Super to 350-080 pdf download

The particular examinees who read the Actualtests Cisco 350-080 puts are success associated with highly qualified professors, dwelling an excellent lifestyle. Actualtests continues to be dedicated to build your long term safe and commence your Cisco 350-080 CCIE Data Center Written Exam test formulations by the newest up-to-date Actualtests checks 350-080 test engine. Your goals will come true simply by start your 350-080 vce for CCIE Data Center Written Exam test via Actualtests Cisco research guides simply. Youll not capable of stand out your abilities in the initial endeavor associated with 350-080 test if you are using the additional pathway as compared to Cisco. Cisco Cisco 350-080 pdf file provides you with beauty therefore making you adequate confident in your entire lifestyle.

2016 Jul cisco 350-080 dump:

Q31. When configuring unified ports on a 5548 switch, which port ordering must be respected? (Choose two.)

A. Fibre Channel ports must be configured from the first port in the module.

B. Ethernet ports must be configured from the last port in the module.

C. Fibre Channel ports must be configured from the last port in the module.

D. Ethernet ports must be configured from the first port in the module.

Answer: C,D


Q32. Refer to the exhibit.


What is the purpose of this command on the Cisco Nexus 7000 switch?

A. The command enables conversational learning on FabricPath VLANs 1 through 10 for the F Series module.

B. The command enables the FabricPath protocol on VLANs 1 through 10.

C. There is no need for this command because conversational learning is enabled by default for all VLANs.

D. The command enables conversational learning on a classic Ethernet VLAN for the F Series module.

Answer: D


Q33. Which three options are types of iSCSI node names? (Choose three.)

A. extended unique identifier

B. extended qualified name

C. iSCSI qualified name

D. network qualified name

E. iSCSI unique identifier

F. network address authority

Answer: A,C,F


Q34. Which three components does a data center network layer have? (Choose three.)

A. Cisco GSR

B. Cisco CRS - 1

C. Cisco Nexus 7000

D. Cisco Nexus 1000V

E. Cisco Nexus 2000

F. Cisco ASR 9000

G. Cisco Nexus 5000

Answer: C,E,G


Q35. Refer to the exhibit.


The network topology that is shown in the exhibit has two aggregation switches (SW1 and SW2). The access layer switch connects to both aggregation switches. On SW1 and SW2, ports connecting to the access layer switches are configured as vPC member ports. SW1 and SW2 are also connected using a port channel that is configured as a vPC peer link. Which statement describes the use of the vPC peer-keepalive link in this topology?

A. The peer-keepalive link is used for synchronizing MAC addresses between Agg1 and Agg2.

B. The peer-keepalive link is used for control plane traffic. The peer link is used for the data plane.

C. The peer-keepalive link is used to resolve dual-active scenarios, where the peer link connectivity is lost.

D. The peer-keepalive link is used for the communication of orphaned ports.

Answer: C


350-080 exam answers

Most up-to-date scribd 350-080:

Q36. Refer to the exhibit.


How many additional chassis equipped with Cisco UCS 2204XP I/O Modules could be connected at maximum bandwidth without exceeding the existing port licenses?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

E. 5

Answer: B


Q37. Refer to the exhibit.


On which of the interfaces can VLANs be configured or modified within this Cisco UCS domain?

A. VLANs can be configured or modified on all ports.

B. A, D, E, and F. Ports B and C are automatically configured by the fabric interconnect.

C. A, E, and F. Ports B, C, and D are automatically configured by the fabric interconnect.

D. A and F only. No other ports may have their VLAN configurations modified manually.

E. A only. VLANs are configured on uplinks and are automatically available on any other port with no configuration necessary.

F. F only. VLANs are only modified in the service profile.

Answer: D


Q38. How many ACL capture sessions can be configured on a Cisco Nexus 7000 switch?

A. ACL capture is not supported on the Cisco Nexus 7000 switch.

B. Only one ACL capture session can be active at any given time in the system across virtual device contexts.

C. Only one ACL capture session can be active in each virtual device context.

D. The number of ACL capture sessions depends on the space that is available within the ACL Ternary Content Addressable Memory.

E. Only one ACL capture session is supported per VLAN.

Answer: B


Q39. Refer to the exhibit.


Which two statements about the output and diagram are true? (Choose two.)

A. FI-A is configured in FC switch mode.

B. VSAN trunking is enabled on FI-A.

C. The native VSAN should be VSAN 1.

D. Cisco UCS will allow all VSANs by default when FC trunking is enabled.

E. FI-A requires VSAN pruning.

F. Interface fc1/8 on MDS-A should be configured as a TE Port.

Answer: B,D


Q40. Which statement describes the XML management interface in Cisco NX-OS Software?

A. The following XML-based NETCONF operations are supported in NX-OS SoftwarE. Close-session, copy-config, delete-config, and edit-config.

B. The following XML-based NETCONF operations are supported in NX-OS SoftwarE. Close-session, copy-config, edit-config, and kill-session.

C. NX-OS Software supports up to a maximum of 16 concurrent XML sessions.

D. Only show commands are supported via the XML management interface in NX-OS Software.

E. The NX-OS implementation of the XML-based NETCONF requires SSH to be used for communication with the device.

Answer: E



see more 350-080 dumps