email Alert Settings by entering the 5MW Server and the From address, and then editing the Advanced SMTP Settings. 

B. . Install and configure SMTP Service by using IIS Manager on the TFS Server. 

. Log on to the application-tier server. 

. From the SharePoint Central Administration website, configure outgoing email settings. 

C. . From the Command prompt, run the command TFSConfiq ConfigureMail /FrornEmailAddress:tfsadmin?contoso.com / SmtpHost:SMTPSVR1 /Port:58] /SSL. 

D. . Install and configure SMTP Service by using IIS Manager on the TFS Server. 

. Configure the TFS Email Alert Setting to use SMTP Service. 

. Configure the SMTP Service to send mail to Exchange by using port 587 and SSL. 

Answer: A 


Q27. DRAG DROP 

Your network environment is configured according to the following table: 


You do not have budget to install a new machine. 

You need to perform an in-place upgrade of your TFS1 server from TFS 2012. 

What should you do? (To answer, move six appropriate actions from list of actions to the answer are and arrange them in the correct order) 


Answer: 



Q28. You are business analyst. You use MS Excel to add and edit work items of a team project. You store those work items in an offline worksheet. 

Recently your team project has been moved to another Team Project Collection. 

You need to connect the Microsoft Excel document containing the work items to the new Team Project Collection. 

What should you do from within Microsoft Excel? 

A. . Click the Publishing button on the Work Items group within the Team tab. 

. When prompted, select the new name of the Team Project Collection. 

B. . Click the Refresh button on the Work Items group of the Team. 

. When prompted, select the new name of the Team Project Collection. 

C. . Use the Server Connection option in the Configure dropdown of the Work Items group of the Team tab. 

. When prompted, select the new name of the Team Project Collection. 

D. . Disconnect from TFS from within the Team tab. 

. Reconnect to TFS from within the Team tab. 

. While reconnecting, provide the new name of the Team Project Collection when prompted. 

Answer: C 


Q29. Your network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server. Developers use Visual Studio 2012. 

You want to modify the build definition deployment process. 

You need to meet the following requirements: 

What should you do? 

A. Set the build controller’s Processing property to Paused. Once maintenance has been completed, reset the property back to its original value. 

B. Set the build definition’s Queue Processing property to Paused for each of the build definitions being modified. Once maintenance has been completed, reset the property back to its original value. 

C. Set the build definition’s Queue Processing property to Disabled for each of the build definitions being modified. Once maintenance has been completed, reset the property back to its original value. 

D. Set the build controller’s Processing property to Disabled, Once maintenance has been completed, reset the property back to its original value. 

Answer: B 


Q30. DRAG DROP 

Your network environment includes a Microsoft Visual Studio Team Foundation Server (TFS) 2012 server with one project collection and multiple build machines. 

A development team installs and configures a build service on a new build machine. 

You need to be able to validate that the installation and configuration meets your organization’s requirements and follows its best practices. 

At which service would you perform the following tasks? (To answer, drag the appropriate build component to the correct standards- checking task in the answer area. Each build component may be used once, more than once, or not at all.) 


Answer: 




see more 70-496 dumps