1Z0-899 vce(61 to 70) for IT engineers: Jul 2016 Edition

Realistic of 1Z0-899 exam cram materials and bootcamp for Oracle certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-899 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java EE 6 Web Component Developer Certified Expert Exam exam Today!

2016 Jul 1Z0-899 exam question

Q61.  

<role-link>Administrator</role-link> 


Q62.  

<role-name>Admin</role-name> 


Q63. ServletRegistration.Dynamic can be used to configure (Choose two) 

A. Filter mappings 

B. add init params 

C. set asyncSupported to true 

D. add Listeners 

Answer: AB 


Q64. Assume a JavaBean com.example.GradedTestBean exists and has two attributes. The attribute name of type java.lang.string and the attribute score is of type jave.lang.Integer. An array of com.example.GradedTestBean objects is exposed to the page in a request-scoped attribute called results. Additionally, an empty java.util.HashMap called resultMap is placed in the page scope. A JSP page needs to add the first entry in results to resultMap, storing the name attribute of the bean as the key and the score attribute of the bean as the value. 

Which code snippet of JSTL code satisfies this requirement? 

A. ${resultMap[results[0].name]= results[0].score} 

B. <c:set var=“${resultMap}” key=“{results[0].name}” 

value=“${results[0].score}” /> 


C. <c:set var=“resultMap”property=“${results[0].name}”> 

${results[0].value} 

</c:set> 


D. <c:set var=“resultMap” property=“${results[0].name}”> 

value=“${results[0].score}” /> 


E. <c:settarget=“${resultMap}” property=“${results[0].name}”> 

value=“${results[0].score}” /> 


Answer: E 


Q65. Given a jar file packaged with three web fragments with names X, Y and Z respectively. 

Which of the following deployment descriptor, web.xml, snippets correspond to the web fragment processing orders of X, Y, Z? 

(i) <absolute-ordering> 

<name>X</name> 

<name>Y</name> 

<name>Z</name> 

</absolute-ordering> 

(ii) <absolute-ordering> <name>X</name> <name>Y</name> </absolute-ordering> 

(iii) <absolute-ordering> </others> <name>Y</name> <name>Z</name> </absolute-ordering> 

(iv) <absolute-ordering> <name>X</name> </others> <name>Z</name> </absolute-ordering> 

(v) <absolute-ordering> <name>X</name> <name>Y</name> </others> </absolute-ordering> 

A. (i) only 

B. (i) and (ii) 

C. (i) and (iv) 

D. (i), (iii), (iv) and (v) 

Answer: C 


1Z0-899 brain dumps

Far out 1Z0-899 exam topics:

Q66. A developer chooses to avoid using singieThreadModel but wants to ensure that data If; updated in a thread safe manner. 

Which two can support this design goal? (Choose two) 

A. Store the data in a local variable. 

B. Store the data in an instance variable. 

C. Store the data in the Httpsession object. 

D. Store the data in the sarvletContext object. 

E. Store the data in the ServletRequest object. 

Answer: AE


Q67. ServletContextListeners are invoked in 

A. Random order 

B. contextInitialized and contextDestroyed are invoked in the order in which they are declared in the web.xml 

C. contextInitialized method are invoked in the order in which they are declared in the web.xml and the contextDestroyed method is invoked in the reverse order in which they are declared in the web.xml 

D. contextInitialized and contextDestroyed are invoked in the reverse order of which they are declared in the web.xml 

Answer: C 


Q68. Users of your web application have requested that they should be able to set the duration of their sessions. So for example, one user might want a webapp to stay connected for an hour rather than the webapp's default of fifteen minutes; another user might want to stay connected for a whole day. 

Furthermore, you have a special login servlet that performs user authentication and retrieves the object from the database. You want to augment this code to set up the user's specified session duration. 

Which code snippet in the login servlet will accomplish this goal? 

A. User user = / / retrieves the user objects object from the database session.setDurationInterval (user.getSessionDuration()); 

B. User user = / / retrieves the User objects from the database session.setInactiveInterval (user.getSessionDuration()); 

C. User user = / / retrieves the user objects object from the database session.setInactiveInterval (user.get.SessionDuration()); 

D. User user = / / retrieves the user objects object from the database session.setDuration (user.getSessionDuration()); 

E. User user = / / retrieves the user objects object from the database session.setMaxInactiveInterval (user.getSessionDuration()); 

F. User user = / / retrieves the user objects object from the database session.setMaxDurationInterval (user.getSessionDuration()); 

Answer: E


Q69. Which EL expression returns true if no session has been established with current client? 

A. ${not(pageContext.session)} 

B. ${not(requestScope.session)} 

C. ${requestScope.sessions.this} 

D. ${sessionScope.empty} 

Answer: A 


Q70. In ServletContext.getNamedDispatcher(string arg0) arg0 is the 

A. url of a servlet relative to the ServletRequest 

B. url of a servlet relative to the Context 

C. name of a servlet D. absolute url to any servlet in any Context 

Answer: B



see more 1Z0-899 dumps