10 tips on How to 1z0-808 Test Like a Badass [101 to 110]

Realistic of 1z0-808 latest exam materials and secret for Oracle certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 1z0-808 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java SE 8 Programmer I exam Today!

2016 Jul 1z0-808 actual exam

Q101. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. 2 4 

B. 0 2 4 6 

C. 0 2 4 

D. Compilation fails 

Answer: C 


Q102. Given: 


What is the result? 

A. true true 

B. true false 

C. false true 

D. false false 

E. Compilation fails 

Answer: E 


Q103. Which statement is/are true? 

I. Default constructor only contains "super();" call. 

II. We can't use any access modifier with a constructor. 

III. A constructor should not have a return type. 

A. Only I. 

B. Only II. 

C. Only I and II. 

D. Only I and III. 

E. AIL 

Answer: D 

Explanation: 

Statement I is correct as the default constructor only contains super0 call 

Statement II is incorrect as we can use any access modifier with a constructor. 

Statement III is correct as constructor can't have return type, even void. 

So option D is correct. 

httpsy/docs.oracle.com/javase/tutorial/iava/javaOO/construaors.html 


Q104. Given: 


What is the result? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q105. Which of the following exception will be thrown due to the statement given here? 

int array[] = new int[-2]; 

A. NullPointerException 

B. NegativeArraySizeException 

C. ArrayIndexOutOfBoundsException 

D. IndexOutOfBoundsException 

E. This statement does not cause any exception. 

Answer: B 

Explanation: 

In given statement we can see that, we have passed negative value for creating int array, 

which results a NegativeArraySize Except ion. Hence option B is correct. 

Option A is incorrect as it is thrown when an application attempts to use null in a case 

where an object is required. 

Option D is incorrect as IndexOutOfBoundsException thrown to indicate that an index of 

some sort (such as to an array, to a string, or to a vector) is out of range. 

REFERENCE 

rhttpy/docs.oracle.com/iavase/S/docs/api/java/lang/NegativeArraySizeException.html 


1z0-808 exam answers

Up to the minute 1z0-808 free practice test:

Q106. Given the code fragment? 

public class Test { 

public static void main(String[] args) { 

Test t = new Test(); 

int[] arr = new int[10]; 

arr = t.subArray(arr,0,2); 

// insert code here 

Which method can be inserted at line // insert code here to enable the code to compile? 

A. public int[] subArray(int[] src, int start, int end) { 

return src; 

B. public int subArray(int src, int start, int end) { 

return src; 

C. public int[] subArray(int src, int start, int end) { 

return src; 

D. public int subArray(int[] src, int start, int end) { 

return src; 

Answer: A 


Q107. Given: 


And the commands: 

Javac Test.java 

Java Test 12345 

What is the result? 

A. Number us : 12345 

B. A NullPointerException is thrown at runtime 

C. A NumberFormatException is thrown at runtime 

D. AnArrayIndexOutOfBoundException is thrown at runtime. 

Answer: A 


Q108. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. Found Red 

Found Default 

B. Found Teal 

C. Found Red 

Found Blue 

Found Teal 

D. Found Red 

Found Blue 

Found Teal 

Found Default 

E. Found Default 

Answer: B 


Q109. View the exhibit. 


Given the code fragment: 


Which change enables the code to print the following? 

James age: 20 

Williams age: 32 

A. Replacing line 5 with public static void main (String [] args) throws MissingInfoException, AgeOutofRangeException { 

B. Replacing line 5 with public static void main (String [] args) throws.Exception { 

C. Enclosing line 6 and line 7 within a try block and adding: catch(Exception e1) { //code goes here} catch (missingInfoException e2) { //code goes here} catch (AgeOutofRangeException e3) {//code goes here} 

D. Enclosing line 6 and line 7 within a try block and adding: catch (missingInfoException e2) { //code goes here} catch (AgeOutofRangeException e3) {//code goes here} 

Answer: C 


Q110. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. true true 

B. true false 

C. false false 

D. false true 

Answer: C 



see more 1z0-808 dumps